|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
niakude tam dolu v niskoto se miarkat sladko otmushtenie,shouto na slavi i sblusak zaradi izlishnata agresia v rannata nedelna utrin
Bcu4ko e Cyema
| |
Тема
|
Re: Кое е най-гадното предаване?
[re: 1]
|
|
Автор | litty (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.09.02 12:15 |
|
na purvo miasto mi e chudno kolko ot vas rabotiat v televizia???
mnogo ste "smeli" i mnogo kritichni!!!
ami kato ne vi haresvat tezi predavania, koi vi haresvat??? ne zabeliazah v "nai-dobroto BG predavane" da vi e haresalo neshto! chudno kakvo vi interesuva vas, be hora? mnogo ste povurhnostni togava! shte kajete "chetem knigi", e hubavo de, vsichki cheteme...vie opliuhte edni ot nai-dobrite predvania! aide, niama da govorim za scenarii,dirjanie pred kamerata i takiva neshta (koito sigurno izobshto ne znaehte che sushtestvivat] ) pone viziata da vi praveshe vpechatlenie, dekora, drehite, neshto takova... predpolagam, che kritichnostta vi idva ot tova, che si niamate i na ideia kak se raboti v televizia! AIDE BE, koi znae kak si sedite pred televizoroite i chakate polovonata ot predavaniata, koito izkritikuvahte!??? chudno mi e...polovinata ot gospoda "kritichni" kolko filmi sa snimali, ili kolko predavania imat... hubavo...lek vi den, che me chaka rabota, za tezi koito niamat, da si produljat s kritikata!
p.s.
vseki moje da opliuva, vuprosa e kolko "goliam" triabva da e chovek za da si priznae, che pone neeeeeeshtichko mu e napravilo dobro vpechatlenie...
tova e za horata koito eventualno sum obidila s dumata "povurhnosten"
| |
Тема
|
[re: litty]
|
|
Автор |
Secret_boy (Умното момче:)) |
Публикувано | 11.09.02 01:02 |
|
Съгласен!
Щом толкова детайлно тук всички говорят за съдържанието на предаванията и ги познават толкова добре, това означава, че ги гледат...
А колкото до критичността бих казал, че е много лесно да се оплюе нещо, което се гради с толкова много труд и в което нямаш никакво участие, но някак си ти се струва "редно" да се изкажеш "компетентно" по въпросите и темите, които не познаваш... Темата би трябвало да бъде "Какво ви се гледа в българския ТВ ефир", за да видим кой ще каже нещо по-различно от предаванията, които си вървят и сега, и дори са си много добри...
Разбира се не може да се говори за всички предавания под един знаменател, но ме подразни факта, че трябваше да оставим предаванията на кабелните телевизии и едва ли не - да се задълбочим в националния ефир... Аз лично съм убеден, че в някои кабелни телевизии, макар и по-малки като мащабност на излъчване, се произвеждат доста по-стойностни неща дори и от националните медии. Защо е така ще кажа друг път и то ако се отдаде случай.
И друго бих добавил... Много е лесно да се прещракват копчетата на дистанционното, но никой не се замисля как само с движение /1 сек./ се пренебрегва нечий труд, който е неоценим...
При маниаците компромиси няма!
| |
Тема
|
Ами аз като отида да си купя
[re: Secret_boy]
|
|
Автор | Kpeйзи Дeйзи (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.09.02 10:46 |
|
нова дреха примерно, въобще не ме интересува по какъв точно начин е ушито сакото, колко време е било необходимо на шивача да изработи панталона и да направи джувките, колко пот му е струвало да прикачи финтифлюшките и т.н. Гледам ръкавите да са с еднаква дължина, яката да не е накриво, реверите да не са набрани...
Ще кажете, че ТВ е със символични такси /като изключим кабелните/ и заради това не трябва да критикуваме - на харизан кон зъбите не се гледат? Аз съм сигурна, че дори да стане платена, ще гледаме пак същите бози, след като се правят от бозаджии...
| |
Тема
|
[re: Radost Gadost]
|
|
Автор | Paзбиpaч (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.09.02 16:13 |
|
Ани Салич е най-готината водеща!
| |
Тема
|
[re: Secret_boy]
|
|
Публикувано | 12.09.02 17:36 |
|
a-ha!
i az sum suglasna s teb!!!
| |
Тема
|
Re: Ами аз като отида да си купя
[re: Kpeйзи Дeйзи]
|
|
Публикувано | 12.09.02 17:47 |
|
mojesh ti da napravish neshto razlichno
napravi gotino predavane i zaradvai vsichki nedovolni v tazi stranica!
shtom si po-kadurna ot tezi, koito praviat televizia - "bozajiite", probvai se niakude triabva da te vzemat...
USPEH...
| |
Тема
|
Я прочети пак, и то по-внимателно
[re: litty]
|
|
Автор | Kpeйзи Дeйзи (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.09.02 12:09 |
|
и се постарай да вникнеш в това, което написах, а не да реагираш първосигнално. Къде, аджеба, прочете, че се мисля за по-кадърна от телевизионерите? Нямам намерение да се впускам да правя каквото и да е предаване, защото не съм учила за това, нито пък ще седна да си шия сама, защото не съм учила за шивачка.
Нали затова беше примерът с дрехите, защото не всички могат да са шивачи, но всички се обличаме и можем да преценим дали нещо е добро , без да си задаваме въпроса какви усилия е струвало това на този, който го е сътворил. Тази преценка я прави всеки, даже и да не притежава необходимите умения за даденото нещо.
Хайде - и на тебе успех! /И то без ирония! :)/
| |
|
С три ръце гласувам за "Риск печели, риск губи"! :(((( Само като си го представя и ми се гади...
А имам една молби4ка... може ли ако някой знае кой изпълнява песента на "Море от любов" да ми каже... :)) Много ще съм му благодарен... Айде бай :)
| |
Тема
|
[re: Radost Gadost]
|
|
Автор | junior (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.10.02 20:24 |
|
Ммммм, ето какво написах преди минути, във формата за feedback на btv, след като разглеждайки програмата на сайта им, разбрах че и тази вечер ще трябва да избягвам техния канал. Хаха, разбира се че не очаквам да разкарат шампионската ллллллига в скоро време. Само колкото да си излея яда ;-)
"Вероятно сте си написали домашното и сте направили социологическо проучване за това каква част от аудиторията на btv се интересува от футбол, преди да лепнете гордо стикера "само за мъже, които си мислят, че знаят защо" на високото чело на програмната ви схема.
Не зная каква част от рекламоконсумиращата ви публика представлявам, надявам се по-малка, за да са по-малко разочарованите от непремерената и наистина ненужна проява на комерсиализъм с лош стил.
Всъщност не разбирам и вашите рекламодатели, които по някаква логика плащат за реклама на прах за пране и дамски превръзки по време на футболен мач? Интересно ми е дали са наясно с това? И наистина ли ще навреди адски много на приходите, ако преместите умопомрачително дългия футболен блок в някакъв по-неангажиращ вниманието на истински заетите работещи хора час? Защото определено би повлияло добре на рейтинга на единствената, иначе интелигентно звучаща българска телевизия.
С отегчение,
junior"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|