|
Тема
|
Новини от мястото на събитието!!!
|
|
Автор |
D_R_l_V_E_R (ентусиаст) |
Публикувано | 22.12.03 22:27 |
|
Това което каза Солберг е вярно самоче Ясен става 4 в анкетата.А това за първото място на рали си е така.Доколкото разбрах от Канал 3 в едно предаване имаше интервю с Царя каза че Селекта го напуска и ще съди федерацията ни тъй като има договор за 300 000лева с Селекта.Но от тук нататак как ще се развият нещата незнам.Също така каза че по същия начин е загубил и Приста Ойл.Това незнам до колко е вярно.Спомена също че за него не било проблем да си намери спонсори тъй като той самият много добре си бил рекламирал автомобилите.И друго разбрах.Незнам да ли сте чули някакво интервю от Митко но доколкото разбрах щял да съди Царя.От цялата работа само това не ми се изясни защо са се сдърпали.Царя каза че нямало удари!
В същото време даваха по Евроком Българиа преставянето на Митцибишито на Герата.Много здраво ЕЙ!С Пловдивска регистрация ще кара в ВРЦ и нашия шампионат.Надявасе в всички състезания да завърши да вземе първите си точки.Това му го пожелавам и аз.Заслужава си го!
Еми това е което аз разбрах.

| |
|
С това пловдивското Мицубиши Герата ще участва само на стартовете в Европа, а за тези които са на други континенти ще кара с нает Лансер от Проспийд Швеция.
| |
|
някой може ли да обясни как точно се избира пилот на годината,или както и да се води...по какъв критерии или с някакво гласуване става???
| |
|
С това немога да ти помогна.МНого много не съм на ясно.Но доколкото знам е чрез гласуване ако не бъркам.А за това че герата ще кара и друга кола на европехския не го знаех 
| |
|
Подреждането на пилотите става чрез гласуване. То се извърхва от редакциите, които са отразявали по някакъв начин шампионатите ни.
| |
Тема
|
Re: Новини от мястото на събитието!!!
[re: P.Solberg]
|
|
Автор |
OZ RAClNG (Кристиян Павлов) |
Публикувано | 23.12.03 23:36 |
|
Щом е от тези които са отразявали шампионатите ни,значи никой не е трябвало да гласува.
| |
Тема
|
[re: P.Solberg]
|
|
Автор |
off-road (xищниk) |
Публикувано | 24.12.03 21:08 |
|
може ли малко по-подробно...какви редакций???
весници,ТВ,радио,саитове(като на ДЕМОНА)???
| |
Тема
|
[re: off-road]
|
|
Автор |
S16 (Motorsport) |
Публикувано | 24.12.03 21:17 |
|
glasuvali sa 21 medii , koito prez godinata sa otroziavali sabitia ot avtomobilnia sport kato sa podredili 10 piloti po tocki
po tocno na koi zurnalist ,koi mu nai haresva kato proiavi na svetovna ili nasha sportna scena
Krum spored men si zasluzi priza ne samo s karane a i sas vaspitano i skromno povedenie
Momceto e mnogo svestno
| |
|
|
|
|