|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
BulBank - Moshennitzi na drebno ! I negodnitzi!
|
|
Автор |
Xaмлeт (новак) |
Публикувано | 09.09.04 17:13 |
|
BulBank - Moshennitzi na drebno ! I negodnitzi!
Imah razlichni vidove vlogove v BulBank + Visa creditna carta
Postepenno zakrivam vsichko. Vseki den izmisliat novi taksi za podrajka.
Za firmi 6 lv. na mesetz. Imat taksa 1% (da 1%) za broene na pari na kasa !
Svaliat lihvenite protzenti bez da preduprejdavat, no za tova pak gi darjat vse po-niski
v sravnenie s drugite.
No tova, koeto napravo me otchaia e MNOJESTVOTO SKRITI TAKSI pri polzvane na
VISA standard card. Izkarah takava carta pri tiah - preporachaha mi Visa v euro.
OK pazaruvah na volia v Evropa (v Euro). Taksite biaha obiaveni 0% za operatzii ne na bankomat
OK - vrashtam se i se okazva, che:
1) Veche e 1/2% za targovski operatzii +
2) ATM taksa (okaza se che vsichko e ATM, bez bankomatite)
3) ! Taksa transfer Euro- Dolar + Taksa transfer Dolar-Euro -
TE nezavisimo, che cartata mi e v evro az plashtam v evro prez dolar i prez oshte edin transfer v evro
Po ~6 evro na operatzia
Povtariam - Ne otivaite v BulBank - Te sa moshennitzi i negodnitzi, koito se krepiat na stara slava
| |
Тема
|
аз мога само да добавя:
[re: Xaмлeт]
|
|
Автор |
·Лили· (Готина) |
Публикувано | 09.09.04 19:11 |
|
Работник, който получава заплатата си в картова сметка в тази банка плаща на всяко теглене от банкомат на банката 25 ст.
на всяко теглене от банкомат на чужда банка 55 ст.
Ако иска Булбанк може да рекламира при мен - тя има пари
Не си бясна? -> И ще ПОБЕСНЕЕШ!
| |
Тема
|
Re: аз мога само да добавя:
[re: ·Лили·]
|
|
Автор | Пpяkop* (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.09.04 10:30 |
|
и аз не съм доволен от бб. заради таксичките и комисионките. измислил съм стратегия за поетапно изтегляне и закриване на сметките ми там!
| |
Тема
|
Re: аз мога само да добавя:
[re: Пpяkop*]
|
|
Автор | Bankwatch (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.09.04 19:31 |
|
Тая банка неслучайно постоянно гастролира тука. Преди 1-2 месеца темата пак я имаше. Не стига, че имат репутация на скъпа банка, на тоя наситен пазар, че и правят допълнителни и разнообразни усилия да доизгонят клиентите си.
| |
Тема
|
Re: BulBank - Moshennitzi na drebno ! I negodnitzi!
|
|
Автор | KRASl (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.09.04 21:47 |
|
PREDI DVE SEDMICI TRIABVASHE DA PLATIA TAKSA ZA SLUVBATA ZA OSOBENITE ZALOZI I TIAHNATA BANKA BE BULBANK.
TA OTIVAM AZ I ISKAM DA PLATIA NIAKAKVI SI 10 LEVA DARVAVNA TAKSA. KAKVO BESHE U4UDVANETO MI KOGATO SLUJITELKATA MI KAZA 4E TRIABVA DA SNIMAM ABSOLJTNO VSI4KI DOKUMENTI NA FIRMATA - DANA4NI REGISTRACII BULSTAT AKTUALI I T.N. I T.N. KATO ZAPITAH ZASHTO TIA MI KAZA 4E VIJDASH LI MOJELI SME DA PAREM PARI  . PO GOLIAMA GLUPOST NE BIAH I 4UVAL ZA 10 LEVA DARJAVNA TAKSA TAKAVA BJROKRACIA. UJ GI UPRAVLIAVAT ITALIANCI NIKOGA NIAMA DA STAPIA V TAZI BANKA I TOTALNO MI PADNA V O4ITE
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Дeмoн (левак) |
Публикувано | 13.09.04 01:04 |
|
Присъединявам се към казаното за Булбанк.
Не съм съгласен че всички са мошеници. Кооперативна и първа инвестиционна са си доста коректни.
В БУлбанк имах международна дебитна карта с неснижаем остатък 50 лв. и неизползвана сума 10-12 лв. Това към датата на последно движение - преди 2 години. Междувременно срока на картата изтича и като отивам да я подновя оказва се че нямам вече нито остатък нито карта, нито 10-12 лв.
НЯма ме дори и в базата данни като сметка.
Ще отнеса въпроса до БНБ банков надзор определено.
