|
Тема
|
Старият трик за измама
|
|
Автор | bike (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.03.05 09:42 |
|
Старият трик е всъщност да те накарат платиш предварително за нещо, което не си видял и проверил. Ами не го правете бе, хора. Аз никога не купувам нещо предварително. Първо го оглеждам подробно, съветвам се с познати, и най-накрая го купувам, ако отговаря на изискванията ми.
Нямам вяра на e-pay, купуване по интернет и т.н., предпочитам си старото и изпитано купуване в магазин след като стоката е огледана, видени са условията (гаранции и т.н.), и плащам в брой. Никога не съм вземал нещо на изплащане- смятам го за пладнешки обир. Никога не съм вземал заем, за да купя дадена стока- това са си дългове, а те са лошо нещо. Ако нямам пари- не купувам.
| |
Тема
|
Дрън-дрън
[re: bike]
|
|
Автор | oбekтивeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.03.05 09:53 |
|
Приказки наизуст, общо взето. Къде е казано, че като пазаруваш по интернет, трябва да плащаш предварително? В най-големите интернет-магазини няма нищо подобно - поръчваш, носят ти го, и ако се окаже, че има разминаване между това, което си поръчал и това, което са ти доставили - не плащаш. Не мога да разбера какво толкова рисковано има и какво толкова се плашите от този тип пазаруване.
| |
|
През e-pay е по-различно, защото плащаш онлайн и получаваш директно пакетираната стока, коато си ПЛАТИЛ ВЕЧЕ!!!
| |
Тема
|
Да, де, ама
[re: P1O]
|
|
Автор | oбekтивeн (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.03.05 10:26 |
|
кой те кара да плащаш чрез e-pay? При повечето по-големи магазини има опция за плащане при доставка - никакви проблеми не виждам
| |
|
Айде преди да напишеш поредната си тема във форума да прочетеш основата на човека преди теб.
Ти отговаряш на мнението на "bike" "Нямам вяра на e-pay, купуване по интернет и т.н" предполагам....
| |
Тема
|
Re: Старият трик за измама
[re: bike]
|
|
Автор | Лoш (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.03.05 19:11 |
|
Братле, назад си с технологиите ! 4 пъти ми спираха тока, щото гъските от касите работят до 18:00. Откакто се регистрирах в e-pay - никакви грижи - плащам си всичко за 1 мин., не се бутам с пенсионерите по опашки. И изобщо циркулиране на пари в брой е характерно за аборигентски държави като нашата. Всичко по света е с карти и т.н. Оня ден ми искаха за един ремонт пари. Дайте ми банкова сметка, да ви преведа ! Ония - ми то сега...по-лесно е да дойдете тука. Африка, брато !
| |
|
|
|
|