|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Кое е най-гадното предаване?
|
|
Автор |
Radost Gadost (странна натура) |
Публикувано | 13.07.02 18:39 |
|
Ами редно е (ако се навиете ) да определим и най-лошото предаване? Предлагам да пропуснем глупостите на кабелните телевизии и да се втренчим в творбите на по-големите ТВ-та като например Канал 1, БТВ, Нова ТВ, Евроком София, Евроком Пловдив, М САТ, ТВ Европа и др. просто засега повече не се сещам.
| |
|
Море от любов - пълна скука. Мисля си, че това предаване е за Стоянка и Иванчо от с. Крушари (има го наистина). Нито водещата, нито кашовете, нито идеята - нищо не струва в това предаване. Ама нали на Наталия мъжът и незнам си какъв бил та и предаване в БТВ може да и осигури
| |
Тема
|
Re: Кое е най-гадното предаване?
[re: Radost Gadost]
|
|
Автор | Бoйчo (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.07.02 20:48 |
|
днес гледах "Море от любов" - баси тъпотията. Един педал обича друг и т.н.
добра визия има предаването все пак, но водещата е потресаващата, а начина на водене - отврат!!!!!
Иначе има и доста тъпи предавания - "Споко", "Виж кой", "24 квадрата".......
| |
|
Съгласен съм с казаното до тук, но ще добавя и "Ах, тези муцуни" по Канол 1.
Долнопробни, скучни и тъпи са и водещата и гостите й.
| |
Тема
|
[re: Radost Gadost]
|
|
Автор | 1 (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.07.02 21:49 |
|
Radost Gadost, da beshe si napisala mnenieto oshte v pyrviq si posting, a ne da si otgovarqsh posle sama, no kakto i da e...
More ot lubov mi haresva mnogo, spored men e edno ot malkite predavaniq sega, koito sa s dobra viziq, tochna tematika, dobyr vodesht i vsichko e izpipano dokrai.
No t.k. temata e za loshite predavaniq, shte pisha kakvo ne mi haresva v efira:
Spoko e ujasno, Ah, tezi mucuni, BG show (MSat), 24 kvadrata (sled kato mahnaha Joro predavaneto e ujasno!), Toi i tq e ujasno v segashniq si variant, predi beshe mnogo po-dobre, ama kato nqma pari za licenz...Jalko, che svaliha ot efir edno ot dobrite neshta - Edin den na..., kakto i drugite ot tozi producent - Dalekogled i Krygove (bqha mnogo dobri predavaniq).
Za Nova TV kvo da kaja - tam ima 3 osnovni predavaniq, koito sa mnogo dobri, to drugi, mislq, che nqma ;)) Govorq za Milen, posle Gala i zavyrshvame s Niki Kynchev.
V Kanala gadnite prodykcii sa prosto ujasno mnogo, to nqma smisyl da izrejdame, tq samata televiziq e na super nisko nivo v momenta.
P.S.: Seloto e Krushare.
| |
Тема
|
[re: 1]
|
|
Автор | 6 (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.07.02 22:27 |
|
za men po-neponosimite predavania po bTV sa SPOKO, RISK PECHELI-RISK-GUBI, SHOW NA SLAVI TRIFONOV, JIVOT NA SKOROST,LAKRITZ, slava Bogu, nyama go veche.
Po BNT - na Deo tupoto predavane JUBOX, MREJATA i t.n.
Po NOVA TV - Na 4 ochi
Po M-SAT - BG SHOW i TUTURUTKA. Aman ot prostotia
| |
Тема
|
[re: 6]
|
|
Автор | 1 (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.07.02 23:07 |
|
ei, 6, mersi, che me podseti za Kycito i Slavi, i az ne moga da gi ponasqm.
Za TUTURUTKA ne pisah, shtoto nali mai sa q spreli, a Deo ne e losh, ama ne go gledam :))
| |
Тема
|
|
|
Автор | 6 (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.07.02 00:21 |
|
Toya Deo e pulen liglyo. eba si kolko mrazya liglyovcite. A da ne govorim, che na improvizacia ne moje da kaje 1 duma, bez da e napisana. Tupo predavane. NE znam koy go nalaga. I zashto.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Бoйчo (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.07.02 02:08 |
|
И аз съм чувал, че ДЕО е гей. Това ме радва, защото му отива. Симпатяга е:))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Radost Gadost (странна натура) |
Публикувано | 14.07.02 12:44 |
|
нъц - Крушари е ме ме ме
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|