Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:22 15.07.25 
Авто-мото
   >> Рали
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Жан Жозеф в европейския със S1600нови  
Авторgigdesign (Нерегистриран)
Публикувано24.02.04 14:00

Най-добрият пилот в S1600 французина Симон Жан Жозеф ще учявства в европейския шампионат с Рено Клио S1600.В неговата компания ще се изпотят доста пилоти от европейския елит.Рали България се очертава едно много сериозно и интересно състезание!!!!!!!!

Тема Re: Жан Жозеф в европейския със S1600нови [re: gigdesign]  
Автор Rally Driver (ентусиаст)
Публикувано24.02.04 14:31

Мале не ми се мисли какво ще става.Аз то гледах гоя пич как кара. нашите пилоти да му мислят.Щото много добре го кара това Клио а пък как го пързаляше не е истинаНо живот и здраве ще го видим на България!

Тема Re: Жан Жозеф в европейския със S1600нови [re: Rally Driver]  
Автор K_Power (VW-VR6 маниак)
Публикувано24.02.04 18:40

Абе а нека стигне Крум с Пежото.Пък после Жанчо ше вика:"Чакай бе бате,къде тръгна,седи малко укроти се"

Автор f_tabaton (rally fan)
Публикувано24.02.04 19:56

Незнам дали сте гледали по АБ-моторс обзора на шампионата на Франция в супер 1600 за да разберете какъв великолепин пилот е Симон Жан Жозеф. Особинно през 2003 в компанията на Брис Тирабаси в заводския тим на Рено и на още около дузина млади пилоти каращи със Саксо и 206 е удоволствие да се наблюдава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Знешли дали ще е със заводския тим и кой ще му е съотборник???????

Тема Re: Жан Жозеф в европейския със S1600нови [re: f_tabaton]  
Автор P.Solberg (WRC Champion)
Публикувано24.02.04 22:23

Момчета няма да ви казвам какъв пилот е Симон, просто тези които разбират от рали знаят много добре. Но съм на мнение, че той може да победи Крум, въпреки разликите в колите. Ще поживеем, ще видим.

Subaru 555 World Rally Team

Тема Re: Жан Жозеф в европейския със S1600нови [re: P.Solberg]  
АвторVBK (Нерегистриран)
Публикувано25.02.04 08:32

Симон Жан-Жозеф има собствен тим, който подготвя Рено Клио Супер 1600 за продажба и отдаване под наем. Самия той кара със собствен автомобил и никога не е карал със заводско Клио. Наистина е много добър пилот, ако сте забелязали миналата година на някои систезания във WRC втория в класирането в Супер 1600 е на повече от 2 минути, затова не си правете никакви илюзии за Крум, или който и да е Български пилот, че може да го победи. Аз лично се самнявам че и на Бруно Тири, ще му дойде труден Евро шампионата в бидката със Жан-Жожеф. Направете справка на класиранията му през миналата година - на http://www.simonjeanjoseph.com

Авторrallyfan (Нерегистриран)
Публикувано25.02.04 08:37

А бе вие сте големи оптимисти.Къде го слагате този Крум между големите шамари,някой от вас виждал ли е на живо как кара Жан Жозеф. Разликата ще е в минути!!!

Тема Re: Жан Жозеф в европейския със S1600нови [re: rallyfan]  
Автор txl ()
Публикувано25.02.04 08:44

Аз доколкото разбирам, сравнението е ако Крум кара с Максито. И ако прибавим и факта, че Крум познава доста по-добре българските отсечки отколкото чужденците, не вярвам някой да го победи със Супер 1600.
Иначе и Тири и Жан-Жозеф са повече от добри пилоти, дано наистина доидат на рали България.

Тема Re: Жан Жозеф в европейския със S1600нови [re: txl]  
Автор prodraiv (Subaru fan)
Публикувано25.02.04 09:27

За феновете на Крум-вие сте големи оптимисти,браво!Но мисля,че патриотизма при вас надделява.Ще се радвам ако Крум направи нещо,пожелавам му успех,но мисля ,че е ще остане зад тези "изтребителчета".Като си помисля ,че и Ясен и Данчони ще карат S1600,на Крум ще му доста трудно,но затова пък ние ще сме свидетели на една ,надявам се ,много интересна борба.

Тема Re: Жан Жозеф в европейския със S1600нови [re: prodraiv]  
Автор txl ()
Публикувано25.02.04 09:40

Патриотизмът е хубаво нещо и все пак наистина мисля това, което написах, пък ще видим какво ще стане. Дано да е вярно това за Ясен и Данчони - успех и на тях. А да не забравяме и Митко (въпреки че с гр.Н ще му меко казано трудно, освен ако не вали).

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.