|
Тема
|
Човекът до вас може да е терорист...
|
|
Автор |
Caм Cийбopн (непознат
) |
Публикувано | 13.09.01 11:19 |
|
Въпреки,че сме далече от Америка вече изпитвам страх от поещения на обществени сгради.Адска работа е това ебаси!През 90-те докато мутрите се вихреха не съм изпитвал такъв страх...Иска ми се теросистите да бъдат наказани-не само тези,които са виновни за атентатите,но и терористите изобщо....Страх ме е,че човекът на съседния компютър може да е опасен....Ебаси параноята.
| |
|
Оглеждай се за сиви, нормални хора, незабележими в тълпата и с банални професии. Ако видиш някой каяк 2.20 и мускули като на Шварценегер, не се стряскай-това сигурно е Гарабед шпионина, а такива само отвличат вниманието от истинските терористи.
Лошото е, че преди десетина години се знаеше кой терорист какъв е. Руснаците обучаваха Червените Бригади, Rotte Fahne и IRA, а американците-днешните талибани и латиноамериканските диктатори. Сега просто не можеш да им хванеш спатиите кой какъв, а това си е кофти. Знаеше се, че ако е видиш човек на Баадер-Майнхоф насред София, може да си спокоен-няма да взима заложници. За тази цел си има Мюнхен, Дюселдорф и т.н. Терористите бяха идиоти и все още са, но поне си имаха господари, които да ги контролират. Сега всички са на свободния пазар и всеки с пари може да ги наеме за каквото си иска. Какви времена...Как да не се плашиш от човека на съседното РС?
| |
Тема
|
Re: прави сте...
[re: Charles]
|
|
Автор | чoвeka нa cъceднoтo PC (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.09.01 13:42 |
|
... кво си мислите че има в сака до мене? Ами 3 кила C4!
МУААА ХА ХА ХА ХА ХА ХА
| |
|
Я дай малко! Знаеш ли откога не съм си играл на пластелин?
Само ако хартията много се е омазнила, го хвърляй-минала му е датата на годност, а след това става много нестабилен! :=))))
| |
|
|
|
|