|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Новият Световен Ред
|
|
Автор |
mecho puh (Умен) |
Публикувано | 12.09.01 09:34 |
|
Едва ли някой се съмнява, че след случилото се много неща ще се променят. Може би в момента, в който пиша това, те вече се случват. Все още ми е интересно обаче как точно ще отговорят САЩ. Отговор ще има, няма начин просто, но как, къде, кога, кого? Какво ще стане? Ще броим ли ракетите?
Достатъчно много съболезнования за американците и семействата на жертвите се изказаха, аз няма да го правя. Ако се абстрахираме за момент от наистина големия ужас и трагедия, трябва да признаем, че това беше една брилянтно замислена атака. Докато янките очакваха удар отвън, докато готвеха новите "Междузвездни войни" ги изненадаха отзад и то в най-буквалния смисъл. Обърнаха срещу тях собствените им самолети (които макар и пътнически, а не военни, пак нанесоха огромни щети). За какво са ти ракети, трябва ти само ум. Когато се замисли нещо толкова грандиозно, даже човешкият ресурс не ти е проблем - сигурно са правили конкурс и за най-достойни камикадзета, защото подозирам желаещите са били не малко. Чудно ми е как не са усуетили обаче този удар. Не може да не са били предупредени, имат достатъчно агенти. Колкото и да са тъпи американците, сред 50 милиона не може да няма поне няколко наистина интелигентни и начетени агенти-анализатори. А какво стана? Шах с пешка.
...
Сега въртят кадри от сблъсъка по всички медии и някак си претръпнах, но помня, че когато го видях за първи път - ами беше потресаващо. Тъжно ми е за невинните жертви и за хилядите, които тепърва ще загинат - защото ответен удар ще има. Какъв ще е той, ще засегне ли и нас?
....................................
| |
Тема
|
Re: Новият Световен Ред
[re: mecho puh]
|
|
Автор | VAsil (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.09.01 09:53 |
|
дано да не решат, че атаката идва от България, тогава ще ни сринат държавицата.
| |
Тема
|
[re: VAsil]
|
|
Автор | Bpaб (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.09.01 17:57 |
|
Това, което ме притеснява е, че оттук нататък САЩ ще има аргумента и оправданието да прави каквото пожелае. Тоест да продължи да налага нов световен ред по свой вкус.
Бог да прости хората, които загинаха.
Това беше сблъсък не между добро и зло, а между две злини. Пострадаха невинни хора. И сигурно ще има още зло.
| |
Тема
|
[re: Bpaб]
|
|
Автор | pencil (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.09.01 18:00 |
|
Сега вече има оправдание "В името на националната сигурност" да въведат и микрочипа и да смажат всякакви движения за свобода и да въведат глобално правителство.
| |
Тема
|
[re: pencil]
|
|
Публикувано | 12.09.01 18:12 |
|
Точно така е. А това също е насилие, много страшно насилие, за което CNN няма да предава нито пряко, нито на запис.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 12.09.01 18:14 |
|
Разбира се. Я вземи прочети това
Сега ми звучи като пророчество.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 12.09.01 18:23 |
|
Погледнах го, после ще го прочета внимателно. Изобщо, "Странни дни". А когато гръцките монаси протестираха против микрочиповете, западните медии ги припознаха като ретроградни фанатици...
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 12.09.01 18:32 |
|
Че то същите хора от CNN и WarnerBros ще продават и микрочиповете един ден...
| |
|
Не, това няма да бъде нов световен ред... Нещата са си по старому, само че вече са извън контрол. Адмирации на атентаторите за акцията.
Мен ме интересува какво ще стане с нас сега, а не с американците ?
| |
Тема
|
Vupros
|
|
Автор | sena (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.09.01 18:46 |
|
kakvi sa tezi mikrochipove?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|