|
|
|
Тема
|
КОИ Е ГОСПОД и защо имитира прякора на мои приятел
|
|
| Автор |
дoдo (.......) |
| Публикувано | 27.10.04 00:09 |
|
|
кажи кои си ? или си смени ника защото не е хубаво да използваш чужди прякори>
| |
|
Тема
|
Re: КОИ Е ГОСПОД и защо имитира прякора на мои приятел
[re: дoдo]
|
|
| Автор |
Aвaтapчe (pow(d)ered user) |
| Публикувано | 27.10.04 15:14 |
|
|
имам един приятел Додо - той се казва Добролюб ама му викаме Додо от много години... та би ли си сменил ник-а щот не е красиво някак си... да му зимаш прякора?
послеслов... абе твоя Господ да не е "Оня" Господ? дет гледа отгоре... че тогава белята пълна...
| |
|
Тема
|
[re: Aвaтapчe]
|
|
| Автор |
s w r t (Ф Е Н) |
| Публикувано | 27.10.04 16:51 |
|
|
Кво ти пречи НИК-а пък сега?
Всички знаеме,че ония от Орландовци не е тоя ГОСПОД.
| |
|
Тема
|
Защо не се гръмнеш ?
|
|
| Автор |
jamie (член) |
| Публикувано | 27.10.04 22:06 |
|
|
1. Има друга причина ГОСПОД да не може да си смени прякора.
2. Самия факт че го е регистрирал значи че е бил свободен.
3. Останалото и колегите са ти го казали.
Редактирано от jamie на 27.10.04 22:07.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
ГOCПOД (КОРУМПИРАН) |
| Публикувано | 28.10.04 09:34 |
|
|
Странно...Нима се изчерпаха закачките между Вас със Сашето,та вече опря и до мен?:-)
Нека ти кажа следното:
1.Никога не имитирам никого-имам своята строга индивидуалност и тя ме задоволява такава,каквато е.:-)
2.Относно имитацията.........Конкретно за dir.bg този прякор беше регистриран от и за мен през далечната 1996г.:-)))
В този смисъл не дължа ли пропуснати ползи и компенсации на някой друг твой приятел,който го е направил преди мен?Надали има такъв.:-)
3.За това кой съм....обсъждано е и преди."Стар" клубар като теб не може да не знае.:-))
Така или иначе не смятам да обяснявам кой,какъв,къде,защо и прочее по ред споменати от мен причини.А персонално на теб-съмнявам се дали въобще някога ще го направя (нищо лично,просто никога не приемам неоправдани закачки и заяждания).
Надявам се,че и тази тема е изчерпана и няма да се впускаме в още празни приказки.
P.S. Подсети ме да пратя номера на банковата си сметка на твоя приятел.Така или иначе заговорихме за кой-първи,кой-втори....та май ми се полага някой лев за неволно плагиатство.:-)
| |
|
|
|
|