|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Макадамовите ралита ...
|
|
Автор |
OZ RAClNG (Кристиян Павлов) |
Публикувано | 25.12.03 15:04 |
|
... в световния рали шампионат,според мен са твърде много за сметка на асфалтовите.Има малко асфалтови и повечето от тях не са бързи,не са толкова атрактивни и няма възможност за плъзгане.А да не се лъжем,че всички се кефят на плъзгането.Кажете кое е любимото ви рали от Световния шампионат и от Европейския.За сметка на това в Европейския рали шампионат асфалтовите ралита са много по-бързи и атрактивни,а също и броят им е голям.Само Каталуния и Германия са интересни ралита от Световния.А от Европейския-рали Барум,Кондроз дори и България са по-бързи ралита от Сан Ремо например.Единственото което го няма тук са колите и пилотите (то всъщност не е малко).Ако и те бяха на рали България съм убеден,че щеше да е по-атрактивно за зрителите отколкото Сан Ремо.Не искам да обидя никой като казвам,че Сан Ремо е много бавно рали,но на мен не ми харесва.
| |
|
Ами затова са повече макадамовите, защото на макадам се плъзга повече, на асфалт това пагубно за резултатите в отсечката. На мен любимите ми ралита са Финландия и Нова Зеландия. А за Европейския България и Сосер, това е истината.
| |
|
За Финландия съм съгласен,все пак си е най-бързото съзтезание.На Макадам и трабант може да се плъзга,докато на асфалта,някакси по агресивно ми изглежда.Загуба в отсечките,но не ти говоря на всеки завой да се плъзга,както Ясен направи с Хюндая на рали Албена през 2001.Той тогава всеки завой го взимаше с вратите напред.И затова спука 3 гуми за една отсечка.
| |
|
Ами ще ти кажа, че мои приятели, които гледаха тая година и рали Германия, и рали Сан Ремо, казаха че дори и ВРЦ-тата не се плъзгали въобще. А за Ясен всички си знаем.
| |
|
Точно това казвам,че не са толкова интересни колкото в европейския
| |
Тема
|
Re: Макадамовите ралита ...
[re: OZ RAClNG]
|
|
Автор |
S16 (Motorsport) |
Публикувано | 25.12.03 21:42 |
|
Гледах Корсика 2002 по Ежроспорт и беше сериозна работа на асвалт
Паници беше най-голиамата атракция даже навигатора се насра на един обратен под един мост кокато нарочно напражи оборот на място   
| |
Тема
|
[re: S16]
|
|
Автор |
P.Solberg (WRC Driver) |
Публикувано | 25.12.03 22:38 |
|
Това беше на рали Каталуния, миналата година. Когато Паници ги разби.
| |
Тема
|
няма друго рали
[re: OZ RAClNG]
|
|
Автор | Vladi (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.12.03 23:22 |
|
като английското - а то е на макадам - ама тва си е лично мнение - според мен макадамовите ралита са на светлинни години пред асфалтовите по атрактивност - дори катастрофите са по-атрактивни :-)
| |
Тема
|
[re: P.Solberg]
|
|
Автор |
S16 (Motorsport) |
Публикувано | 26.12.03 01:07 |
|
Виарно аз даже сам го записал на касета
имам Писта Киустендил и Пештера АВИ формат има ли начин да ги пусна в нета
| |
Тема
|
[re: S16]
|
|
Автор |
OZ RAClNG (Кристиян Павлов) |
Публикувано | 26.12.03 01:09 |
|
Има.Ще ти кажа па ICQ
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|