|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
хит
|
|
Автор | sugar (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.06.05 19:15 |
|
забеляза ли ли сте, че в магазин ХИТ се продават стоки с изтекал срок на годност, а и една част от стоките се обявяват на една цена, а на касата, понякога цената се оказва с 3-4 до 10, че и повече стотинки отгоре?
| |
Тема
|
Re: хит
[re: sugar]
|
|
Автор |
Toffee (Evertonian) |
Публикувано | 22.06.05 08:36 |
|
Не съм забелязъл.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
P1O () |
Публикувано | 22.06.05 09:04 |
|
Спрях да ходя в Хит /ходих 5-6пъти в началото/, защото първо, че е баси хангара, останах без крака докато си напазарувам. Второ, не продават доста от нещата, които аз си пазарувам /КОКА кола, вино ДОМЕЙН БОЯР, прясно мляко ДАНОН... не се сещам сега за другите./ за цените на стоките не съм забелязал.
| |
|
Нямам подобни наблюдения, но ти винаги можеш да си провериш цената на стоката, която купуваш - има поне на 7-8 места такива устройства. И дори да си на касата можеш да се върнеш и да попиташ някой от кабинките в централния им коридор защо има несъответствие.
Naturally....deeply...I love you!
| |
Тема
|
[re: P1O]
|
|
Автор |
Toffee (Evertonian) |
Публикувано | 22.06.05 23:11 |
|
Кока кола продават
за виното незнам ама има голям избор
за Данон - адмирации за ХИТ тези лайна не трябва да се продават никъде дано и другите хипермаркети ги последват.
| |
Тема
|
о няма най-скапаните неща
[re: P1O]
|
|
Автор | Лидия (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.06.05 07:33 |
|
1. Кока кола - дето е 250 % оскъпен карамелизиран захарен сироп
2. Вина с пластмасови тапи
3. консервирано кисело мляко.
Явно магазина държи на доброто си име и е решил да не продава "боклуци"
| |
Тема
|
|
|
Автор | Лидиятa (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.06.05 07:33 |
|
не ме забелязали! Май лъжеш!?
Ти ако си забелязала кога си го забелязала в магазина или дома?
+ това всичко може да върнеш!
| |
|
Кока кола - НЕ продават, Не продават, НЕ продават, Не продават, НЕ продават, Не продават, .... мога и още пъти.
.....
Данон какви са не е важно, важното е, че са марка ПРЯСНО мляко, което ми харесва и от това, че го няма там, губят само ХИТ.
Не разбрах само в какво връзка изказа мнение ТИ както и още няколко след теб???? вместо да казвате, че има ги тия работи, какво като ги няма, те са гадни..... по-добре кажете вие дали ходите и .....
| |
Тема
|
Re: о няма най-скапаните неща
[re: Лидия]
|
|
Автор |
P1O () |
Публикувано | 23.06.05 13:01 |
|
1. Кока кола - дето е 250 % оскъпен карамелизиран захарен сироп - ДА ТОЧНО ТЯ, ПРОДАВАТ ОБАЧЕ ПЕПСИ КОЛА, КОЯТО Е ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ БОКЛУК.
2. Вина с пластмасови тапи - ТЕЗИ ВИНА ХАРЕСВАМ, КАКВИ СА ИМ ТАПИТЕ НЕ СИ СПОМНЯМ ДА СЪМ ИСКАМ МНЕНИЕ ОТ НЯКОЙ.
3. консервирано кисело мляко. - НЕ СЪМ ПИСАЛ ЗА КИСЕЛО МЛЯКО, А ПРЯСНО И НЕ ПИТАМ ТЕБ ДАЛИ ТИ ХАРЕСВА МЛЯКОТО, А ЧЕ НЕ СЕ ПРОДАВА В ТАКА НАЧЕРЕНИЯ "ХИПЕР МАРКЕТ"
Явно магазина НЕ държи на доброто си име и е решил да не продава боклуци, ЗАЩОТО ПЛОДОВЕТЕ СА ВИНАГИ СТАРИ И НАБИТИ ИЛИ МУХЛЯСАЛИ ....
| |
Тема
|
Re: о няма най-скапаните неща
[re: Лидия]
|
|
Автор |
SoulMate (!черешка бях...) |
Публикувано | 23.06.05 14:03 |
|
В отговор на:
3. консервирано кисело мляко.
Кво е това животно бе?!?!? Кисело мляко в консерва ли? ХахахахахаХАХАХа!
Възнамерявам да живея вечно...и засега успявам
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|