Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:13 10.11.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема SHELL внимание с бензина!!!  
Автор Trendi ()
Публикувано16.07.04 11:56

Искам да предупредя всички за бензин от бензиностанция на ШЕЛЛ.
Заредих А92 безоловен. След напълването на целият резервоар, от касата на бензиностанцията ми казаха, че бензинът е с добавка, която поврежда катализатора на колата. Нямаше никаква предупредителна табела освен, че БЕНЗИНЪТ Е БЕЗУЛОВЕН СЪС ЗАМЕСТИТЕЛ НА ОЛОВОТО.

Въпросната бензиностанция е в София, бул. България - Белите брези.

Тема Re: SHELL внимание с бензина!!!нови [re: Trendi]  
Автор Дeмoн (левак)
Публикувано16.07.04 15:25

Нищо няма да му стане на катализатора ти от един резервоар.
Все пак на мен бензина на Шел не ми харесва - по-бързо ми зацапва филтъра и си личи че октановото число е поне 2-3 единици под обявеното.

Тема Re: SHELL внимание с бензина!!!нови [re: Дeмoн]  
Автор Julian (маг. Инженер)
Публикувано16.07.04 18:18

Да бе, 2, 3 едини по по ниско. Trendi, кой те кара да наливаш бензин за стара жигула и москвич на кола с катализатор. Още повече октана е нисък за такава кола.

Всичко отдалечено от морето е провинция. Ъ. Хемингуей

Тема Re: SHELL внимание с бензина!!!нови [re: Julian]  
Автор Дeмoн (левак)
Публикувано16.07.04 18:32

Ми така де - мръсен, с повече парафин и някой още ми беше казал - сяра. Аз преди зареждах оттам, ама ми запушва карбуратора и оттогава само омв95.

Тема Що не им каза, че не го искашнови [re: Trendi]  
АвторФaн (Нерегистриран)
Публикувано20.07.04 02:21

Трябваше да им кажеш, че не го искаш и да си го вземат обратно. Дал си незнам колко си лева за катализатор и кола и сега да ти я скапват. Или може джевнтълменски да им предложиш да не го плащаш, айде от тебе да мине.

Тема Re: SHELL внимание с бензина!!!нови [re: Дeмoн]  
АвторШeл (Нерегистриран)
Публикувано20.07.04 09:53

кой ти каза че беньина на ОМV е по хубав, дори служителите в омв зннят че на шел бензина е по-добър, ама ти като с бричитайка с непочистван резервоар от 15 години и си мислиш че шел ти е виновен. Шел прдлагат едни от най качествените горива в България. Колата ти ако е центрована за 95 а я караш с 92 разбираше че ще върви по зле

Тема Re: SHELL внимание с бензина!!!нови [re: Шeл]  
Автор METHOD (логистик)
Публикувано20.07.04 11:47

Ти на кой Шел миеше стъкла, че неразбрах?

Пролетарии всех стран соединяйтесь!

Тема Re: SHELL внимание с бензина!!!нови [re: METHOD]  
Автор ZiNaldo® (Real de M.)
Публикувано20.07.04 11:53

Лукойл - там май няма измама?

" Знаем как да преживяваме, но не знаем как да живеем "

Тема Re: Що не им каза, че не го искашнови [re: Фaн]  
Автор Martu (спори за всичко)
Публикувано20.07.04 13:21

Ходих до Варна. На отиване с ОМВ 95, на връщане с Шел 95. За моя изненада с Шелския вървеше доста по-добре. Иначе зареждам по-често ОМВ. Абе май всеки път е различно.

Тема Re: Що не им каза, че не го искашнови [re: Martu]  
АвторMF (Нерегистриран)
Публикувано20.07.04 18:40

аз карам само с Шел Ви Пауър вече 3 години и старият ми 16 годишен опел гори по-малко. По-скоро по малко пари на км. от ОМВ и Лукойл. то всеки си знае

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.