|
Тема
|
в-к "Компютри" от зле към по-зле
|
|
Автор | Erta (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.03.04 14:23 |
|
Все си мислех, че няма как повече да развалите този вестник. Оказа се, че има и това е т. нар. журналист Д. Божилов и неговите писания. Споменатият "журналист" е главно известен с пасквилчето си с/у отворения код и пословичната си неграмотност във всяка една област. Какво беше учудването ми като видях, че вестникът му предоствя цяла станица за откровено тъпите му писания.
Вдигането на цената също е жива подигравка и път към края на този вестник, особено като се има предвид, че ако искам толкова реклами да чета ще си взема "Компютърна борса". За "авторските " статии на някои ваши автори не искам и да говоря - те просто са нагла кражба от и-нет, като най-безобразно са подписани като авторски (Момчилчо за тебе става дума).
За списанието: преди имаше свестен формат, последния брой обаче е с някакво "ново" разбиране за формата, уж, че ще е по-голям. Ами не можахте ли да увеличите страниците, вместо да правите тази недомислена, неудобна грозотия?!
Бях ви читател, вече не съм!
| |
Тема
|
Re: в-к "Компютри" от зле към по-зле
[re: Erta]
|
|
Автор |
Jogo (i kvo) |
Публикувано | 23.03.04 11:47 |
|
Абсолютно съм съгласен с теб. От доста време не съм го купувал и занапред не смятам да го правя. Но иначе преди непропусках и брой
Курвата си е курва, не я търси, тя сама ще се обади
| |
Тема
|
Re: в-к "Компютри" от зле към по-зле
[re: Jogo]
|
|
Автор |
txl () |
Публикувано | 23.03.04 19:23 |
|
Да така е, и аз го четях преди, но вече нищо интересно не намирам...
| |
|
|
|
|