Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:55 13.07.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Re: Предложение за среща?нови [re: Cмoтaняk]  
Автор sylvi (мълчалива)
Публикувано30.06.03 20:32

Нее,беше опит да си изкажа мнението и евентуално ако мога да ти дам полезен съвет,според моята гледна точка де.
Не знам дали точно така би ти казала,особено ако вечерта е била приятна.Имах предвид да я попиташ ако и е било неприятно и защо,дали ти си сбъркал в нещо или просто не си допадате-има и такива случаи,просто няма химия между вас и това е.

Успех ти желая!

Тема Re: Аз съм смотаняк - има ли лек за това?нови [re: Cмoтaняk]  
АвторSvaliacha (Нерегистриран)
Публикувано30.06.03 20:34

Procheti vsichko, ama vsichko i se opitai da si nabiesh v glavata ideite. Triabva da promenish nachina po koito gledash na jenite, kato putki za ebaneeee. Triabva da se nauchish da promenish sebe si, personata si, da ne si otchaian, da sikontrolirash emociite, abee da bydesh muj ba./

Тема Re: Разговори с женинови [re: ЖEHA]  
АвторCмoтaняk (Нерегистриран)
Публикувано30.06.03 20:36

И как ще стане с някоя, която не харесвам? Жените на мойта възраст направо ме ужасяват. Говоря за свободните. Първо са занемарени, ако не са занемарени, са адски цинични и груби, ако не са такива, харесват млади момченца. Харесвам други почти на моите години, но щастливо омъжени, за съжаление.

Тема Re: Разговори с женинови [re: ЖEHA]  
АвторSvaliach (Нерегистриран)
Публикувано30.06.03 20:36

Jenooooo, ne mu davai syveti, ochevadno ne znaesh kak se svaliat madami za borikane i ebane do zori. Mlukvai, ne obyrkvai momcheto. Ne mu kazvai da se dyrji estestveno i da chaka za pravilnata jena, triabva da se promeni. Da si promeni mirogleda. Da vi gleda kato tri dupki za ebane, shtoto tova obichate i da va tretira kato kurvi, shotot tova obichate. Ako e mil i uchitiv, sha dha, ako direkten, silen i nahalen, sha vi chuka sichkite.

Тема Re: Разговори с женинови [re: Cмoтaняk]  
АвторБъpбopaнa (Нерегистриран)
Публикувано30.06.03 20:39

Ами 10 години си е голяма разлика,защото едва ли имате много общи теми за разговор.Но може би ти го каза като изключение?
Ако можеш евентуално да ми изпратиш някаква снимка,бих ти казала честно и откровено ако има нещо дразнещо във външността ти.Защото иначе определено ми допадаш(е то не е като при пряк контакт,но все пак се усеща човека)и не виждам причина в общуването да ти е проблема

Тема тежка задачанови [re: sylvi]  
Публикувано30.06.03 20:40

Тежка задача ми даваш. В такива моменти ми идва да крещя или да рева с глас, освен това не е ли грозно искането на обяснения? Все ми се струва че химията не иска думи и не може да се обясни с думи?

Т.е. да формулирам изречение от вида: "Нищо не се получи между нас, имаш ли идея защо?" На такъв въпрос, отговорът е " Не знам" Или не съм прав?

Тема Re: Разговори с женинови [re: Cмoтaняk]  
АвторЖEHA (Нерегистриран)
Публикувано30.06.03 20:41

ЕЕЕ..........,НЕ МОЖЕ ВСИЧКИ ПОЧТЕННИ ЖЕНИ ДА СА СЕ СВЪРШИЛИ ?МО ЖЕ БИ СИ ОТ МАЛЪК ГРАД КЪДЕТО ВСИЧКИ СЕ ПОЗНАВАТЕ И НЯМАШ ГОЛЯМ ИЗБОР .СИГУРНА СЪМ,ЧЕ ПТИЧЕТО ЩЕ КАЦНЕ И НА ТВОЕТО РАМО.

Тема Re: Разговори с женинови [re: Svaliach]  
Автор sylvi (мълчалива)
Публикувано30.06.03 20:44

Ако по тоя начин гледаш на жените точно такива и успяваш да свалиш-ни повече ни по-малкоПравило без изключенияТи си поредното потвърждение

Тема Re: Разговори с женинови [re: Бъpбopaнa]  
Публикувано30.06.03 20:45

Ами не, не е изключение. Излизам точно с такива - 5 -10 години по-млади от мен, като средно разликата е около 10 :). За общите теми - с тях точно имам най много общи теми .. Връстничките ми ме ужасяват с цинизма си честно казано.

За снимка дай някакъв мейл, а аз честно ще си помисля преди да ти пратя.

Защото прекалено много надрънках..

Тема Re: Разговори с женинови [re: sylvi]  
Публикувано30.06.03 20:48

Нищо не разбрах!
Жените както мъжете са различни. Има ги всякакви. Как точно гледам на жените? По принцип ги обожавам:)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.