|
Ами дай ми някакви координати на този човек. Надявам се човека е в София?
Благодаря предварително!
|
|
|
джетспарк при стартиране на двг се самоблокира и се използва ъгъла който заводски е определен за стартиране от ЕКУ-то незнам на колегата защо не сработва поне така е описано в характеристиките на джаджата.
|
|
Тема
|
Re: ДжетСпарк
[re: Astra18nz]
|
|
Автор | aз cъм (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.05.05 20:47 |
|
ИМА ЛИ ТАКЪВ УРЕД ЗА ДАЙХАЦУ 1,6 I 1990g.
|
|
Тема
|
[re: Lupo]
|
|
Автор | Lupo (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.05.05 15:36 |
|
Ами значи съм прав той предварение не прави на текущата искра.
Прави предварение със задна дата ...
Явно има ефект щом хората казват, но истинско предварение той не прави и няма как да го направи ....
|
|
Тема
|
[re: Dodo155]
|
|
Автор | Lupo (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.05.05 15:44 |
|
Koлегa EKU-to найстина изчислява хиляди операции за секунда, но тая джаджа нищи не изчислява само следи кога е подадена искрата към бобината ....
|
|
|
Колеги малко сте боси... Само малко да беше... значи какво става джаджата следи кога екуто дава искрата и на следващата искра джаджата ТЯ я подава преди екуто с няколко града го изпреварва и след това екуто си подава на вятара...
Много прецизно си работи върши точно това за което е предназначена.
А това за ефекта си е относително за всеки двг. и зависи от настройките на АГУ-то.
|
|
Тема
|
[re: Astra18nz]
|
|
Автор | Dodo155 (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.05.05 11:59 |
|
Добре
Ами аз като съм ТС (Туин Спарк) и разликата между двете искри е 3 мсек., какво да правя? Май няма да има никакъв ефект от ДжетСпарк, ако съм те разбрал правилно
|
|
Тема
|
|
|
Автор | _Jethro_ (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.05.05 10:03 |
|
Gluposti govorish !
Като не разбираш - трай си !
Ти може да не виждаш как, но аз виждам и съм го направил и имам около 500 инсталации !!!
С една дума - JetSpark има процесор и софтуер разбира се. Та софта работи с прогнозиране - така става предварението !!!!!
... та така става работата без баба Ванга :)
А тия коли, дето имат 2 бобини без делко - там просто има 2 JetSparka в една кутия.
Колкото до JetSpark-2 и случая с двете бобини - ами работата е проста - един лаптоп ти трябва - защото двата процесора четат една таблица от един допълнителен чип (в който с лаптопа наливаш каквато си искаш таблица)
.... простичко, нали ?
Ама важното е да се говорят глупости - главно от незнание !!!
|
|
Тема
|
[re: зaek]
|
|
Публикувано | 22.05.05 10:10 |
|
Ъгълът на предварение не се променя при палене - остава такъв, какъвто го е измислило ЕКУ-то на колата. След няколкостотин оборота (6-10 сек при 1000 оборота/мин) Джета-а започва да си върши работата (ако си на газ).
Тази екстра е предвидена заради фактът, че без добавъчно предварение се пали по-трудно.
|
|
Тема
|
|
|
Публикувано | 22.05.05 10:16 |
|
Айде престани бре !!!
Това, че ти нямаш идея как става, не е повод да смяташ, че не може да стане ... че и да говориш глупости и то на едро :)
Направено и е работи !
И аз нямам идея как се лети в космоса, ама не казвам нищо ... а хората летят отдавна.
|
|