Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:55 15.11.24 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Тема топлофикациянови  
Автор Martu (спори за всичко)
Публикувано01.07.04 14:42

Софийска вода е бял кахър. След като Топлофикация ни направи годишната профилактика, на 18.06.2004 успоредно с пускането на топлата вода на входа ни се появи и бележка, която ни уведомява, че от 21.06.2004 до 29 ЮЛИ ще бъде спряно топлоподаването. РАЗБИРАТЕ ЛИ ХОРА ? 2 МЕСЕЦА БЕЗ ТОПЛА ВОДА ПРЕЗ ЛЯТОТО. Да не казвам колко дървета изкорениха, докато копаят за полагане на новите тръби. Чудя се ако се обадя на БТВ или НТВ дали ще дойдат да ги снимат. Два месеца мамка му. А бойлер няма

Тема Re: топлофикациянови [re: Martu]  
Авторбoйлepa (Нерегистриран)
Публикувано01.07.04 17:42

е ще си кушпиш и ще разбереш как се йиве в пстаналите градове

Тема Re: топлофикация [re: бoйлepa]  
Публикувано02.07.04 09:43

Виж сега Бойлер. Аз както и повечето хора в София, преди да заживея тук, съм живял 27 години в друг град - Шумен. Този град за твоя информация е първия топлофициран град в България.Така че знам как живеят хората и в други градове. живях пет године в Русе. На общежитие. И там имах топла вода. Ако се къпя на бойлер мога да си правя сметката, но при положение, че разчитам на топлофикация е тъпо да ме оставят 2 месеца без вода. И по принцип тъпо е, като предлагаш някаква услуга, да имаш 2 месеца прекъсване и то в сезона с най-голямо потребление.
това е. Монопола води до ето такива изкривявания.

Тема Re: топлофикациянови [re: Martu]  
Автор psy__ (непознат)
Публикувано02.07.04 14:50

nqma smisal da dramatizirash tolkova ne e koi znae kakvo "Dva meseca razbirate li" che i btv da doide. Razbirame estestveno minalata godina bqh 6 meseca be topla voda. I kolkoto i da se puleh ne doide po rano vodata.

Тема Re: топлофикациянови [re: psy__]  
Автор motek (ommbre)
Публикувано02.07.04 15:52

"I kolkoto i da se puleh ne doide po rano vodata"
До като ти , аз , Марти и др. само се " пулим " , естествено че нищо няма да се промени.
Ти , удовлетворен ли си от това , че само се " пулиш " ?????

Тема Re: топлофикациянови [re: psy__]  
Публикувано02.07.04 17:22

Идеята ми да извикам БТВ или НТВ е за да снимат колко дървета бяха изкоренени, а не да ми снимат кирта по врата. Защото съм 100% сигурен, че НЯМА да засадят нови дръвчета. Да не говорим, че в петък вечерта намерих бележка, с която ме уведомяват да си преместя колата защото утре щели да копаят точно на същото място. Ами това не се прави от днес за утре. Ако не съм в град кво става. Видях едно Трабантче дето го метнаха в треволяка, сега е разкопано и човека няма как да излезе от там до края на ремонта. Другия проблем е че дори и пешеходците няма как да минават и им е отрязан достъпа до единствените магазини в района. Абе вобще тъпанарска работа. Днес идваха да ми монтират дограма и момчетат влачиха дограмите от 50 метра, щото някъв багер беше заприщил улицата.
И още веднъж - ако кабелния ти оператор ти каже, че ще ти спре кабела за 6 месеца за профилактика пък ти ще плащаш през това време такса мощност, дали няма да си смениш доставчика? ти може и само да се пулиш, ама аз изразявам недоволство и си търся правата.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.