Тема
|
Анкета
|
|
Автор |
T®lGGE® (:o)=) |
Публикувано | 19.06.02 17:21 |
|
Ако гласуването не ви е достатъчно - пишете, но поне се обосновавайте!
|
|
Тема
|
Re: Анкета
[re: T®lGGE®]
|
|
Автор | journalist (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.06.02 20:51 |
|
drazni me!!!!!
;-))
|
|
|
Много готино си направил анкетата. Браво!
Аз пък не мога да го понасям заради противното му поведение и избирателност към участниците.
Omnis homo mendax est!
|
|
Тема
|
[re: imania]
|
|
Автор |
Beny (минаваща) |
Публикувано | 20.06.02 12:16 |
|
Съгласна съм, няма право да има лични предпочитания към този или онзи участник, или по-скоро не трябва да ги показва пред камера. И може би да обяснава понякога защо отг. е верния , а не само да къса и пише демонстративно чекове.
|
|
|
Merci, merci!
Ne znam samo dali dobre sym podbral harakteristikite.

|
|
Тема
|
|
|
Автор | Kънчeвиcт (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.06.02 08:28 |
|
Аз пък смятам, че Ники е великолепен.
Изключително интелигентно момче.
В началото още беше слабоват, но постепенно се поправи и сега се справя много добре.
|
|
|
OK 
|
|
Тема
|
[re: Kънчeвиcт]
|
|
Автор | УMEH (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.06.02 18:53 |
|
Е ТО Е ОЧЕВАДНО БАСИ, ЧЕ Е ОЛИГОФРЕН, ПОЛУИДИОТ, ПОЛУДЕБИЛ, ОЩЕ НЕ Е СЪВСЕМ ТОЧНО КЛАСИФИЦИРАН.
|
|
|
Аре докажи де! 
|
|
|
вече няколко пъти те хващам, че ми вземаш думите от устата 
|
|
|
Я да вдигна малко анкетката ... 
|
|
|
Добре си направил
По този начин я видях и гласувах. Според мен си го бива водещия, поне в сравнение с водещите на западните и руската версии на играта.
|
|
|
изуми ме тоя!!!!!!  
|
|
|
КОЙ    
|
|
|
....И ТАЯ НА ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ ДА СЛОЖИ, ВСЕ СЕ ОБАЖДА, ТИ ДРУГА РАБОТА НЯМАШ ЛИ СИ???  
|
|
|
жалка работа си ти. Тва е. Но... не можем да се сърдим на природата все пак.... трябва да има равновесие някакво....
|
|
|
Ясно е, че жалката работа си ти, че по цели дни и нощи киснеш само в този клуб и драскаш глупости. Ясно -тясно скроен човек си. Какво да се прави - отново е намесена природата. 
|
|
|
плувай, плувай......
|
|
|
Мерси, сега му е сезона
Не че глемам редовно "Стани Богат" та да съм супер информиран, но така и не разбрах защо не споделяш мнението ми за Кънчев............
Ще се разровя малко из постингите, току-виж съм разбрал 
|
|
|
След неголямо проучване разбрах какво не ти е угодно в Мистър 100 000 лв...
"Господине, престанете да се хилите поне по време на предаването в стил "Тато". Много просташко е.".
Е, всеки има право на мнение. Вярно е, че доста често се хили просташки, но това сигурно е заложено в сценария. Друг въпрос е дали се получава.
|
|
|
Трябва още бая да се поровиш из постингите! 
|
|
|
Мнението ми за Ънчев е изградено възоснова на неговите напъни за успешно представяне, пречупени през взискателността на моите естетически усещания, култивирана при критичното анализиране на чуждоезични ТВшоу фиести.
Има разни любители-маркетолози, чиито праг на взискателността поначало не е поставен твърде високо и са склонни да приемат кво да е, различно от Новините и Рекламите, като връх на Изисканото шоу, барабар с Къцю.
Ами техен проблем.

|
|
|
Поначало всеки има право на мнение и свободно да го изразява. Това направих аз. Е, не може да се хареса на всички.
Но за твоя случай бих казал, че е лесно е да се критикува от вкъщи. Или му завиждаш??? /най-вероятно/.
Не знам, нямам и желание да знам. Айде, ще направя най-доброто за случая, изнасям се от този постинг, тъй като тези коментари станаха прекалено глупави и заядливи.
|
|
|
Защо по дяволите всеки, който си позволи да критикува някой друг бива обвиняван от трети, че му завижда?!?!?! 
Това е най-тъпата и безпочвена позиция, която съм срещал, същото е и с оня Део(не е в темата ама нали са си близки с Ники Кънчев)-който не го харесва, значи му завижда...доста елементарно..
За какво има да му се завижда на Ники Кънчев?!?! За неадекватното му поведение, или за тъпите шегички, които пуска??!!!Или може би за държанието му, когато пред него седне добре изглеждаща дама?!?!(държи се като пръчка)
Или за избирателното му отношение към участниците?!?!
И въобще не съм съгласен, че Ники Кънчев е там, за да помогне на участниците да спечелят 100 000 лв. не веднъж е подтиквал участниците да ползват жокер, при правилно предположение за отговор от тяхна страна....
Айде, че мога да си пиша така до утре.............
|
|
|
Това, че щом критикуваш някой, значи му завиждаш е еб.... тъпата теория - сам се сети защо. 
|
|
Тема
|
Re: за нивото
|
|
Автор | L*** (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.07.02 22:42 |
|
Ники Кънчев е SUPER пич, който не го харесва да го духа *************
|
|
Тема
|
Re: за нивото
[re: L***]
|
|
Автор |
3Be3ga (РИЖКА) |
Публикувано | 09.07.02 01:53 |
|
Za men istinata e ,4e toi se starae 4oveka,naistina se starae...ma ne mu dostiga...kak moje da kajesh,4e e po-dobur ot zapadnite vodeshti!!!NAli vseki ima svoe sobstveno mnenie...Az za pruv put gledah predavaneto v Germaniq.Gledala sum i v nqkoi drugi strani...,no specialno za men po-dobur ot nemskiq vodesht nqma.Prosto se durji taka estestveno sqkash e roden na toq stol...Mnogo... mnogo dobur!
Es ist nicht leicht Schwein zu sein
|
|
|
Клуб политика - имаш много поздрави от кавърмата!!!
НА ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ
|
|