|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Що е истинска ЙОГА практика?
|
|
Автор |
oтБpaxмaн (на Брахман) |
Публикувано | 25.06.10 15:34 |
|
Тази тема я започнахме във форума на Имаго преди няколко дена.
Коя практика е истинска йога практика?
Какво наистина е истинската йога практика? Защото много хора често твърдят че те практикували много, а другите не практикували. Тези хора използват това като довод, за да докажат че те са прави, че техните изводи са прави, че те единствени знаят и разбират същността на писанията. Защото те „практикували” правилно.
И разбира се те не обясняват в повечето случаи изобщо какво е това истинска практика, не дават примери, не правят показно. В някой случаи само както този на Търсача или Шибендо, тези „йоги” показват някой „практика” която е толкова тъпа, дива, безполезна,затъпяваща, промиваща мозъка на хората и т.н. че те в резултат на подобна практика стават вид роботи, безмозъчни същества които са манипулирани ловко от техните гуровци.
Всички тези заблудени сектанти някой от които споменавам по горе твърдят, че е достатъчно човек да опита това което те правят и извън всяко съмнение той ще почувства веднага някакви подобрения, някакви необясними феномени, някакво щастие, някакви чудотворни неща. Това според тях било доказателство че това е истинска практика.
Разбира се, че това е глупост, това е самозаблуждение, самоизмама. Това е вид автохипноза, човек иска да вярва в нещо и той го вярва. Вид дрогиране с помощта на самохипноза.
Та въпроса е, коя е истинската практика, какво е това което може да се нарече практика, как може да познаем че наистина практикуваме?
Ще изчакам още малко, кой знае, може някой като Търсача да се излъже да "отговори"
Темата е тук на долният линк!
Който иска може да се включи разбира се, и тук и там, няма проблеми! Но темата е важна!!
Колко пъти вече се появяват тук някой "практиканти" като Търсача и говорят глупости от рода на следната: Истинската йога практика е да си купиш портрета на дебелата му учителка и да се молиш на нея??????????????
| |
|
непрекъснато вивека кхяти :)))
| |
|
Ти пък какво се обаждаш като някой ученичка която иска да и пишат шестица??? СЛЕД КАТО СИ ВЕЧЕ УЧИТЕЛ ААААААААААА???
| |
|
Остави ги тези вивеки и кхеяти настрани и виж
каква вампирска история намерих
Не че ми харесва музиката, не си падам по тези неща ама пък има съвпадение с името
| |
|
хихи :))))))
аз си викам, сега като те целна в десетката и ще ти разваля мероприятието... хихи :))))) та се чудех да пиша ли, да не пиша ли хихи :))))) обаче после се сетих за ония стрелец с лък, дето първо стрелял, а след това си рисувал мишената около стрелата хихи :)))))) та си викам няма как да ти разваля точно пък на теб мероприятието хихии :)))))
| |
|
Еее начи жъ знаш, улучи целта ТОЧНО
| |
|
така е, няма как иначе
обаче е забавно да се четат щуротии и се опасявах да не го секна това удоволствие. аз лично понякога много се смея и предполагам, че и ти хихи :))))))
ух, сещам се на един изпит по психология, професора така замота един колега с въпросите си, че миля колега в крайна сметка изръси, че психиката е физико-химична реакция. мали, търкалях се от смях, ужас хихи :)))))
| |
|
Тоя колега е трябвало да отиде да учи компютри първо за да разбере каква е разликата между хардуер и софтуер за да започне да вдява за психиката
| |
|
тоя тип беше много сладко каратистче и много хубаво рисуваше, ама малко дезориентиран, не знам какво правеше при нас хихии :))))) мене като ме хванеха дяволите и само ходех да го подпитвам 'знаеш ли, че симптома е дискретна характеристика на дисфункция' хаха :))))) не знам как за толкова време не ме преби хихии :)))))
| |
Тема
|
Re: Що е истинска ЙОГА практика?
[re: oтБpaxмaн]
|
|
Автор |
Пич Бoжи (дребен и среден) |
Публикувано | 25.06.10 20:15 |
|
---------
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|