Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:32 04.11.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Пак за Jeff  
АвторФилaнkишиятa (Нерегистриран)
Публикувано24.04.02 09:19

Jeff са възможно най-лайняната верига за продажба на телефони и аксесоари. Потърсих при тях Siemens C35. Понеже не съм вчерашен и знам какво искам да купя, след като ми донесоха един апарат, проверих по съответния начин дали е бил разкодиран. АМИ ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ БЕШЕ!!! Казах му на малоумника от Jeff, че искам НОВ, а не РАЗКОДИРАН апарат. Той викна някакво друго добиче отвътре и двамата ми вдигнаха скандал кой съм бил аз, че да твърдя, че телефона не бил нов, а разкодиран. Ей богу, висок съм 1.90, тежа 105 килограма и спокойно се оправям с 2-ма души и бях една глава и над двамата, иначе сигурно и на бой щяха да ми налетят. Най ме изкефи, че едни младеж и девойка, дето купуваха същия телефон в момента, като чуха скандала, се отказаха и си тръгнаха. Кофти ми е за хората, които вече са им напълнили гушите на тия нещастници. Нямам нищо против да купя разкодиран апарат, но не и на цената на нов и да ме правят на маймуна разни посерковци.

ВЪОБЩЕ НЕ СТЪПВАЙТЕ В JEFF!

Тема Re: Пак за Jeffнови [re: Филaнkишиятa]  
Авторpio (Нерегистриран)
Публикувано24.04.02 15:58

Е като си толкова печен защо ходиш в JEFF???
И на мен ми е дошло до гуша от кретенчета които чули някъде от някой си идиот как се проверява дали е разкодиран и вече се правят на отворени в магазините.

Тема Re: Пак за Jeffнови [re: Филaнkишиятa]  
АвторJOJO (Нерегистриран)
Публикувано25.04.02 15:00

OK brato nema

Тема Re: Пак за Jeffнови [re: JOJO]  
Авторpablo (Нерегистриран)
Публикувано26.04.02 12:23

dobre de za razkodiranite telefoni golqm praz!mi ai da kajem za "kvalificiraniq" im serviz.imam Nokia 5110-koeto samo po sebe si govori 4e nqmam pari za po dobur aparat.estestveno kakto sqko ne6to i tova se razvali.ima6e problemi s displeq i si se nadqvah 4e e ne6to malko.na sledva6tiq den kogato si polu4ih aparata spisuka na popravenite 4asti be6e tolkova dulug 4e se 4udq dali tezi 4asti izob6to gi imam v telefona.pomnq samo KRAINO stapalo,filtri nqkvi i sumati gluposti.4etoh v edno spisanie 4e su6tiq tozi "kvalificiran" serviz otstranqva defekti koito sa ubegnali na klienta samo sled odobrqvane ot NEGOVA strana.Men nikoi ne me pita za ni6to a predniq den pri vaprosa kolko 6te struva otgovora be6e MI NEZNAM kvo mu ima!trqbva da go zemem za serviz.Mi hubavo de ama na sledva6tiq den 40te leva koito trqbva6e da broq za remonta mi se storiha ogromna suma otdelno 4e za malko pove4e pari i vtora ruka telefon moje6 ha si kupq.Proklinam denq v koito si misleh 4e JEFF e edna dobra bulgarska firma okaza se 4e sa su6tite kato oneq v barakite 5x2m koito prodavat GSMi samo zaradi samata prodajba a ne za da bude dovolen KLIENTA.Aman ot takiva

Тема Re: Пак за Jeffнови [re: pio]  
АвторФилaнkишиятa (Нерегистриран)
Публикувано26.04.02 13:04

ей, ама такива като тебе наистина заслужават да ги "бръснат" здраво шарлатаните. Действайте, измамници, в тая скапана държава има още много малоумен народ за обиране.

Тема Jeff sucksнови [re: Филaнkишиятa]  
Автор Keynes (market wizard)
Публикувано07.05.02 03:22

A na tiq i az im imam zub. Pukna mi se stuklosto na Alcatel 302 sled edno izpuskane. Zaminavah na sledvastiq den i dosta burzah i nqmah vreme da prouchvam oferti ta otivam pri tqh kato purvite koito mi se izprechiha.Smeniha mi cqlata oblicovka za 25 lv. Sled nqkolko dni celiq mi telefon dade fira. Antenata ne lovi, samoizkliuchva se prez 5 minuti, na menuto razni gluposti pochvat da se poqvqvat, klavishite otkazvat. Kupih si drug. Ama kato se vurna v BG lqtoto vupreki, che nisto nqma da postigna ste se karam qko. Mama im da eba.

In money we trust

Тема Re: Пак за Jeffнови [re: pio]  
АвторGSM (Нерегистриран)
Публикувано10.05.02 21:06

Не е важно от куде е чул как се провериава-важното е факта,че продават разкодирани апарати на цената на нов.А къде е асоциациата за защита на потребителите?

Тема Re: Пак за Jeffнови [re: GSM]  
Автор Mille Petrozza (непознат )
Публикувано11.05.02 09:50

Jeff sa malki riba za tiah...
Na tiah im triabva nesto goliamo i s mnogo pari. Kolko mislesh 4e ste mogat da ikrankat ot Jeff. Ako tova beshe Germanos ve4e mislia 4e stiaha da se namesiat.
Ama netriabva da gi obviniavame i te dusha nosiat.

Time to raise your Flag Of Hate
Destroy the world is our only aim
To strike them down is the only way
To make `em dead and make 'em pay

Тема Re: Jeff sucksнови [re: Keynes]  
АвторAнти Джeф (Нерегистриран)
Публикувано14.05.02 00:55

Ако имаш нужда от помощ, викни и мен, и аз не ги харесвам.

Тема Jeff sucksнови [re: Keynes]  
Автор siropino (антифашист)
Публикувано04.02.21 08:59

нима?

пп

2. Weltkrieg: Die Geschichte des deutschen Afrika-Korps (Doku)

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.