|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Ebah te y suvesta, det sa vika...
[re: BAШATA CЪBECT]
|
|
Автор |
SEAL (снайперист) |
Публикувано | 07.12.01 20:37 |
|
:: No one lives forever ::
| |
Тема
|
Re: Ebah te y suvesta, det sa vika...
[re: SEAL]
|
|
Автор | TBOЯTA CЪBECT (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.12.01 22:12 |
|
Какво ли разбираш ти, от всичко това !???
| |
|
Как 1 млн. араби живеят като граждани на Израел без проблеми?
И що ваште арабски братя преди години не ви дадоха автономия в Египет и Йордания?
И каква реакция очакваш от малка държава, нападана непрекъснато от съседите си?
И знаеш ли, че хърватите за две седмици избиха двойно и тройно повече сърби и то бежанци в Краина отколкото Израел за година и повече сега?
Вие се съпротивлявате неадекватно - давате поводи да се страхуват от вас.
А, не ми сядай на папионката!
| |
|
И Господ отгоре през черния дим
гледаше на всичко горд, невъзмутим...
Всичко тече, всичко се мени!
| |
Тема
|
Re: ИСТИНАТА
[re: Изпитaнa мapka]
|
|
Автор | rocker (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.12.01 17:09 |
|
[kvo si mi tragnal da mi pokazvash snimki a ne mi kagesh prichinata za stavashtite neshta?i Izrael ima podobni snimki .Zashto pokazvash samo polovinata gadost?]
[ne badi martav predi da umresh i ne umirai kato lainar]
| |
|
Снимките ги показва друг.
А причината за всички подобни снимки, независимо кой ги е правил - нито кой е на тях - е една и съща.
Всичко тече, всичко се мени!
| |
Тема
|
Re: rocker
[re: rocker]
|
|
Автор | Atta13 (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.12.01 19:15 |
|
Причината е много добре обяснена, в горната тема . Ако ти не си я разбрал - жалко . Казваш, че и Израел имал подобни снимки. Само че снимките на евреите сме ги виждали всички ! Защото когато загине евреин, средствата за масова информация го отразяват подобаващо, а когато загине палестинец - това е просто статистика !
| |
Тема
|
Re: rocker
[re: Atta13]
|
|
Автор | rocker (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.12.01 22:19 |
|
goliama gad sa mediite .s tova sam saglasen no az ne sam na stranata na evreite ili na nikoi drug ,na men mi e predelno iasno che amerikancite sa nai goliamite manipulatori na sveta koito sa gotovi da napravia fiktiven masov grob samo i samo da bombardirat dadebna oblast.kagi obache kade e greshkata internet mogesh da go izpolzvash
| |
|
Брато,
истината няма никаква стойност за нас. Не си прави илюзии. Тая тема няма бъдеще в тоя клуб, щото фактите нямат никакво значение за нас. Ние сме оперирани от съчувствие и реалност. Ние реагираме само на шум (медиен). Тия неща са за друг клуб. Просто тук няма за кво да се заядем истински с теб (на тая тема).
.
Лека, доходна и безаварийна!
| |
|
СМИ са на страната на пострадалия. В случая това е Израел. От 1948 година - когато 7 арабски страни нападнаха току що създадената държава - та досега.
А палестинците винаги досега са се отказвали да имат своя държава. И през 1948 и през 1967, и през 2000 година.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|