Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:30 19.09.24 
Автомобили
   >> Автомобилни газови уредби
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Re: ДжетСпаркнови [re: зaek]  
Автор Dodo155 ()
Публикувано15.05.05 09:09

Ами дай ми някакви координати на този човек. Надявам се човека е в София?
Благодаря предварително!

Тема Re: ДжетСпаркнови [re: Dodo155]  
Автор Astra18nz (бързо пали)
Публикувано16.05.05 09:59

джетспарк при стартиране на двг се самоблокира и се използва ъгъла който заводски е определен за стартиране от ЕКУ-то незнам на колегата защо не сработва поне така е описано в характеристиките на джаджата.

Тема Re: ДжетСпаркнови [re: Astra18nz]  
Авторaз cъм (Нерегистриран)
Публикувано17.05.05 20:47

ИМА ЛИ ТАКЪВ УРЕД ЗА ДАЙХАЦУ 1,6 I 1990g.

Тема Re: ДжетСпаркнови [re: Lupo]  
АвторLupo (Нерегистриран)
Публикувано19.05.05 15:36

Ами значи съм прав той предварение не прави на текущата искра.
Прави предварение със задна дата ...
Явно има ефект щом хората казват, но истинско предварение той не прави и няма как да го направи ....

Тема Re: ДжетСпаркнови [re: Dodo155]  
АвторLupo (Нерегистриран)
Публикувано19.05.05 15:44

Koлегa EKU-to найстина изчислява хиляди операции за секунда, но тая джаджа нищи не изчислява само следи кога е подадена искрата към бобината ....

Автор Astra18nz (бързо пали)
Публикувано19.05.05 17:55

Колеги малко сте боси... Само малко да беше... значи какво става джаджата следи кога екуто дава искрата и на следващата искра джаджата ТЯ я подава преди екуто с няколко града го изпреварва и след това екуто си подава на вятара...

Много прецизно си работи върши точно това за което е предназначена.

А това за ефекта си е относително за всеки двг. и зависи от настройките на АГУ-то.

Тема Re: ДжетСпаркнови [re: Astra18nz]  
АвторDodo155 (Нерегистриран)
Публикувано21.05.05 11:59

Добре
Ами аз като съм ТС (Туин Спарк) и разликата между двете искри е 3 мсек., какво да правя? Май няма да има никакъв ефект от ДжетСпарк, ако съм те разбрал правилно

Автор_Jethro_ (Нерегистриран)
Публикувано22.05.05 10:03

Gluposti govorish !
Като не разбираш - трай си !
Ти може да не виждаш как, но аз виждам и съм го направил и имам около 500 инсталации !!!
С една дума - JetSpark има процесор и софтуер разбира се. Та софта работи с прогнозиране - така става предварението !!!!!
... та така става работата без баба Ванга :)

А тия коли, дето имат 2 бобини без делко - там просто има 2 JetSparka в една кутия.
Колкото до JetSpark-2 и случая с двете бобини - ами работата е проста - един лаптоп ти трябва - защото двата процесора четат една таблица от един допълнителен чип (в който с лаптопа наливаш каквато си искаш таблица)
.... простичко, нали ?
Ама важното е да се говорят глупости - главно от незнание !!!

Тема Re: ДжетСпаркнови [re: зaek]  
Публикувано22.05.05 10:10

Ъгълът на предварение не се променя при палене - остава такъв, какъвто го е измислило ЕКУ-то на колата. След няколкостотин оборота (6-10 сек при 1000 оборота/мин) Джета-а започва да си върши работата (ако си на газ).
Тази екстра е предвидена заради фактът, че без добавъчно предварение се пали по-трудно.

Тема Re: ДжетСпарк [re: Lupo]  
Публикувано22.05.05 10:16

Айде престани бре !!!
Това, че ти нямаш идея как става, не е повод да смяташ, че не може да стане ... че и да говориш глупости и то на едро :)

Направено и е работи !
И аз нямам идея как се лети в космоса, ама не казвам нищо ... а хората летят отдавна.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.