Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:04 17.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Тема BG NET !!!!!!!!!!  
Автор Zlia (ненаказан)
Публикувано15.02.02 10:07

neznam kak izobshto tezi hora oshte imat klienti!!!
sled kato polucha smetkata za telefona, shte se oakje vyarno tvurdenieto, che eftinoto izliza skupo!!!
zashtoto disconnectva prez 3 minuti, koeto iziskva novo nabirane i nov impuls na telefona estestveno, a shansa ti da se vurjesh se oprdelya ot mashina-generator na sluchaini chisla, tui kato polovinata puti parolata ti, vidish li, bila greshna!!
spred teya tikvi problema bil v edva li ne moralno ostaryaliya mi modem, koito ne komunikiral pravilno s visokotehnologichniya im surver i pri tyah greshki , razbira se, nyama!!!
zabravih da spomena, che ako nyakoi si vzeme akaunt ot bg net, po-dobre da si vurshi rabotata v neta sutrinta, shtoto vecher golyam zor shte vidi, ako reshi da vliza!!!

iskam karnache ot riba mech!

Тема Re: BG NET !!!!!!!!!!нови [re: Zlia]  
Автор stargazer (астро-маниак)
Публикувано15.02.02 11:40

Абсолютно вярно!!! Особено за връзването вечер - непрекъснато дава заето

Гледайте звездите...

Тема Re: BG NET !!!!!!!!!!нови [re: stargazer]  
Автор Hooli (текезесар)
Публикувано15.02.02 14:29

... да ама пък за мен е едно от малкото исп-та дето пък не ме дропят, за ужас на дуплекса.

а иначе, че е зор да се влезе зор е. обаче за 0.20 на час, какво очаквате?

и ако ви дропи сериозно, донт блейм ит он дъ съншайн, просто сменете исп-то и готово.

кво толкова? исп-та дал Господ

Тема Re: проблема е в бтк.........нови [re: Zlia]  
Автор silent (някакъв)
Публикувано16.02.02 10:39

бог да ги умори............истината обаче е тази че допреди една година бг нет имаха малко клиенти и тоз сигнал заето беше в червената книга връзката бе много бърза....... но откакто смъкнаха цените и пуснаха картите положението е почти неспасяемо.........явно в момента искат само да гушят без да вкарват пари в техника и са трагичен доставчик ..........едно че една сраница текст сезарежда половин минута което нормално само че допреди няколко години ........второ че в пиково време е абсурд да се вържеш на всички телефони заето..........а пък за дропенето и логването с бг нет нямам никакви ама никакви проблеми и заради това ги търпя...........докато с други доставчици с иначе много по-бърза връзка имам същите проблеми с логването като тебе от 5 ти 6ти път захапва .............

незабележим

Авторad (Нерегистриран)
Публикувано16.02.02 16:50

Vij si skorosta na modema koqto e zadadena

АвторSpark (Нерегистриран)
Публикувано23.02.02 08:00

Присъединявам се към общия вопъл. От няколко дни ползвам карта на БГнет и бих искал да излея вулкана от чувства към тая фирма някъде. Не съм спец, а обикновен потребител, ползвал съм и скъпи, и евтини доставчици, но толкова бавно теглене, труден достъп, отказан достъп, често прекъсване не ми се беше случвало. От което си вадя заключението, че причината не е в моя телевизор. Проблем на фирмата е как ще предлага качествена услуга. Много фирми го правят. Балъци винаги ще се намерят, които да се подведат по примамливите условия на фирмата. Обаче, фирма, която живее на гърба на балъците едва ли има бъдеще.

Тема Re: BG NET !!!!!!!!!!нови [re: Spark]  
Автор mojo-jojo (човекът)
Публикувано27.02.02 20:34

ako ste s analogovi telefoni syvsem normalno, notova se otnasq za vsichki provideri.
lichno az sym super dovolen ot bgnet i samo nego polzvam.
naistina vecher dava malko zaeto no maximum na 6-7iq py se svyrzvam a i vie kakvo iskate za .20 st na chas. moga da vi dam sravnenie s bol.bg, koito uj se smatat za dobri . prez denq na telefonite im za 33.6 K e super zle, edinstvenoto koeto moje da se polzva e 56k a tam na chs e .55 st.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.