Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:53 11.11.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема correct consultнови  
Автор Martu (спори за всичко)
Публикувано30.11.04 15:24

Муахахахахаха. Това е най-смешната фирма за подбор на кадри. Пристигам в офиса 5 минути по-рано и се налага да изчакам на улицата, защото имали нтервюта. После правя некви смехотворни тестове / на които по-късно се смя и търг. директор на една фирма където ме поканиха на второ интервю/, в една стая с още двама души идве служителки, които си говорят по телефона. После ми правят интервю на единия край на масата, докато на другия край интервюират друг човек. Да им имам конфиденциалността. Според договора им дължиш 25% от първата заплата, но никой на казва бруто или нето. Комуникират само по имейл, като лъжат, че "са те търсили, но не могли да те открият" при положение, че съм дал два мобилни и един стационарен телефон. Канят ме на интервю във фирма работодател - не могат да ми кажат обаче кой ще присъства от страна на фирмата и са много изненадани от моя въпрос./ от 5 години за пръв път им се случвало някой да ги попита с кого ще има среща/ Като ми звъннат на мобилния ме карат аз да им се обадя, че им било много скъпо... на интервюто се опитват да те закопаят по всякакъв начин и изпадат в истрия и крясъци, когато не им се връзваш.
Лошото е, че много фирми-работодатели им се връзват иобявяват позициите си чрез тях.
С две думи - големи смешници

Тема Re: correct consultнови [re: Martu]  
Автор !чepeшka (master)
Публикувано30.11.04 18:27

Пропускаш нещо- с това име съществуват две агенции. Имала съм вземане-даване и с двете и мога да обобщя нещата така: Корект Консулт1 на ул.Клокотница ми оставим ного добри впечатления. Приятна секретарка, приятна собственичка (г-жа Панчева), организирани, любезни, внимателни, мотивират търсещия работа да се представи максимално добре пред работодателя. Жалко,че не ми намериха работа.
Корект Консулт2, които бяха на Клокотница също, но са се преместили другаде- приятна секретарка И отвратителна, гнусна, черна, (свиня и половина) собственичка (да й напиша ли именцето на тварта..), която използва Макаренковски методи и с всеки въпрос цели да те закопае и да ти покаже, че си тотален боклук и къде си тръгнал да си търсиш работа. Имах два контакта с тази, и при двата излязох треперейки от нерви и възмущение. Обещах си, не, заклех се, никога, ама никога да не стъпя повече в тази агенция. Смрадта си позволи да срита секретарката си пред мен!
Оф, много емоционално го подкарах, но не мога иначе. А темата е за клуб "РАбота" или как му беше името.
Долу такива лели, дето ги е набарала критическата и вилнеят ли вилнеят.

"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering"

Редактирано от !чepeшka на 30.11.04 18:28.

Тема Re: correct consult [re: !чepeшka]  
Публикувано13.12.04 16:38

http://www.correct-consult.com/kontakti.htm
Ето ги смотаняците. Шефката на смотаняците се казва Дафинка Дамянова.
Пазете се от нея.

Тема Това гнусно съществонови [re: Martu]  
Автор Фpъцлa (фръцлива)
Публикувано11.03.05 12:00

- Дамянова и аз съм го срещала. Слава Богу - намерих си работа без тяхна помощ , но имах с нея лек сблъсък на тема 25% от първата заплата и такса за включване в някаква картотека.....смешници

Фръц , фръц

Тема Re: Това гнусно съществонови [re: Фpъцлa]  
Автор !чepeшka (master)
Публикувано11.03.05 13:55

Мухахаха, такса включване в картотека!!! Имай жалост, моля те, това е непосилно за осмисляне

А имали ли сте честта да отговаряте на въпроси от типа :"Море или планина?", зададени от г-жата в присъствието на работодателя? На отговор "Море", контрира (изсъсква) "ЗАЩО?????". Как да не й отговоря с "Юмрук или подметка?" или "В лицето или в задника?"

"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering"

Тема Re: Това гнусно съществонови [re: !чepeшka]  
Автор Фpъцлa (фръцлива)
Публикувано11.03.05 13:59

Неееееееел След обсъждане на финансовите страни на въпроса се отказах тотално да се занимавам с тях. Тази персона ми напомня кокошкарка някаква ! Един мой познат беше ходил на някакво интервю , организирано от тях и ми разказва някакви страхотии

Фръц , фръц

Тема Прорес конскултнови [re: Martu]  
АвторXx (Нерегистриран)
Публикувано16.03.05 17:01

Същата работа, ако не и по-зле! Само че аз си имах работа с някакъв смотаняк, на който и от самолет му личи че е прост...Та той ми обясняваше колко съм глупава дето уча в СУ и не искам да си жертвам образованието заради някаква работа от типа на квартална продавачка...Освен това той смятал, че следването по принцип си е загуба на време и т.н....Изрично им написах изискванията си за работа и работно време, а той 3 пъти ме вика за някакви глупости, които въобще не отговарят на способностите ми...Накрая има казах да престанат да ме търсят....И това след като има дадох 5лв за участие в "цирка" и очакваха 25% от евентуалната ми първа заплата...Е, не можах да разбера защо обижда клиентите, от които му зависи заплатата....А да и още нещо....На първото "интервю" го чаках 1час и 15 мин и когато накрая благоволи да дойде, след като отказах предложението му за работа и след като той свърши да ме обижда каза, че само съм му загубила времето и че тези 10 мин,които ми е отделил са му много скъпи.....А моите минути явно не са?! Другото тъпо при тях е, че ти звънят по телефона някакви секретарки, които те викат за интервю,а дори не знаят за каква работа. Казват просто " Елате утре в 9 да говорите с консултанта.".....И не съм единствената с която така са се държали.....Моят приятел след като има даде 5лв за регистрация не са го търсили повече.....
Извинете, ако съм ви отегчила и ако ми е дълго писанието, но още се вълнувам като се сетя за тия мошеници....

Тема Прогрес консултнови [re: Martu]  
АвторXX (Нерегистриран)
Публикувано16.03.05 17:02

Извинете, объркала съм името в предишня пост...

Тема Re: Прогрес консултнови [re: XX]  
Публикувано17.03.05 13:13

Ами те хората тепърва прогресират...

Тема Re: Прогрес консултнови [re: Martu]  
АвторXx (Нерегистриран)
Публикувано17.03.05 15:31

Е мааани....техния прогрес си е жив регрес....

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.