|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
Тема
|
Интересно
|
|
Автор |
RaPiD@DMS (DMS Фен!) |
Публикувано | 28.02.05 21:38 |
|
Вижте какво е написал некъв пич във форума на Клуб Ф1...
-----
| |
|
Дам, с Рали фен-а го познаваме това лице.
Boyla Automotor Sport
| |
|
Гледай го Иво какви работи е писал за Ярно :)
Между другото вчера за 5 минути початках с Тейтинен и ми каза, че тъкмо си опаковал багажа и към 4:30 наше време замина за Мексико.
Иначе Иво сега е в Гърция и ще се върне след няколко дни, и още се чудя защо не се е включил в "нашия" си форум
| |
|
Гледай го Иво какви работи е писал за Ярно :)
Между другото вчера за 5 минути початках с Тейтинен и ми каза, че тъкмо си опаковал багажа и към 16:30 наше време замина за Мексико.
Иначе Иво сега е в Гърция и ще се върне след няколко дни, и още се чудя защо не се е включил в "нашия" си форум
| |
|
Здравейте фенове!
Понеже това ми е първи пост тук да се представя..
Казвам се Иво, от град Сливен съм (за сега) на 18 години.
Запален съм по автомобилния спорт, въпреки че напоследък не ми остава много време за него. Мечтая някои ден да подкарам рали автомобил в състезание.
@RaPiD@DMS: Аз съм въпросния пич.. :)
@betaracing: Ами защото никои не ме е канил тук :)
Между другото Ярно днес се върна от Мексико :) Початури малко и отиде да релаксира с гаджето си Похвали се, че си е поръчал ново турбо и щял да прави М3-ката над 400 коня...
| |
|
...за клуба на Ярно, главно сайта да види, и да знай, че и тука в наща страна има такфиз дет са най-върлите фенове на този спорт. Сайта има и английска версия,така, че ...спокойно може да по-прочете малко, ако му се занимава
| |
|
Епа ти спедциална покана ли чакаш?
| |
|
амиии...
Bulgarian Cyber Rally Organiser
Български Кибер Рали Организатор
| |
|
Хайде стига флууд
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
|
|
|