|
|
|
Тема
|
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ?
|
|
| Автор | Benedetto (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.09.01 00:58 |
|
|
Niakoi znae li,zashto v tozi klub ima tolkova mnogo idiotski mnenia sreshtu USA?
Spored vas 1 ili 2ma choveka gi pishat po pochina na Stahanovtsi-Tukachki-mnogomashinnichki...
Sled kato dori Velislava Dureva se otreche ot tiah sigurno Georgi Purvanov gi rukovodi...
| |
|
Тема
|
Re: НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ?
[re: Benedetto]
|
|
| Автор | Gerogi Purvanov (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.09.01 01:07 |
|
|
NIE SME NA VSEKI FORUM!
I TAKA DO KRAYA NA USA!
| |
|
Тема
|
[re: Gerogi Purvanov]
|
|
| Автор | Benedetto (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.09.01 01:11 |
|
|
A moje li da vi eba maikata chervena do kraia na sveta!
S nai-dobri chuvstva!
Malkoto skromno hristianche Benedetto
| |
|
|
|
"На света има много комични неща. Между които и представата на белия човек, че е по-малкодивак от другите диваци."
Марк ТВЕН (американец)
Всичко тече, всичко се мени!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Иcтинa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.09.01 06:46 |
|
|
Много е просто.Тези,които са крали /и се опитват пак да крадат/ от 1956 година- имат компютри,
нямат работа и имат свободно време.Това се отнася най-вече за децата , внуците и правнуците на
,,нашите хора,,.Те по принцип нямат образование/имат само дипломи/ и от там идва логиката,
че си пишат на воля и безнаказано.От злоба,наглост и алчност са загубили човешкото в себе си.
Учат се и от Холивуд и от комунистите.За тях келепира е важен,та дори с цената на всичко.
Но не пишат само срещу САЩ .Официално са си срещу тях,но търчат там да харчат краденото тук.
Те са свикнали да кацат от трън/СССР/, та на глог/САЩ/.Като молци са.
| |
|
|
|
abe tova ot trun ta na glog ne se li otnasqshe za brumbarite
tia malkite vrednite ? 
ПРОТИВ ГЛУПОСТТА И САМИТЕ БОГОВЕ НАПРАЗНО СЕ БОРЯТ
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | KOMИCAPЯ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.09.01 09:08 |
|
|
Губернатора ми е личен приятел и ще го помоля да те вземе в наказателния отряд! Вярвам че ще разгоните фамилията на Али!
| |
|
|
|
Браво!
Наведен,на пейка самотен седях уморен сред някакъв шумен и стар булевард непознат ...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Georgi Purvanov (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.09.01 17:07 |
|
|
Tolkova li si zakasal, che i na maiki iskash da nalitash. Osven tova edno e meraka, drugo da mozhesh, a tvoyata nevazhmozhnost se transformira v agresiya i maniya za velichie, malko mi skromno hristiyanche Benedetto.
| |
|
|
|
|