|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Зимаджията (Wintersmith) - превод
[re: de Cyrvool]
|
|
Автор |
ylkom (уча цял живот !) |
Публикувано | 20.03.11 09:58 |
|
Благодаря!
Ползващите немски език те поздравяват!
Редактирано от ylkom на 20.03.11 13:27.
| |
Тема
|
Re: глава 2
|
|
Автор | TaняT (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.04.11 16:37 |
|
Много благодаря, че те има, de Cyrvool! Удоволствие е да чета преводите ти и с нетърпение чакам продължението!
| |
|
Много благодаря! Да очакваме ли скоро и 3-тата глава?
| |
Тема
|
[re: ylkom]
|
|
Автор |
Noc (добряк) |
Публикувано | 01.05.11 14:16 |
|
Този превод е боклук.
Казвам го уважително.
| |
Тема
|
[re: Noc]
|
|
Автор | ... (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.05.11 22:16 |
|
С цялото ми уважение, докато не изкараш по-добър, запази си квалитетно мнение за себе си. Чети само собствения си.
"Присмял хърбел на щърбел."
| |
Тема
|
|
|
Автор | ГPИБO (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.05.11 06:44 |
|
Преводите които правиш, понякога осмислят дните ми. Обичам Пратчет, дори повече, а най обичам да чета тук в твой превод. Благодаря Cyrvool
| |
Тема
|
|
|
Автор | ГPИБO (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.05.11 06:51 |
|
Без никакво уважение - твоя коментар не струва. Мога да ти препоръчам и да ти помогна да си го сложиш където му е мястото
| |
|
"Там дето... слънцето не свети." (Прачет)
И от мен - драги ми Нок, знаем, че си се опитвал. Не се справяш по-добре. Да превеждаш добре Прачет поначало си е непосилно начинание и почитаемият Дьо Цървул проявява завидна доблест. Е, текстът се нуждае от редакторска и коректорска работа, ама като няма кой...
И отново за всички недоволни - научете английски достатъчно, за да разбирате всичко, каквото е искал да ви каже чичко Тери. Хе-хе...
"И тогава дойдоха добрите чудовища с брадвите..." - (много) млад автор
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ylkom (уча цял живот !) |
Публикувано | 02.05.11 08:30 |
|
Не съм толкова голям разбирач на английския, за да преценя дали си прав. Обаче мога да позная оная "класическа" черта - вечно да намираме кусури, за да си избиваме комплексите! Не е хубаво!
Иначе: Браво, de Cyrvool ! С нетърпение чакаме продължение!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Иcyc* (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.05.11 14:51 |
|
За себе си аз мися, че Тари Пратчет неслучайно е болен, че сам си е докарал болестта с глупостите, които писа 30 години за вещици, магьосници, окултни сили, митологични изчадия като джуджета, елфи, тролове, като се подиграваше с религията на хората както и Дъглас Адамс, вместо да пише за Исус... като го четете си вкарвате демонични влияния и рискувате подобни заболявания. И подобно на Тери ще се опитате да се изцелите чрез науката и естествено няма да имате успех.
Но нека всеки си преценява за себе си дали да се трови с химиотерапия или да се остави да му полагат на ръце, никой не е длъжен да се съобразява с мойто мнение.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|