Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:35 09.07.25 
Авто-мото
   >> Рали
*Кратък преглед

Тема Computer Games: Rallyingнови  
Автор singulus (VectorsCruncher)
Публикувано19.03.05 18:25

Понеже си падам геймърче, отдавна имам идея за тема в този клуб, в която да се обсъждат игрите, посветени на рали спорта, още повече че през последната половин-една година излязоха няколко ... хм, за отбелязване заглавия, визирам най-вече Richard Burns Rally, превъзходен симулатор, дотолкова по-напред на фона на преди това излезлите игри, че хехе на моменти досадно труден...
Миналата година някъде по това време когато беше модерна Colin McRae Rally 04, аз бях си поиграл така да се каже с нея, и в сайта

бяхме сформирали отбор Bulgaria, и за не малко време бяхме 4-5-ти в света с резултатите си именно на CMR 04.

Понеже се случи, че поради липса на време трябваше да поизоставя виртуалния рали спорт за известно време след това, отбора се поразтури и резултатите се поразмиха...НОООО, аз мисля да се завърна с пълна сила към активна състезателна дейност , та ако има сериозни хора от този клуб, със сериозен потенциал за даване на добри времена, на която и да е racing игра от списъка на горепосочения сайт, нека да пише тук и да обсъждаме нещата...

И сега малко за първите ми впечатления от нещата конкретно около CMR 2005...интересно е, че има доста резултати от най-добрите направени с волан, което при CMR 04 не се наблюдаваше...та моята чуденка сега е дали да наблегна на играта с клавиатура, или на тази с волан, щото така или иначе сега съм в началото на "цикленето"...
Друго интересно е, че топ-резултатите са почти изключително със Citroen Xsara WRC, а не примерно с Peugeot 205 T16 както беше в CMR 04.

Редактирано от singulus на 19.03.05 18:30.

Тема Re: Computer Games: Rallyingнови [re: singulus]  
Автор P.Solberg (SWRT Driver)
Публикувано19.03.05 19:45

Като си се състезава - има сформиран Български кибер рали шампионат, имам удоволствието да съм първия шампион в него и ако искаш да се присъединиш - ето ти едно линкче -

. Иначе най-реалистичната игра си е Ричърд Бърнс Рали, това си ми го казвали доста пилоти, които са я играли.

Boyla Automotor Sport

Автор Rally Fan (Just a Fan)
Публикувано19.03.05 22:12

Ми да, това си е яко кибер-рали, доста спорове се получиха, и доста малки разлики във времената за отделните отсечки, бе направо си е истинско WRC, много е яко, първото тестово състезание е ще бъде на 3-ти Април... ако искаш Come on :)

Автор BRC_Organiser (непознат )
Публикувано21.03.05 01:55

@singulus: Под кое име се подвизаваш в GTO? Аз имам мераци да карам там. На CMR04 загатнах и за ... си потенциал :) И би било хубаво да направим някои свестен отбор и да сме в 3-ката поне на новата версия CMR 2005. RBR за сега не представлява интерес за мен, а имайки предвид ужасно многото работа около организацията и подготовката на BRC (кибер шампионат на БГ за рали) едва ли ще имам време за две игри в бъдеще.
Препоръчвам ти да караш с клавиатура, ако искаш по добри резултати. Иначе волана има по голям потенциал, но при положение, че можеш да навартиш поне хиляда часа...
Повечето топ резултати са с Xsara не защото е най-бърза, а защото играта все още е в начален стадии и повечето маниаци предпочитат WRC класа, следователно много малко хора са подкарали въпросното P205 или каквито други модели има там..
Иначе за шампионата който споменавате.. На 1 Април се планира представянето му в интернет, а на 31 в момента се организира среща във Варна. Ще се кара картинг и ще се пие..
Всички са поканени :) Ако някои му е близо и иска да дойде да направим един купон на пистата Виница пък и в някои бар да се обърне към мен за подробности :)

Тема Re: Computer Games: Rallyingнови [re: BRC_Organiser]  
Автор Rally Fan (Just a Fan)
Публикувано21.03.05 02:04

Ще гледам и аз да са домъкна, че имам мераци за картинг да са уча

Тема Re: Computer Games: Rallying [re: singulus]  
АвторM.Martin (Нерегистриран)
Публикувано21.03.05 21:01

Здравей singulus от къде мога да си сваля CMR 2005 или RBR ?????????Много искам да ги играя те я игри!!!

Тема Re: Computer Games: Rallyingнови [re: M.Martin]  
Автор BRC_Organiser (Иво Иванов)
Публикувано22.03.05 19:08

@M.Martin: CMR5 я има в www.bubu.to

Bulgarian Cyber Rally Organiser
Български Кибер Рали Организатор

АвторM.Maritn (Нерегистриран)
Публикувано22.03.05 21:54

blagodarqti BCR_Organiser

АвторMcRAE (Нерегистриран)
Публикувано24.03.05 22:18

Това за отбор по СМR2005 ми харесва.Имам я ORIGINAL в нас и почти я превартях (без кодове).Остана ми само NIssan Pick-up

Авторvv (Нерегистриран)
Публикувано07.05.05 09:10

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.