|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Кое е най-гадното предаване?
[re: 1]
|
|
Автор |
Radost Gadost (странна натура) |
Публикувано | 14.07.02 12:49 |
|
Део и мен ме радваше преди да стане - "мега звезда", но след това взе да се превзема нещо и не ме радва вече 
| |
Тема
|
[re: 6]
|
|
Автор |
Radost Gadost (странна натура) |
Публикувано | 14.07.02 14:59 |
|
Мен пък много ме подразни с интервюто си в "Егоист" - наистина си пролича самочувствието му. Тогава именно престанах да му бъда фенка и да му гледам предаването. Изнервих му се нещо. А какво мислиш за Къци Вапцарова - този хммм "сладур". 6 или 7 години е в ефир и започвам да си мисля, че българската аудитория е извратена - щом той се гледа.
| |
|
Риск печели риск губи...
Трябва да се смее човек. Иначе ще се побърка!
| |
Тема
|
[re: DreamOfMirrors]
|
|
Автор | Heзнaйko (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.07.02 15:33 |
|
Защо Къци Вапцарова - и той ли е педал?????
| |
|
абе педал чак не, ама какви хубави вицове разказва...
Трябва да се смее човек. Иначе ще се побърка!
| |
Тема
|
[re: Radost Gadost]
|
|
Автор | 1 (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.07.02 21:46 |
|
Sigurno govorish za vtoroto intervu, sled kato go spipaha s drogata, a posle izleze, che ne si bil nosel lichnata karta. Sqkash ne sa go poznali policaite, che e Deo, za edna lichna karta shte go razigravat. Ama vsichko otihna vednaga, de, nikoj nishto ne kaza...typo, nqkoi hora lejat za nqkolko cigari joint, a drugi... ama kakto i da e, typa rabota. Ta tochno togava go slojiha i na pyrva stranica v Egoist, kydeto v intervuto super qsno stana, che naistina prichinata za aresta e bila droga, koqto e nosil sys sebe si. Govori taka, sqkash se e prerodil, kolko mnogo obichal priqtelkata si, i kolko malka mu bila pishkata. Tam e rabotata, che dosta hora mu se kefqt, moje bi shtoto e estestven, ili se pravi na takyv, ne znam. Prosto e edin produkt, nishto poveche i qvno si misli, che e hvanal Gospod za shlifera.
A otnosno reklamkata na Prima... Lora Vidinlieva go uredi za neq, shtoto miliq beshe qko zakysal za pari.
Zabravihme v klasaciqta i Chai, pone za men e ujasno gadno predavane :) haha S toq gaden Drago, koito tolkova mn familiqrnichi s gostite si, che chak da ti se dopovryshta :(((
A seloto e Krushare, imam poznata ot tam.
| |
|
Мрежата и Техно... (БНТ), Живот на скорост (бТВ), "Карамбол" (БНТ).
| |
|
Ех добре, че ми напомни - верно че и твоите предложения да актуални. Съвсем бях забравила за тях - ама Техно поне има яки кашове 
| |
|
гласувам за 24 квадрата и за Ах, тези муцуни...
това са предавания, които не изтрайвам...
Aledar~
| |
Тема
|
[re: Radost Gadost]
|
|
Автор |
brym (непознат) |
Публикувано | 21.07.02 01:36 |
|
chovek na krainostite a?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|