|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
Тема
|
Re: Защо във Варна изчезна уличното осветление?
[re: Jay Gould]
|
|
Автор |
Jay Gould (студенокръвен ) |
Публикувано | 04.03.10 09:33 |
|
По моята улица още не свети. Направи ми впечатление, не свети и по Княз Борис 1 поне около 30 % от уличното осветление, както не светят и някой сгради за които ние като данъкоплатци платихме да бъдат осветени.
| |
Тема
|
[re: Jay Gould]
|
|
Автор |
Taли (непознат) |
Публикувано | 09.03.10 11:16 |
|
По бул. Цар Освободител в района на кв.Победа, т.е. там, където се пресича с околовръстното не свети. Добре, че има разни фирми и светофари, но това не помага да се видят нанвреме огромните дупки. В района на Възраждане 2, пак на същия булевард, осветлението също е благоприятно за крадците. В самия квартал отвреме-навреме се излъгват да ги пускат, но ... не винаги. Просто пестят енергия, за да могат да покрият все пак сметките за поддръжката на палмите през зимата. И понеже си нямаме достатъчно детски градини и ясли, а и ще трябва като някоя жена забременее да се тегли томбола дали да направи аборт или да износи бебето, за да може после да участва успешно и в томболата за градините. Та понеже си нямаме градини, палмите ще ни трябват, за да може да отглеждаме децата си на тях...и без това на маймуни ни правят.....палмите ще вършат работа.
| |
Тема
|
Re: ПС:
[re: Julian]
|
|
Автор |
Taли (непознат) |
Публикувано | 09.03.10 11:33 |
|
Според мен не са повреди след като периодично светят, т.е. някой все едно им дърпа шалтера и после пак ги пуска. Или може би фирмите за поддържката си вземат едни пари за ремонт, а не правят такъв?!
| |
Тема
|
[re: v.peichev]
|
|
Автор |
Taли (непознат) |
Публикувано | 09.03.10 11:35 |
|
Ааааааа сега разбрах, значи целта е да не се виждат от сателит дупкитеее. Боже, че съм недосетлива
| |
Тема
|
[re: Taли]
|
|
Автор |
galuni (минаващ) |
Публикувано | 01.04.10 21:54 |
|
A някой знае ли телефон на който да подам сигнал, че на улицата ни не свети нито една лампа?
От е-он ми каза, че не е тяхна работа. Общината си имала кой да оправя уличното осветление.....
| |
Тема
|
[re: galuni]
|
|
Автор |
conax.vn (непознат
) |
Публикувано | 02.04.10 14:30 |
|
galuni: Свържи се с районното кметство към което си и подай сигнал за осветлението. Е-ОФФ наистина не им е работа те са просто гаден оператор за предоставяне на ток, не на поддръжка на осветлението в града, тва си е работа на местното кметство, то е с договори за фирми дето ги поддържат тия неща. Те ще се свържат с фирмата която стопанисва него район. Бавят се да, но вършат работа. Ако след седмица-две няма ефект, звънни им пак да ги питаш 'и какво правим сега ще бачкаме ли ще учиме ли?'.
PS. Изпитано за районно кметство "Младост".
| |
Тема
|
[re: conax.vn]
|
|
Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
Публикувано | 05.04.10 13:52 |
|
На мене ей тва не ми е ясно-докога все ще трябва да потвутваме лентяите да си вършат работата за която забележете-не им се плаща,а вече им е платено!
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
| |
Тема
|
[re: *Плaмeн*]
|
|
Автор |
conax.vn (непознат
) |
Публикувано | 05.04.10 14:30 |
|
Докато съществува България..
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
|
|
|