|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  начинаещ кандидат пилот- помогнете   |  |  | Автор | Master™ (непознат
) |  | Публикувано | 28.12.04 23:52 |  |  | 

здравейте на всички ..... направих си една жигулка с намерение да се пусна тази година в русе на пистата - хобикар....... но работите съвсем не изглеждаха така лесни и почти се отказах сега отново се надъхвам но имам нужда от подкрепа по някой въпроси;
 ето и колата

Редактирано от Master™ на 29.12.04 00:02. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: начинаещ кандидат пилот- помогнете  [re: Master™] |  |  | Автор | RaPiD@DMS (DMS Фен!) |  | Публикувано | 29.12.04 00:00 |  |  | 

Ето я лошата Жигула, много ме кефи цвета и лепенката отстрани

Master може да напишеш сега каквото те интересува.
 Относно кво да прайш по двигателя мисля че додо може да дава съвети. За правилата и изискванията доста хора може да ти разяснят.
 Също така Master си търси гащеризон втора ръка, незнам ДОДО ти ако имаш? Та нека поне с нужната информация и съвети да му помогнем на момчето и да го видим на писта Русе. Мерси.

-----

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: начинаещ кандидат пилот- помогнете  [re: RaPiD@DMS] |  |  | Автор | K_Power (2x2cv HITACHI) |  | Публикувано | 29.12.04 00:03 |  |  | 

Евалата за ентусиазма батка, казвай ко ти е на сърцето, все ше ти помогнем всичките по някакъв начин. Яко си я направил, но съдя, че ти караш това Ренде 5 отзад, нали?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: начинаещ кандидат пилот- помогнете  [re: K_Power] |  |  | Автор | RaPiD@DMS (DMS Фен!) |  | Публикувано | 29.12.04 00:17 |  |  | 

Еми то най вече двигателя трябва да направиш. Само каска и гащеризон ти трябват, втора ръка ако някой от тук четящите продава... седалка волан и ролбари си имаш.

-----

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: начинаещ кандидат пилот- помогнете  [re: RaPiD@DMS] |  |  | Автор | K_Power (2x2cv HITACHI) |  | Публикувано | 29.12.04 00:22 |  |  | 

Нещо мотора ми се струва, че не е от жигула, ами е двувалка и като ги гледам тея маркучи, хич не е зле. От какво е мотора? На мен ми прилича на Форд, а и по коша ми се струва си променял нещо.

Редактирано от K_Power на 29.12.04 00:24. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: начинаещ кандидат пилот- помогнете  [re: Master™] |  |  | Автор | ГOCПOД (КОРУМПИРАН) |  | Публикувано | 29.12.04 10:08 |  |  | 

Браво бате.:-)
 Честито и успехи.:-)
 Казвай какво ти трябва-с каквото мога ще помагам, а и съм сигурен,че целият клуб ще се включи-)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: начинаещ кандидат пилот- помогнете  [re: Master™] |  |  | Автор | gamizov (Нерегистриран) |  | Публикувано | 29.12.04 11:33 |  |  | 

имам всичко необходимо което може да ти потрябва като екипировка а и гуми като за теб тел.ми е 0899131360

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: начинаещ кандидат пилот- помогнете  [re: gamizov] |  |  | Автор | shishko (Нерегистриран) |  | Публикувано | 29.12.04 11:55 |  |  | 

qvore  da  ne  si  reshil da se  otkazvash ???
 imam  ga6terizon OMP 52  razmer  150 leva .

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: начинаещ кандидат пилот- помогнете  [re: shishko] |  |  | Автор | gamizov (Нерегистриран) |  | Публикувано | 29.12.04 14:35 |  |  | 

не се отказвам но качих кила и ми е малко тесен а твоя с новата хомологация ли е

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: начинаещ кандидат пилот- помогнете  [re: gamizov] |  |  | Автор | shishko (Нерегистриран) |  | Публикувано | 29.12.04 14:38 |  |  | 

ne
 starata  xomolagaciq  e
 to  za  tova  mu iskam i tia  kinti

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички) |   | 
 |