Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:33 03.11.25 
Авто-мото
   >> Рали
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ОРЛИН ПЕНЕВ пуска 3 нови ралитанови  
Автор pas_rally (непознат )
Публикувано10.04.05 08:36

Човекът рали" за Варна - Орлин Пенев пуска три нови състезания във Варна. Първото ще е през май и се нарича "Класик рали Златни пясъци". То се е провеждало до 1981 година, затова в него ще участват автомобили произведени до 1981 г. През август е предвиден "Варненски автомобилен събор". Такава надпревара се е провеждала през 1938 и 39 година. Най-атрактивното обаче ще е през есента - "Спринт". То ще включва една скоростна отсечка, която да бъде измината няколко пъти. Отсечката на Аладжа Манастир, която е много атрактивна за автомобилите бе част от рали "България", когато се провеждаше край морето.

Тема Re: ОРЛИН ПЕНЕВ пуска 3 нови ралитанови [re: pas_rally]  
Автор P.Solberg (SWRT Driver)
Публикувано10.04.05 10:14

Асфалта и цялата инфраструктура около отсечката са подменени и в момента тя е на супер ниво. Лошото е, че е прекалено широка и доста бърза, но все пак има няколко атрактивни обратни завоя в комбинация с T-образния, който е известен на всички.

Boyla Automotor Sport

Автор txl ()
Публикувано10.04.05 12:58

В отговор на:

Първото ще е през май и се нарича "Класик рали Златни пясъци". То се е провеждало до 1981 година, затова в него ще участват автомобили произведени до 1981 г.

Звучи доста интересно. Знаеш ли нещо повече? По света има така наречените исторически (historic) ралита, даже има и европейски шампионат под ръководството на ФИА. Дано се усъществи и дано има достатъчно участници, защото до сега май не е имало подобни прояви в България (или поне аз не знам). Но идеята ми допада много

Редактирано от txl на 10.04.05 12:59.

Тема Re: ОРЛИН ПЕНЕВ пуска 3 нови ралитанови [re: txl]  
Публикувано10.04.05 14:52

i na mene ama ni6to pove4e ne znam 6e porazpitam ama ne obe6tavam !!!

Автор K_Power (2x2cv HITACHI)
Публикувано11.04.05 20:18

Наистина лятото я видях тази отсечка около Аладжа манастир ииии ... абе Владо добра си е бе бате, има на места и възможности за скокчета. Перфе е! А нещо за дати, дано съвпадне с ходенето на море.

Тема Re: ОРЛИН ПЕНЕВ пуска 3 нови ралита [re: K_Power]  
Автор plm_ ()
Публикувано11.04.05 20:47

Старата отсечка Аладжа/или Скален/ манастир е по пътя от Зл.Пясъци към с.Виница.Старта беше на около 2- 3 км.от разклона,а финала непосредствено преди селото.

Тема Малииииии......нови [re: pas_rally]  
Автор Rally Fan (Just a Fan)
Публикувано11.04.05 22:32

...Дръж са Варната на есен сме ти на Гости... ядене, пиене (Спрайт) ....... както подобава....... мамоооооу, евала на човека, ако наистина спретне спринт, няма само чехите да си праят кефа на такфиз мероприятия де..

Тема Re: Малииииии......нови [re: Rally Fan]  
Публикувано11.04.05 22:53

napalno sam saglasen s teb ;)

Тема Re: Малииииии......нови [re: pas_rally]  
Автор Rally Fan (Just a Fan)
Публикувано11.04.05 23:11

АХахах..... какво няма си съгласен бе колега ?!!!
Някой беше казал (май Цезар беше) " на народа ми дай само хляб и зрелище" , па аз мисля, че и без хляб ши са оправим ..... хехехех
Айде ..с.ъс здраве

Тема Re: Малииииии......нови [re: Rally Fan]  
Автор madvanko ()
Публикувано12.04.05 12:24

Идеята никак не е лоша,"Спринт" ще събере доста зрители ако му се направи добра реклама,аз съм на 100% сигурен че цяла изто4на България ще се изсипе на Аладжата.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.