|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
рали Черно Море 2005
|
|
Автор |
prodrive (малкия багер) |
Публикувано | 28.03.05 13:41 |
|
33 екипажа на рали "Черно море"
На 9 април ще се проведе 20-ото рали за аматьори "Черно море". Организатори на ралито е фирма "Нептун мотор спорт" с управител Орлин Пенев и СБА - Варна, а официален партньор е в. "Черно море".
Участниците ще бъдат разделени в три класа - туристически автомобили, серийно производство - до 1150 куб. см, до 1600 куб. см и над 1600 куб. см; туристически автомобили - "хоби-кар"; състезателни автомобили, участващи в републиканския календар. Вече се приемат заявки за участие, като таксата за подаване на документи е 10 лв. Максималният брой на участниците ще бъде 33-а. Крайният срок за записване за участие е 1 април. Маршрутът е изцяло в рамките на града и включва 8-часови контроли и 6 изпигтания за класиране.
п.с: Ако имате още информация за състезанието , споделете ! 
SAS
| |
Тема
|
Re: рали Черно Море 2005
[re: prodrive]
|
|
Автор | OZl (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.03.05 09:50 |
|
Шуменци ще идвате ли да карате?
| |
Тема
|
[re: OZl]
|
|
Автор |
prodrive (малкия багер) |
Публикувано | 29.03.05 16:29 |
|
Да, очаквайте включване :)
SAS
| |
Тема
|
|
|
Автор | D. Borisov (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.03.05 00:17 |
|
Az sam chovekut koito shte uchastva ot Shumen, kazvam se Dobrin Borisov i minalata godina sashto vzeh uchastie v tova sastezane sas lichniq si avtomobil Zastava GT55 kato zavurshih na vtoro mqsto v klas sastezatelni avtomobili ! Tazi godina shte sam vav varna pone edin den predi sastezanieto za da potreniram i se nadqvam otnovo na dobro klasirane !!
| |
|
Ако не се лъжа ти беше и една от колите за сигурност на рали "Стари столици" 2004, нали така?
Boyla Automotor Sport
| |
|
dam i az si go spomnqm 
| |
Тема
|
|
|
Автор | D. Borisov (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.04.05 00:06 |
|
Da az sum tozi koito karashe S2 na Rally Stari Stolici nadqvam se che nqkoi ot vas e gledal na SS detetelinata minavaneto mi na obratniq gore na mosta !!!tazi godina jivot i zdrave shte se izdigame po nagore v yerarhiqta dano tazi godina da sam v klasiraneto a ne samo chistach !!!
| |
|
да да , баш чистач си беше Добчо с тия ръчни по обратните завои :)
SAS
| |
|
hahah vidqh te na detelinata da be mnogo ra4ni mnogo 
| |
|
Като се има в предвит, че си кола за сигурност добре, че не си утрепал някой. Недопостимо и от S2 такова поведение на пътя!!! Такива ненорлмалници, е недопостмо да се изевяват в организацията на ралитата!!!

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|