ЗНАЕТЕ ЛИ КАК СЕ ПРИГОТВЯ ХРАНА В ДОБРИТЕ РЕСТОРАНТИ? РЕЦЕПТАТА ГЛАСИ: СЛОЖЕТЕ ЕДНА ПОДРАВНЕНА ЛЪЖИЧКА КАНЕЛА, ДВЕ ЩИПКИ СОЛ, 130 МИЛИЛИТРА МЛЯКО, 410 ГРАМА ТЕСТО... ПЕЧЕТЕ ТРИЙСЕТ МИНУТИ НА 120 ГРАДУСА. И ГОТВАЧЪТ СЛАГА ЕДНА ПОДРАВНЕНА ЛЪЖИЧКА КАНЕЛА, ДВЕ ЩИПКИ СОЛ, 130 МИЛИЛИТРА МЛЯКО, 410 ГРАМА ТЕСТО... ПЕЧЕ 30 МИНУТИ НА 120 ГРАДУСА. И ЯДЕНЕТО СТАВА БЕЗ ДА ГО Е ОПИТВАЛ. ЗАЩОТО ЗНАЕ КАК ДА ГО НАПРАВИ.
А ЗНАЕТЕ ЛИ КАК Е В ПОВЕЧЕТО РЕСТОРАНТИ? РЕЦЕПТАТА ГЛАСИ: СЛОЖЕТЕ ЕДНА ЛЪЖИЧКА КАНЕЛА, СОЛ НА ВКУС, 120-140 МИЛИЛИТРА МЛЯКО, ОКОЛО 400 ГРАМА ТЕСТО... ПЕЧЕТЕ ОКОЛО ПОЛОВИН ЧАС НА 120 ГРАДУСА, ДОКАТО ДОБИЕ ЧЕРВЕНИКАВА КОРИЧКА. И ГОТВАЧЪТ ЗАГРЕБВА СМЕЛО В КАНЕЛАТА, СЛАГА СОЛ НА ВКУС, ПРЕЦЕНЯВА КОЛКО МЛЯКО ДА СЛОЖИ, СЛЕД ТОВА ОТ ПОЛОВИН КИЛОГРАМ ТЕСТО МАХА ОКОЛО ЕДНА ПЕТА. ПЕЧЕ ДОКАТО ДОБИЕ ЧЕРВЕНИКАВА КОРИЧКА. ПРОБВА ПЪРВОТО ПАРЧЕ, ЗА ДА Е СИГУРЕН.
НО ТОВА НЕ ЗАВИСИ САМО ОТ ГОТВАЧА, А И ОТ ТОЗИ, КОЙТО Е ПИСАЛ РЕЦЕПТИТЕ.
НЕ СЪЩЕСТВУВА СПРАВЕДЛИВОСТ. СЪЩЕСТВУВАМ САМО АЗ.
|