|
Тема
|
Руал травел или егоизма на един екскурзовод
|
|
Автор |
sofianka (virtual me) |
Публикувано | 28.06.05 13:54 |
|
който почти беше на границата да съсипе една прекрасна парижка ваканция. Уважаеми клубари, ако някога все пак се осъмните в способностите си да упражнявате чужд език, да резервирате сами хотели и да си организирате екскурзия сами и решите да ползвате услугите на Руал-травел, по -специялно на екскурзовода Цветан, не го правете. Ще се наложи да правите бързи преходчета на маршрутиуте, за да остане Цветан свободен вечерта, както и да минавате индивидуално, вместо групово на разните ми атракций, съответно да чакате и да плащате повече.
Аз след разговор с ръководителката на фирмата в който се опитах да обясня слабите места в екскурзията и бях набедена че едва ли не лъжа, че даже съм нарекла и екскурзовода келеш реших никога повече да не ползвам тази фирма за групови екскурзии , че може би и да не ползвам групови.
Успех и съвет от мене, когато ви препоръчат фирма за пътуване и екскурзия , помолете да ви препоръчат и екскурзовод който се старае, пак от тази фирма
| |
Тема
|
Re: Руал травел или егоизма на един екскурзовод
[re: sofianka]
|
|
Автор | Лилиянa (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.06.05 15:08 |
|
Какъв е този ГЕЙ?
| |
Тема
|
[re: Лилиянa]
|
|
Автор |
sofianka (virtual me) |
Публикувано | 28.06.05 15:25 |
|
И гей да е , само да си вършеше работата както трябва...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
didata (star akademik) |
Публикувано | 01.07.05 09:41 |
|
аз имам много добри отзиви от Руал и това лято смятам да ги ползвам. Може би само въпросният Цветан не е стока...ще се осведомя да не ни се падне той 
| |
Тема
|
|
|
Автор | 3OP-3AMAH (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.11.05 00:33 |
|
1998 г, юни, Виена - Париж - Мюнхен, прекрасна екскурзия, отлична екскурзоводка - Мария, земята обърна да ни покаже и разкаже всичко що може да се види и чуе.
| |
Тема
|
[re: 3OP-3AMAH]
|
|
Автор |
ШAФPAHTИЯ (за шнурене) |
Публикувано | 10.11.05 12:48 |
|
Цецо наистина е тоталишен олигофренен, оказа се че имам нещастието да съм го познавала на времето
Шефът-възпитател Сашо,като се има за толкова печен,защо дължи олигофрени на работа?!?!? Щото цялата му агенция толко струва, затва.
| |
Тема
|
[re: ШAФPAHTИЯ]
|
|
Автор | Mislia... (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.11.05 22:46 |
|
Mislia 4e rual travel ne stavat za ni6to.Mojebi ima i niakoi svesten tam oba4e.....
Priateli patuvaha s tiah i napravo iskaha da se vur6tat na 3-tia den.
| |
Тема
|
[re: Mislia...]
|
|
Автор | Щo тaka (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.12.05 13:02 |
|
Ходил съм на тази същата ескурзия със Сашо ескурзовод през 2002г. лятото. Той се съсипа да ни разхожда и обяснява всичко плюл даваше инфо за цени и т.н. Лошото е, че едно мекере може да изполти всичко . Приятелката ми ги е използвала за другиескурзии и пак беше доволна. Явно някъде има пропуск.
Оплаквайте се на шефовете от такива идиоти, които в чужбина ни имат за собственост!
| |
|
|
|
|