|
Тема
|
Минута мълчание
|
|
Автор | FW19OA4 (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.09.01 12:13 |
|
Да, това беше много добре. Показах се на прозореца когато завиха сирените и видях че хората наистина спряха и почетоха убитите. Тия умопобъркани типове като Черноглавия, ССТРИФЕ и македонеца са малцинство. БЪЛГАРИЯ Е ПРОТИВ АТЕНТАТА с изключение на няколкото жалки утрепки като тия по горе
| |
|
valkoto e, 4e otrepkite imat wyzmovnost da pylnqt ob6estwenoto prostranstwo s otrowata si.
stoj, ta gledaj
| |
Тема
|
Re: Минута мълчание
[re: FW19OA4]
|
|
Автор | бeлorлaвия (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.09.01 12:23 |
|
А ти, Отрепко, спря ли да почетеш убитите?
Не! Тръгна да зяпаш сеира!
Присмял се хърбел на щърбел!
| |
Тема
|
|
|
Автор | odolam (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.09.01 12:31 |
|
I kvo znachi USA zaslujavat sajalenie a civilnite v Sarbija ne ?
Bravo
| |
Тема
|
|
|
Автор | BaйBaй (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.09.01 12:39 |
|
Имам чувството, че оттук на тъй ще ни стане навик да слушаме сирени. Това бе началото.
| |
|
Нали кофти ви е че може да има мнение различно от вашето. По добре би било ако можеше по седесаро/комунистически да ни затворите устите като не лишите от достъп до нета
Само ЛЕВСКИ, Секс и Heavy Metal
| |
Тема
|
[re: odolam]
|
|
Автор | FW19OA4 (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.09.01 12:45 |
|
Сърбите са лоши, те бият мюсюлманите в Югославия, комунисти са, православни и не слушат големите! А американците са добри, те се грижат по света да има мир и благоденствие, никому зло не са сторили и не заслужават собствените им самолети да се блъскат в собствените им сгради!
Затова като чуеш сирените - ще мълчиш и ще си траеш да не дойде големия чичко Буш да те направи на прах и пепел!
| |
|
Охооо Не сте само злобни но и крадливи!!! Яд те е че ентусиастите като теб са малко? Като те е яд цуни се отзад
Ако ще ми крадеш прякора, другия път пиши повече удивителни!!!!! 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
aleks_78 (без смисъл...) |
Публикувано | 14.09.01 13:27 |
|
аз пък не спрях! Нима като спра по средата на улицата ще върна живота на нелепо загиналите хора, нима тази минута мълчание и това масово окаменяване на хора и коли ща измие срама на Човека и ще изтрие голямата мъка!??? Важното е не да изслушаме сирената на едно място, а да я носим в себе си постоянно и да се опитваме да живеем така, че да не ни се налага да Я чуваме повече!!!!!
.....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
funy77 (антифашист) |
Публикувано | 07.01.21 01:34 |
|
а пък това е новата ми страница в профила.
[suggestopedia movie / сугестопедия филм:
подпис:
| |
|
|
|
|