|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Писали ли сте вече за Германос?
|
|
Автор |
Scarlet (J _ _ _ _ _ _ r) |
Публикувано | 13.05.03 17:39 |
|
Ако не, ето аз започвам, макар че не знам от къде.
Ужасни са с тези техни псевдопромоции.
1. Случай. Исках да купя за родителите си телефон General Electric със секретар за 39 лв. Много ме озадачи цената, но така беше показана в рекламната им брошура. Няма да казвам колко пъти ходих да ги питам аз какво става с телефона, макар при първата ни среща уговорката да беше че те щели да ми позвънят, когато имали в наличност (уж след 2 дена). тези два дена станаха на повече от две седмици аз да ги търся, а телефона все го няма и няма. Накрая им се разсърдих и купих съвсем друг телефон със секретар и сме много доволни.
2. Случай. Тук ще направя оплакване 2 в 1, защото се отнася до два случая за разсрочено плащане. Винаги при техните оферти за лизинг има някакви допълнителни условия, за които ако не попиташ изрично, никой нищо не ти казва предварително. Да, обаче няма как да им предвидя всичките хитринки, за да си формулирам въпроса по подходящ начин. Пазете се от лизинга им! Ако ви интересува, мога да ви напиша с пълни подробности за какво става въпрос, но засега спирам. А, колкото до мен, отказах им и двата лизинга.
3. Случай. Излъгаха съпруга ми в сметката за тел. разговори.
4. Държат се надменно. С две думи, не съм доволна от обслужването им, казано най-обобощено.
| |
Тема
|
Re: Писали ли сте вече за Германос?
[re: Scarlet]
|
|
Автор | mutant (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.05.03 19:54 |
|
ne sum fen na germanos no shte ti kaja che lizinga na artikulite tam nqma nishto obshto s germanos ami s nekfi si *kredit moje da bqha jetcredit i tam se dunqt neshtata
inache ako gi sravnq s raznite tam jeff dada i kompaniq mislq che germanos durjat nqkfo ravnishte...za razlika ot drugite moshennici
| |
Тема
|
Re: Съгласна съм с тебе 50%
[re: mutant]
|
|
Автор |
Публикувано | 14.05.03 21:25 |
|
Да, наистина, лизингът е от някаква мистериозна финансова къща, това е така, обаче как пък тези оферти попадат в брошури на Германос? А за артикулите, обявени на ниски цени като промоция, които все ги "няма в наличност в момента", за това какво ще кажеш?
И въпросът не е в размера на оскъпяването, а в начина на поднасяне на офертата - все има нещо недоизказано. Това не е случайност.
Иначе може да е всичко, но в "Да-да", "Глобал Нет" и "Office 1" винаги са били много любезни и точни. Нищо, че асортиментът им е по-малък.
А пък колко са мързеливи германосите, просто не ми се отваря тема и за това.
Абе ясно е, че прекалено много пъти се издъниха, няма да ги погледна повече, но и на други хора ще кажа, за да ги знаят.
Да не говорим пък че цените им са едни от най-високите. Ами след като разчитат че при такива цени ще имат клиенти, ти знаеш ли че трябва да ми се разливат от любезности и докато кажа нещо, да са го направили, не да ходя да ги подканям и да ги подръчквам тези мързели.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Az (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.05.03 22:10 |
|
Da, Germanos sa golemi iunaci po vdiganeto na ceni. I sa golemi myrzeli. No ne moje da se otreche, che stokata im e kachestvena
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jogo_82 (непознат
) |
Публикувано | 15.05.03 12:21 |
|
\obslujvaneto e edno ot nai gadnite na koito sam popadal. Biah si haresal edin ot telefonite koito predlagaha i kogato zapo4nah da razpitvam konsultanta za tela onzi edva li ne me izhvurli ot magazina 6to sam go pital . ne sam li vidial kakvo pi6e na be;ejkata pred nego. Bahta v kretenskata firma. 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
the_rider (член(леко крив)) |
Публикувано | 15.05.03 13:45 |
|
на мене тия капути един гаранционен телефон два пъти ми го ремонтират за по 10-12 дена, а аз през това време плащам абонамент на глобул за него
и като ги питам що толко се бави, те ми викат че имали много работа и не им стигали хора в сервиза, ми да си назначат бе щом има работа - колко безработни има....ама трябва да се набутат с още 1-2 заплати, кофти работа дееба и византийците миризливи
имам и други случаи с тях ама не ми се пише сега....
Кофти, кофти ама гот!
| |
Тема
|
Re: Е, какво означава
[re: Az]
|
|
Автор |
Публикувано | 15.05.03 17:04 |
|
"не можете да отречете, че стоката им е качествена"? Нали същите модели телефони и всичко останало го има и по всички останали магазини и то с драстична разлика в цената!
| |
Тема
|
[re: the_rider]
|
|
Автор | mutant (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.05.03 18:18 |
|
a ti ne si li poiska da ti dadat oboroten telefon?
az 2 telefona sum ostavaql tam za serviz i 2ta puti sa mi davali
a che nekfi prosti prodavachi det gi gurchat ot work i gi murzi si mislqt che sa fanali gospod za shlifera da tupo e :> no se pak takiva ima nasqkude
| |
|
....как нямаш късмет.
1. И аз отидох в Германос и си купих ТВОЯТ телефон. Вероятно е бил вече доставен, защото при мен беше в наличност.
2. Лизингът на EURO LINE на мен ми се вижда изгоден. Друг е въпросът, че чаках доста дълго, за да ме одобрят. Но и това не е проблем на Германос.
3. Ха ха ха. Ако някой е надписал сметка за телефонни разговори то това е Глобъл, а не Германос. Правиш ли разликата след първите буквички?
4. Тук не знам. Може! Ти защо позволяваш да се държат надменно?
Сън ли бе всичко....или пък истина.....хубаво с тебе ми беше!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Tiktak (познат) |
Публикувано | 16.05.03 11:19 |
|
Ха ха,
Аз нямам някакво негативно отношение към Германос. Имам само една случка в техен магазин и то доста отдавна. Исках да си купя хендс фрии от там за Т68. Продавача ми каза, че имат, но много подобре би било да си взема bluetooth handsfree. Питам го колко струва - 350 лв, но мога да го взема на изплащане, само по около 30 кинта на месец .. . .
А другото колко струва - питам
Ами 9 лв, но е много подобре да си вземете bluetooth, щом като можете да си позволите такъв телефон ...
Със здраве
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|