|
Тема |
Re: ПИЛЕШКИ ПЪРЖОЛИ [re: MAГИ] |
|
Автор |
SimplyAVEN (минаващ) |
|
Публикувано | 12.02.07 21:05 |
|
|
вариант 1: мариновам в бяло вино, сол, ерен пипер и каквито други подправки обичате - аз често ползвам мащерка
вариант 2: в горчица и кетчуп, предварително осолени и опиперени
вариант 3: пека само с мазнина и още горещи ги заливам с любим английски сос за месо: мазнина и бира се кипват, добавят се 2-3 лъжици кетчуп и 2-3 горчица, на тих огън се вари 10-15 мин до получаване на хомогенна смес - бърка се през това време. можеш да променяш съотношението кетчуп/горчца, зависи колко пикантно обичате. заливаш изпеченото месо и го захлупваш за половин час да поеме, става невероятно вкусно
|
| |
|
|
|