Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:55 15.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема хитнови  
Авторsugar (Нерегистриран)
Публикувано21.06.05 19:15

забеляза ли ли сте, че в магазин ХИТ се продават стоки с изтекал срок на годност, а и една част от стоките се обявяват на една цена, а на касата, понякога цената се оказва с 3-4 до 10, че и повече стотинки отгоре?

Тема Re: хитнови [re: sugar]  
Автор Toffee (Evertonian)
Публикувано22.06.05 08:36

Не съм забелязъл.

Тема Re: хит [re: sugar]  
Автор P1O ()
Публикувано22.06.05 09:04

Спрях да ходя в Хит /ходих 5-6пъти в началото/, защото първо, че е баси хангара, останах без крака докато си напазарувам. Второ, не продават доста от нещата, които аз си пазарувам /КОКА кола, вино ДОМЕЙН БОЯР, прясно мляко ДАНОН... не се сещам сега за другите./ за цените на стоките не съм забелязал.

Автор cchery ()
Публикувано22.06.05 17:34

Нямам подобни наблюдения, но ти винаги можеш да си провериш цената на стоката, която купуваш - има поне на 7-8 места такива устройства. И дори да си на касата можеш да се върнеш и да попиташ някой от кабинките в централния им коридор защо има несъответствие.

Naturally....deeply...I love you!

Тема Re: хитнови [re: P1O]  
Автор Toffee (Evertonian)
Публикувано22.06.05 23:11

Кока кола продават
за виното незнам ама има голям избор
за Данон - адмирации за ХИТ тези лайна не трябва да се продават никъде дано и другите хипермаркети ги последват.

Тема о няма най-скапаните нещанови [re: P1O]  
АвторЛидия (Нерегистриран)
Публикувано23.06.05 07:33

1. Кока кола - дето е 250 % оскъпен карамелизиран захарен сироп
2. Вина с пластмасови тапи
3. консервирано кисело мляко.
Явно магазина държи на доброто си име и е решил да не продава "боклуци"

АвторЛидиятa (Нерегистриран)
Публикувано23.06.05 07:33

не ме забелязали! Май лъжеш!?
Ти ако си забелязала кога си го забелязала в магазина или дома?
+ това всичко може да върнеш!

Тема Re: хитнови [re: Toffee]  
Автор P1O ()
Публикувано23.06.05 12:58

Кока кола - НЕ продават, Не продават, НЕ продават, Не продават, НЕ продават, Не продават, .... мога и още пъти.
.....
Данон какви са не е важно, важното е, че са марка ПРЯСНО мляко, което ми харесва и от това, че го няма там, губят само ХИТ.

Не разбрах само в какво връзка изказа мнение ТИ както и още няколко след теб???? вместо да казвате, че има ги тия работи, какво като ги няма, те са гадни..... по-добре кажете вие дали ходите и .....

Тема Re: о няма най-скапаните нещанови [re: Лидия]  
Автор P1O ()
Публикувано23.06.05 13:01

1. Кока кола - дето е 250 % оскъпен карамелизиран захарен сироп - ДА ТОЧНО ТЯ, ПРОДАВАТ ОБАЧЕ ПЕПСИ КОЛА, КОЯТО Е ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ БОКЛУК.
2. Вина с пластмасови тапи - ТЕЗИ ВИНА ХАРЕСВАМ, КАКВИ СА ИМ ТАПИТЕ НЕ СИ СПОМНЯМ ДА СЪМ ИСКАМ МНЕНИЕ ОТ НЯКОЙ.
3. консервирано кисело мляко. - НЕ СЪМ ПИСАЛ ЗА КИСЕЛО МЛЯКО, А ПРЯСНО И НЕ ПИТАМ ТЕБ ДАЛИ ТИ ХАРЕСВА МЛЯКОТО, А ЧЕ НЕ СЕ ПРОДАВА В ТАКА НАЧЕРЕНИЯ "ХИПЕР МАРКЕТ"
Явно магазина НЕ държи на доброто си име и е решил да не продава боклуци, ЗАЩОТО ПЛОДОВЕТЕ СА ВИНАГИ СТАРИ И НАБИТИ ИЛИ МУХЛЯСАЛИ ....

Тема Re: о няма най-скапаните нещанови [re: Лидия]  
Автор SoulMate (!черешка бях...)
Публикувано23.06.05 14:03

В отговор на:

3. консервирано кисело мляко.

Кво е това животно бе?!?!? Кисело мляко в консерва ли? ХахахахахаХАХАХа!

Възнамерявам да живея вечно...и засега успявам

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.