|
Тема
|
Безобразна козметика от BVLGARI
|
|
Автор | Bбeceн (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.12.04 16:58 |
|
Закупих два артикула от въпросната "марка" от магазина в подлеза на х-л Плиска-не знам точно как се казва, но си е съвсем приличен на вид магазин. Познавам го от години, купувал съм оттам това-онова. Пълен винаги с клиенти, прилична стока, нормални цени. Купих си един дезодорант за мъже, флаконче с дължина 10-на см, за цели 38 лв. И още един миниатюрен мъжки парфюм, шишенце, с големина на малка запалка за 15 лв. Абсолютно автентични, истински BVLGARI с луксозна хартийка вътре, която ни уведомява на около 12 езика, колко велики са тия BVLGARI. Безобразна козметика. Твърд, остър, натрапчив смрад на евтин одеколон тип "тройной". Навя ми спомени от казармата, където се бръснехме с подобна бълвоч. За да не е съвсем скандално, "производителите" силно са разредили нещото, така че то е станало съвсем леко и безлично. Да не говорим, че е и нетрайно. Пак казвам, това не е менте-просто такива са си боклуците произведени от бвлгари. НИКОГА НЕ СИ КУПУВАЙТЕ BVLGARI
| |
Тема
|
Re: Безобразна козметика от BVLGARI
[re: Bбeceн]
|
|
Автор |
| (>[2] /dev/null) |
Публикувано | 31.12.04 21:44 |
|
Ти купуваш парфюми без да провериш миризмата им предварително? И после някой друг ти е виновен като не ти харесат? Хех.
| |
Тема
|
[re: |]
|
|
Автор |
nikol78 (мама на София) |
Публикувано | 01.01.05 02:42 |
|
Едва ли за скъп парфюм ще му дадат да пръска, но предполагам е проверил миризмата с тестер, наистина ще е подло, ако тестера и покупката са с различно качесво????
| |
|
Тестерите наистина са по-силни в повечето случаи, поне аз така съм забелязал. Може да е самовнушение заради недоверчивата ми природа...
Както и да е, булгари наистина правят доста странни миризми, не съм харесал нито една досега. Заради бижутата им обаче (часовниците също спадат към тях:) ще го преживея.
Si vis pacem, para bellum.
| |
Тема
|
[re: Catalizator]
|
|
Автор | rpaждaнчe (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.01.05 21:34 |
|
И без тях си живеем  И да ги няма няма да забележа 
| |
|
Човече, случайно да знаеш, че вносителите на Булгари не продават козметиката си в някакъв магазин в подлеза на Плиска?!?!
Селективна парфюмерия се продава само в скъпите магазини за парфюмерия. Това, че куцо и сакато продава ментета на Булгари е проблем, но още по-голям проблем е,че разни клиенти си въобразяват, че в магазините в подлеза на Плиска се продава нещо истинско. Ако не знаеш, тази война се води от години. Иди в парфюмериите на Витошка или в ЦУМ. Там вносителите продават истинските си парфюми.
| |
Тема
|
[re: Bбeceн]
|
|
Автор |
maurice (The Amazing) |
Публикувано | 06.02.05 19:54 |
|
Аа, знам го тоя магазин. Там продават ментета. Отиди на сергията на Булгари на женския пазар, там са истински.
| |
|
|
|
|