|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Пежо 307 WRC
|
|
| Автор |
P.Solberg (WRC Driver) |
| Публикувано | 10.12.03 19:00 |
|
|
Мой приятел се е добрал до последния брой на някакъв рали вестник от Италия и там е имало обширна статия от тестовете на Пежо 307. В материала се споменава, че новата надежда на Корадо Провера е с 1,5 секунди на километър по - бърза от последната еволюция на 206!!!
| |
|
|
|
Това звучи сташно... Ако е вярно, значи и Пежо ще е сред основните претенденти за титлата. Ама кой знае...
| |
|
Тема
|
Re: Пежо 307 WRC
[re: txl]
|
|
| Автор |
OZ RAClNG (Кристиян Павлов) |
| Публикувано | 10.12.03 20:24 |
|
|
Абе мене за Субару ме е страх от Грьонхолм.А Лоикс,няма да му е успешна тая година.
| |
|
|
|
ми естествено че ще кажат така от ПЕЖО...ти какво очакваш,да кажат че е по-бавно с 1,5 сек. ли???
обаче много странно.в последните 10 дни има 3 тели за 307,автомобил за който дори не е сигурно че ще участва следващата година,а за великото и непобедимо СУБАРУ нищо...не тема,дори не се и споменава...
| |
|
Тема
|
Re: Пежо 307 WRC
[re: off-road]
|
|
| Автор | AURlOL (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.12.03 12:16 |
|
|
na men tova mi se struva nevazmozno 1.5 sek.prosto e pone neveroiatno da e tolko goliama razlikata .ot 206wrc na tiri i octaviata na jasen popov razlikata e 1.7 sek .ama tuka stava duma za korenno razli4ni tehniki,podgotviani i podarzani na savsem razli4ni ravnista .
| |
|
|
|
Оф роуде не се заяждай, щото видяхте колко бой яде Сайнц от синята фурия. Напълно нормално е да се говори за новите коли, щото тепърва ще се доказват, а Субару отдавна са показали, че винаги имат кола за шампиони.
Това не са го казали от Пежо, предполагам че са сравнили резултати от предната година когато пак са тествали там, не вярвам да се изхвърлят толкова много. Пък относно съмненията, че 1,5 сек. е невъзможна, ще кажа че 307 е напълно нова конструкция и няма нищо общо с частите и идеите в 206. Има много нови елементи по двигателя и т.н, между другото скоростната кутия на 307 също е 5 степенна.
| |
|
|
|
хаиде сега пък съм се бил заяждал...
ми ще яде бой,разбира се.от колко години Ситроен е със ВРЦ и от колко СУБАРУ...и въпреки това беше на крачка от титлата...ама това пусто РАК...дано го махнат
| |
|
|
|
Ши поживеем и ще видим.Всичко с времето си. 
| |
|
|
|
Muahaha nai golemia troleibus koito sam vijdal haha
| |
|
Тема
|
Re: Trolei 307 WRC
[re: C.McRae]
|
|
| Автор |
txl () |
| Публикувано | 06.04.05 21:20 |
|
|
Потърси данни за базата и дължината му в сравнение със Субару, Митсубиши, Шкода Октавия... И ще видиш и други "тролейбуси", които даже и титли са печелили.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|