|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
и имам едно бързо питане
|
|
Автор |
D_ (е чак непознатА) |
Публикувано | 19.10.04 09:34 |
|
официалните тренировки и двете ли са задължителни или може да минеш само на една и това стига за място на официалния старт? Как седят нещата с пистите по-конкретно?
| |
Тема
|
Re: и имам едно бързо питане
[re: D_]
|
|
Автор |
K_Power (2x2cv HITACHI) |
Публикувано | 19.10.04 10:12 |
|
Здравей Деница!
Караш си първата тренировка,ако смяташ,че си постигнал достатъчно добро време,никой не го боли фара дали ще караш втората.Ако искаш можеш и въобще да не ги караш,само че стартираш от последна позиция,което не е много хубаво.Например на писта София имаше някой пилоти които не караха втората тренировка,било то по технически причини или пък просто си пазят колите.
[re: K_Power]
|
|
Автор |
RaPiD@DMS (DMS Фен!) |
Публикувано | 19.10.04 12:38 |
|
за мен и пълна безмислица да караш и двете тренировки до края, кара половината от първата, или цялата, правиш си времето и това е, и спираш, за кова да си трошиш колата, по-добро няма да направиш, или ако подобриш разликата ще е много малка и няма да има файда.Царски например прави няколко обиколки и спира, пази си колата.
-----
| |
Тема
|
|
|
Автор | дoдo (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.10.04 20:47 |
|
За да участваш в съзтезание затв......<писта> трябва да имаш минимум 3 засечени обиколки от една от двете тренировки и тогава те класират по наи-доброто ти време.Всяка писта си има капацитет например при 24места стартират първите 24времена от тренировката и ако си извън не участваш .Заради това е хубаво да направиш много бърза обиколка, а тя не се получава много лесно поради други коли или мн.др.
| |
Тема
|
[re: дoдo]
|
|
Автор |
K_Power (2x2cv HITACHI) |
Публикувано | 19.10.04 20:52 |
|
Затова изчакваш малко,караш по-бавно (возиш се) и като се разреди трафика пред теб почваш да ръгаш.Предполагам ти Додо така си правил.
[re: K_Power]
|
|
Автор | дoдo (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.10.04 22:31 |
|
като съм нямал проблеми с колата си карах двете тренировки, защото имах възможност да пробвам някои нови промени в колата
| |
Тема
|
|
|
Автор |
D_ (е чак непознатА) |
Публикувано | 20.10.04 14:45 |
|
благодаря на всички
Решихте един спор около задължителния характер на официалните тренировки 
| |
Тема
|
|
|
Автор | plm (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.10.04 21:34 |
|
Радвам се ,че отново си във форума.Предполагам си забелязала как се е променил.Немалка част от пишештите тук са активни състезатели.Освен това има и от федерацията.Което е много добре.Сигурно няма подобен форум с по-висок процент активни участници от този.Заслугата е на създателите на форума.Поне така си мисля.
| |
Тема
|
[re: plm]
|
|
Автор |
D_ (е чак непознатА) |
Публикувано | 21.10.04 09:25 |
|
Благодаря
И по-добре се надявам да стане - зимата като няма мероприятия , човек се заседява вкъщи , пред компа , липсва му спорта повече и пише в клуба повече 
| |
Тема
|
[re: дoдo]
|
|
Автор |
Ferjancz (Slivova Drinker) |
Публикувано | 25.10.04 02:08 |
|
извън , но тази година тези които бяха "извън капацитета на писта софия пак караха :)))) а 6то се отная до питането на дени , Дени ти за писта софия ли пита6 за г-н царски ?!?!? :)))) или по принцип си питаш?
Поздрави!
Ferjancz
Редактирано от Ferjancz на 25.10.04 02:13.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|