Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:36 03.11.25 
Авто-мото
   >> Рали
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Nov kalendar na BFASнови  
АвторYanakiev (Нерегистриран)
Публикувано11.11.04 00:07

Zdraveite...
Prez 2005 godina, federaziata e reshila da napravi slednite promeni v rally shampionata: Rally Traianova vrata, Bulgaria, Sofia, Sliven, Shumen, Hebros, Y rally
Vasheto mnenie?

Тема Re: Nov kalendar na BFASнови [re: Yanakiev]  
Авторplm (Нерегистриран)
Публикувано11.11.04 00:09

Много добре.А нещо друго за днашните решения?

Автор txl ()
Публикувано11.11.04 00:32

Две нови български ралита - звучи доста добре. Дано наистина ги има. Въпреки че на мен ми се искаше да видя и рали "Вида" в календара... Но все пак ако наистина догодина се включат в календара "Траянови Врата" и това "София", ще е голяма крачка напред. А като гледам подредбата каква е, датите май ще са съвсем различи от тази година. Единствено жалко, че последният кръг отново ще е извън България...

Тема Re: Nov kalendar na BFASнови [re: txl]  
Авторrally-mena (Нерегистриран)
Публикувано11.11.04 01:14

aaa kakwo e towa sofia rally ??? , e samo tova ne sam go vijdal
a nema li koli nema i rali , ako shte i 100 da ima w kalendara

Тема Re: Nov kalendar na BFASнови [re: rally-mena]  
Авторsstan (Нерегистриран)
Публикувано11.11.04 10:52

Добре е че състезанията ще се увеличат с цели 2.Тази година федерацията като че ли правят крачка напред.
Говореше се по едно време за къгове които ще важат както за нашия така и за турския или сръбския шампионат дали ще има такива?Струва ми се това е начина за по-голяма посещаемост от страна на пилоти а и публика и по-голяма конкуренция.

Автор OgyWRC (seting the pace)
Публикувано11.11.04 11:06

Звучи много добре, макар че трасето на Траянови врата си е част от България.
Това което ми направи впечатление е, че състезанията са концентрирани в южната час на страната. Вярно е, че две от тях са в Балкана, но мисля че в цяла България има фенове (не говоря за повечето от нас, за които километража няма значение ). Голяма част от публиката са местни хора, които просто се забавляват, ако кръговете са по-добре разположени географски (+ атрактивни специални етапи), ще има и повече публика, по-голям интерес от местните медии, по-голям интерес от страна на спонсори (както от национални, така и от местни фирми)!
Това са само пожелания, знам че са трудно осъществими!!! Пари трябват, но ако има по-добър PR (ако изобщо има такъв в момента) и споразумения за телевизионни излъчвания, то спонсорите сами ще дойдат и няма да има нужда да се очакват "помощи"! Аз съм сигурен, че интересът към автомобилизма в България е голям и трябва да се използва!!!

Ние с DAMONA веднъж си говорихме за рали около Търново и мисля, че трябва да поработим за тази идея

Тема Re: Nov kalendar na BFASнови [re: OgyWRC]  
Автор K_Power (2x2cv HITACHI)
Публикувано11.11.04 11:40

Аз като видях за рали София и щях да свъ***. Ебати кефа, е километража си има значение винаги, но както ходиме на по 500 км за риба, така сме били и по 500 км за рали. С две думи, нямам думи, много съм радостен. То вярно сега някой да те споснорира все едно ти дава помощи. Но сега като гледам, всяка година вървиме по нагоре и по нагоре, но кажете все пак трасето на рали София къде ще е? Това е много добре. А главно в южната част, защото все пак тази част е по населена и по посещаема, а и София има около 2 милиона население, като се има предвид на жялата ни страна, която е 7.

Тема Re: Nov kalendar na BFASнови [re: K_Power]  
Автор RaPiD@DMS (DMS Фен!)
Публикувано11.11.04 12:43

е чак пък 2 милиона...

-----

Тема Re: Nov kalendar na BFASнови [re: RaPiD@DMS]  
Автор P.Solberg (WRC Champion)
Публикувано11.11.04 14:24

Доста добре изглежда календара, но си мисля, че е крайно време да се сетят и във Федерацията, че финала трябва да е в България, да се радват момчетата тук, защото ми разказаха колко е куцо да получаваш българската титла в Сърбия примерно и да ти я дават не българи, а сърби. Така, че това е единствената ми забележка. Пак ще трябва да бия път до София и то два пъти, но какво да се прави. Ние тук ще вземем да се хвамен да направим едно рали, че ми писна само да се разхождам.

МЯСТО ЗА РЕКЛАМА - 300 Евро !!!

Тема Re: Nov kalendar na BFASнови [re: P.Solberg]  
Автор K_Power (2x2cv HITACHI)
Публикувано11.11.04 20:04

Как ще направите рали, а и относно трасето на рали София някой ако знае къде ще е, няма да има грешка.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.