Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:26 17.07.25 
Горещи теми
   >> Тероризъм
*Кратък преглед

Тема HEEEELP Pisna mi ot tapaciiiiнови  
АвторPiro (Нерегистриран)
Публикувано12.09.01 03:07

Я влизайте в час бе хора, дайте да се събудииииииииииииииим най-сетне. Докога ще подкрепяме насилие и смърт? Ужас много ми е тъжно, че има съдисти, направо ме мъчи мисълта. Дали американците са ни се кефили на 500 години турско робство? Въпреки, че не са съществували едва ли биха се кефили. Та не можем ли да сме съпричастни поне за малко с болката на невинни хора. Ужас колко безкруполни сме станали ТЪПО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Тема Re: HEEEELP Pisna mi ot tapaciiiiнови [re: Piro]  
Авторjena ti (Нерегистриран)
Публикувано12.09.01 03:11

blagorodnia mi toi........)))))

Тема Re: HEEEELP Pisna mi ot tapaciiiiнови [re: Piro]  
АвторPiro glypak (Нерегистриран)
Публикувано12.09.01 03:25

Abe ti na koi sviat jivee6 a?Maka li im be6e na amerikancite koito bombardiraha Xiro6ima i Nagazaki be idiьоt glypov

Тема Glupak [re: Piro glypak]  
Автор Piro (непознат )
Публикувано12.09.01 03:31

Ne znam kakvo da ti kaja ama mai nasilieto te kefi a? Abe za maika ne sam i niama da sam ama ne sam i za bezmislenata smart. Do kolkoto za Hirushima i Nagazaki ta togava si e bilo voina be sega nali se borim za globalizacia i mir ama tia neshta mai ne sa ti iasni :(((((

Тема Re: Glupakнови [re: Piro]  
АвторPiro glypak (Нерегистриран)
Публикувано12.09.01 03:48

ti lyd si.Ne me kefi" smislenata" smart spored teb.No za globalizaciata malko 6te te svetna za6toto iavno ne si na iasno.Edna ot osnovnite i celi e bogatite da stanat o6te po-bogati,6te pla6tat po-malko danaci,6te operirat s pove4e pari i 6te praviat pove4e spekolativni sdelki a bednite i razorenite 6te se yveli4at v momenta v sveta ymirat 24 000 ot glad glypooligofrenoidiotonevejo.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.