Лили: Коментара ти върху таксите на Булбанк е доста повърхностен. Не е така както казваш.
Редактирано от Дeмoн на 13.09.04 01:07.
| |
Тема
|
[re: Дeмoн]
|
|
Автор | Shago (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.09.04 00:41 |
|
Здравейте, всичките ви мения са с някакъв предтекст и причина, т.е. вие сте се докоснали до тези проблеми, и сте прави, аз лично съм клиент на банката от 3-4 години, за таксите сте прави, Но тази банка си прави каквото си поиска ,защото се чувства най стабилна от край време, за съжаление , има надути квачки които въобще не заслужават там да работят, аз влизам в един от клоновете и всички отдели "обслужване на клиенти " са свободни, и се опитвам да се ориентирам в обстановката, и как една не ми каза, заповядайте гсподне какво желаете, е Това ги прави на дънотото на таблицата за обслужване, няма организация, Касиерите са най бавните съгурно от всички други възможни, и понее сметката ми е вав валута и често обменям пари заради курса, който е добър при тях на британската лира, една от касиерките ми се направи на приятно разсеяна за 50 ст,е бахти товаи в чеиндж бюро го няма, а по време на обслужването си говореше по новия си джиесем за не по малко от 500лв, и виж ме на , а на опашката сигурно чакаха още 200-3000 милиона изнервени клиенти.... .
Доколото за таксите за кредитни карти, не знам защо се е плучило така с Viza-ta аз като разпитах за тях, ми казаха че само Mastercard минавала през USA-dollar, но явно че пак са ме лъга ли, а по едно врем много ми се исакше да работя в тази банка, единственото нещо заради което съм и клиент е работата им с великобританските банки е стабилна и даржат добър урс, може би само ООБ им конкурират, но аз лично си затворих картовата сметката в лева в ООБ, поради описаните причини по горе в предишнотото мнение, оставияш си остатък и депозит а после ги няма, и казават че отишли за такси, е гати а като си отваряш сметка са много плахи и лажат , ама всички лажат, и от тия бележки които се получават от теглене на пари в брой от Борика нищо не може да се разбере ,колко пари имаш ,колко може да ползваш ,колко може да теглиш ,всичко е бахти и бозата, аз имам две сметки в англииски банки ,и ще ви кажа, просто са на светлинни години от тях, мсеки месец си получаваш разпечатка на парите, и няма никъде комисионни за теглене на пари било то 20 ст или 25ст, няма такси за обслужване на сметки и дори плащат месечна лихвана не депозитни сметки а на разплащателни, то в бг е така а но като видиш 1лира/евро такаса за обслужване плюс до 2% от сумата.
Айде стига.
Не се занимавайте с тия кредитни карти , те са пълна набутка, било и то в Булбанк, нщо няма да може даразберете от разпечатката, ще разберете само с колко са ви са ссе намали ли парите.... 

| |
Тема
|
[re: Shago]
|
|
Автор | KAKTYC (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.09.04 09:15 |
|
Преди 2 в Булбанк - клон Разград ми взеха такса 1лв. понеже поисках да ми развалят банкнота от $100 на по-дребни! Дори и касов ордер ми издадоха за таксата :)
| |
Тема
|
|
|
Автор | Инфopмaтop (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.09.04 14:38 |
|
хмммм ... може би би било по-интересно ако сравнявате Булбанк не с английските банки а с други такива в България. Вярно че обслужването не е най-доброто в страната, но да се оплаквате от продуктите е направо смешно при условие че те са едни от най-добрите на пазара. Само между другото, да ти събират такси всеки месец е близко до ума...т.е ако не си заверяваш сметките нормално е салдото да спада ... да не забравяме и човека споменал ниските лихви по депозитите ... LOL ... а замисляли ли сте се защо са ниски а ???? Хммммм дали е свързано с ниските лихвени нива по кредитите ... ЕВРИКА ами Да .... разбира се че е свързано ... сметката е проста ... намирай си депозити на ниски нива, зада може да даваш кредити на ниски (пример 8.88 за ипотечен) ... и още нещо, много странно защо при толко ниски лихвени нива на депозитите защо има толко много депозити ... ами сигурно защото банката е стабилна ...
Та в заключение:
1. Съгласен съм с критиките към обслужването на някои места
2. Информирайте се за продуктите и условията по тях преди да се оплаквате
3. Подканвам хората да се оплакват при проблеми защото те може да са резултат от грешка а не политика на банката
| |
Тема
|
[re: Инфopмaтop]
|
|
Автор | Bankwatch (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.09.04 15:08 |
|
Информаторе,
Обективността е ценно нещо. Като справедливостта - трябва да се зачита. Вземи прочети темата за Булбанк, дето я пуснах по-рано. Ей така, за светлина върху политиката на банката.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|