Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:20 15.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Аман от такситата 21-21нови  
Автор tedche ()
Публикувано22.04.04 22:37

Е днес вече беше прекалено! Клиент съм на фирмата от поне година. В някои отношения ги предпочитам - най-вече, защото не чакам безкрайно да ми звъннат. /Нали се сещате - казват "ще ви звъннем" и се отича към 20 мин в чакане и почмаш да се чудиш да не би да са те забравили./

Да обаче днес един от шфорите ме нарече "комунистка"! е това не ми се беше случвало - да ме мотаят с рестото, да нямат да ми върнат, да ме разкарват посред нощ до най близката бензиностанция, просто щото на сметка 5 лв. няма да ми върне от 10 и после да ме чарджват за разкарването допълнително, да ми връщат на стотинки и уж без да искат да разпиляват половината...и т.н. и т.н.
но да ме обиждат! днешния шофьор нямаше да ми върне от 10 лв. на сметка 2. споделих си мнението, че би трябвало да си имат дребни пари и че е много неприятно така да се чудя как да си платя и д се разкарвам да се моля на прдавачи на цигари да ми развалят. мисля споменах, че 10 лв. е дребна банкнота. и той ме нарече комунистка! - ца комунистите и реститутите били дребни ама за него си били пари. Да ама той по-дребни от по 10 нямаше!
ей тва не мога да разбера - казвам от къде тръгвам, за къде съм. ми да си прецени разстоянието и да си набави дребни.

Тема Re: Аман от такситата 21-21нови [re: tedche]  
Автор Julian (маг. Инженер)
Публикувано23.04.04 11:32

Ами то това с рестото им е редовен номер. Най малкото закръглят съмата.

Всичко отдалечено от морето е провинция. Ъ. Хемингуей

Тема Не само те са такиванови [re: tedche]  
Автор Astral (A Creature)
Публикувано23.04.04 12:55

Почти всички са такива, да не кажа всички.

Макар, че разбира се има и изключения.

Днес ми се наложи да пътувам от Лозенец до ул. "Цар Симеон". Шофьора излезе свестен даже си лафихме с него и при сметка от 3.70 лв. с удоволствие казах да закръгли на 5 лв. Лошото, за съжаление е, че такива шофьори са рядкост.

П.П. Таксито беше О'кей Супертранс.

Enjoy yourself. These are the good old days you're going to miss in the years ahead.

Автор lagodko (-#-)
Публикувано23.04.04 13:27

Те пък не са да кажеш и най-изгодните таксита в София, нито са вече с най-нови коли.
Иначе 99,9 % от таксиметровите шофьори са дебили. Вместо де си дадат сметка, че ти им даваш хляба, те ти правят услуга , че те качват на колите си и те разкарват из София. За начина, по който шофират се въздържам - ако мислят, че така карат добрите шофьори - ами в грешка са .

Автор METHOD (логистик)
Публикувано23.04.04 15:03

Е, какво лошо има да те нарекат "комунист"?

Пролетарии всех стран соединяйтесь!

Тема Re: Аман от такситата 21-21нови [re: METHOD]  
Автор tedche ()
Публикувано23.04.04 16:25

Ами когато е отправено като обида имам против. знащото определено си целеше да ме обиди.

колкото до това, че не всички са такива - разбира се че е така. Аз обаче си ползвам тази фирма - верно по два лева ми е сметката ама 2 пъти дневно! Просто вчера вече ми дойде в повече след последното разкарване до павилиончетат, цупенето на продавачите, че им обирам дребните, което си е изцяло за моя сметка и в краяна сметка разтакаването 10 мин допълнително.

Лошото е, че съм звъняла и да се оплаквам - препратиха ме на няколко пъти и след като ми се продъниха ушите от досадната силна музика, просто затворих.

Тема Изключениенови [re: Astral]  
Автор lvayloNL ()
Публикувано26.04.04 11:14

Миналото лято като бях в България, Пловдив, качвам се на такси и сметката беше 3,20. Аз му давам 5 лева и му викам да си прихване 4 лева. Той нямаше 1 лев да ми върне и ми върна ... 2 лева. Така ми взе с 20 стотинки по-малко. Жалко, че не запомних номера му. Бих го викал всеки път. А и колата му беше чисто нов Опел.

Едно е да си дежурен, съвсем друго е да си дежурен на мястото на Верка.

Тема Abe Varna!нови [re: Julian]  
Авторantivillage (Нерегистриран)
Публикувано26.04.04 16:30

Abe pi4 ti nali be6e ot Varna???Ot koga po4na i ot sofiiskite taksita da razbira6,osven ot sofiiskite magazini kakto uvereno govore6e i predi?!

Авторmartu (Нерегистриран)
Публикувано26.04.04 17:41

По принцип съм съгласен, че шофьорите на такси не са стока / в смисъл не са най-любезните хора които познавам/ , он ползвам услугите на 21-21 редовно напоследък и мисля, че колите им са от най-добрите - хюндай лантра. Ами че това си е почти лимузина. Досега никой не ми се е правил на състезател. За рестото то е ясно, но като им кажа че плащам служебно и искам касов бон повечето проявяват разбиране.

Тема Re: Abe Varna!нови [re: antivillage]  
Автор Julian (маг. Инженер)
Публикувано26.04.04 18:58

За съжеление често ми се налага да ходя до софия и изпозвам софийски таксита, а и в Варна таксиджиите правят същите номера

Всичко отдалечено от морето е провинция. Ъ. Хемингуей

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.