Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:50 16.11.24 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Суперите на Фантастиконови  
Авторabc (Нерегистриран)
Публикувано21.04.03 18:29

Оня ден ходих да си купя бира. Върнах съответния брой шишета, след което обаче на касата ми ги таксуваха повторно и отказаха да ми ги свалят от цената.

След съответен скандал, ми дадоха върнатите шишета обратно - зер си ги платих. Не оставаше друго, освен да ги начупя ДЕМОНСТРАТИВНО в гондолата за Боклук, до магазина.....

Хубава работа, ама мноооооого булгаристанска.....

Тема Re: Суперите на Фантастиконови [re: abc]  
Авторняkoй (Нерегистриран)
Публикувано22.04.03 20:21

kak реши че тази тема е за тук
а това което си направил е деяние на простак

Тема А бе....нови [re: abc]  
Авторabc (Нерегистриран)
Публикувано10.05.03 09:27

Аз и преди тоя инцидент се въздържах да ходя там. Но сега вече изобщо не влизам. А и ред близки и познати са на същото мнение.

Щото във "Фантастико" НИКАК НЕ Е ЕВТИНО - болшинството стоки могат да се купят из околните бакалийки на ДОСТА ПО НИСКИ ЦЕНИ.

Да не говорим пък за лошото обслужване ... Из целия магазин около тебе се мотаят стражарите им - с хулигански обноски, възпитание и култура, горе - долу като тебе...

А бе, простотия и кашлица не могат да се скрият....

Тема Re: А бе....нови [re: abc]  
АвторMlLA (Нерегистриран)
Публикувано10.05.03 22:50

I AZ NE GI HARESVAM TEZI MAGAZINI NA FANTASTIKO, MNOGO LAJAT A STOKITE IM SA ZASTOIALI BIH KAZALA DOSTA STARICHKI,,,,,

Тема Re: А бе....нови [re: MlLA]  
АвторKolio (Нерегистриран)
Публикувано11.05.03 11:52

Personala e zdravo ebavan ot rabotodatelite - sas zaplata i drugi gluposti. Zalejalite stoki chesto se plastat ot personala I personala saotvetno si go izkarva ot klientite. Ne znam sto niakoi hora si mislat che fantastiko sa nesto elitno. Prosto nekoi si praviat jaki kinti ot taz veriga, a horata si kopuvat ot tiah ...
I az ne pazaruvam ot tiah

Тема loshoнови [re: abc]  
Авторlosho (Нерегистриран)
Публикувано13.05.03 22:01

Naistina, az ne pazaruvam tam. Pone, ne redovno ot 1.5 godini , otkakto mi prodadoha niakolko razvaleni salat

Авторaбв (Нерегистриран)
Публикувано15.05.03 11:37

Фантастико са най-лошият работодател в София. Всички служители подписват трудови договори в ЕДИН екземпляр, който остава в работодателя, и ако стане проблем - върви си търси прават. Договорите се ползват само ако дойде случайно проверка от Инспекцията по труда, за да им замажат очите. По принцип не ги проверяват, защото хората си плащат, а е ясно, че тази Инспекция, както и много други са неприлично корумпирани. Интересно какви осигуровки плаща Фантастико. Практиката там е да се наемат студенти или ученици, да поработят малко, правят им ревизия, която не излиза и ги уволняват, без да им платят. Отделно всеки месец им удържат по 25% от заплатите за фонд "Ревизии" и ги карат да плащат всички залежали стоки, като им признават много малка фира. Ако салатите Кенар се застоят, или пък някое кисело мляко - просто ги смесват и Ви ги пробутват. Честа практика е да се замазват със спирт етикетите на стоки с изтекъл срок на годност. Собственикът Валери Николов (или баща му, не съм сигурен) е бивш офицер от ДС, а злите езици говорят, че зад него стои Нора Ананиева. Иначе легендата е, че е започнал с едно малко магазинче на бул. "Мадрид" и оттам хоп 10 хипермаркета:))) Да сте видели ченгета да работят честно...????

Тема Fantastiko lujat [re: abc]  
Авторadvokat (Нерегистриран)
Публикувано17.05.03 05:16

Spekulirat s rabotnata ruka. Elementaren trik, no iavno raboti. Prosto si iskaite dogovor kato zapochvate rabota. E shte plashtate danaci, no shte si vzemate parite. Ako imate problemi - potursete advokat.

Тема Re: Суперите на Фантастиконови [re: aбв]  
Авторedin (Нерегистриран)
Публикувано19.05.03 10:37

Do kolkoto az znam (bez da sum 100% siguren) sobstwenika se kazwa Shotev i e zet na Nora Ananieva. Predi e bil komsomolski sekretar w MVR. Poznaite koi koi e !

Авторabc (Нерегистриран)
Публикувано23.05.03 15:51

Още при първото ми влизане в супер на Фантастико навремето, когато откриваха магазин на Красно село, се отбих да видя що за животно е това и какво има там.

Още на вратата обаче, едни нахакани селяни - явни стражари на фирмата!- с типичния изглед на едновремешни милиционери, само дето не бяха в синя униформа! - ми направиха скандал. Бил съм затворил, или - не помня вече! - май отворил вратата, както не трябвало....

Обърнах се, и просто си тръгнах. И повече там не стъпих.

Да се държат така просташки, с потенциалния купувач, при наличието на толкова други бакалници наоколо - е, това само в Булгаристан е възможно....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.