Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:27 14.07.25 
Авто-мото
   >> Рали
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Шейкдаун-провалнови  
Автор D_R_l_V_E_R (ентусиаст)
Публикувано28.08.03 21:15

Поне за мене беше пълен провал.Такава чудо не бях виждал.Още с отиването там 10 мин преди да затворят етапа немога да влезна по навътре нямало каде да се спре колата.Пълни глупости толкова прост беше тоя полицая .И то за какво.Почна да ми обяснява как ще протече шейкдауна и аз му казах че много добре знам а той ми каза така "Като ти говори полицай го слушай той повече знае от теб".И ми каза да си сверя часовника с неговия.Така както и да е.Аз му казах че ми е пределно ясно каде трябва да се стой а той пък че карали бясно.И какво беше това бясно каране от 54 екипажа само 5 бяха по трасето.Пълна скука.И добре че дойде Сипахи и направи 5 минавания от които 3 бяха атрактивни.Като плъзгаше.Аз се чудя на нашите пилоти ззащо не додоха да карат явно всичко им е ок...ЕдвалиИ да ви кажа който не е отишал на шейкдауна не е загубил.

Редактирано от D_R_l_V_E_R на 28.08.03 21:19.

Тема Re: Шейкдаун-провалнови [re: D_R_l_V_E_R]  
Автор S_H_E_R_l_F_F (trafic police)
Публикувано28.08.03 21:20

Organizaciata e na nivo minimum-kakto pove4eto novi ne6ta taq strana!Policaite vinagi sa pravi te ne gre6at te samo se barkatDobre 4e pone ima6e nqkakvi avtomobili-siguren sam 4e pove4eto ot ostanalite sa razbrali za shakedowna ot sms koito polui4avat ot m-tel!!

Тема Re: Шейкдаун-провалнови [re: S_H_E_R_l_F_F]  
Автор P.Solberg (Rally fen)
Публикувано29.08.03 11:24

Е айде какво очаквахте.Е аз поне видях шоуто на турчина на облия обратен, много яко.Само така, дано да стане яко рали.

Тема Re: Шейкдаун-провалнови [re: P.Solberg]  
Публикувано29.08.03 15:52

Аз затова говорех!Че той единстен направи шоуто от всички и дано кара така събота и неделя.

Автор Aвaтapчe (pow(d)ered user)
Публикувано29.08.03 16:05

шт... ся ше доде AuRIOL да каже че щот го нямало ясен и затва така станало...

Тема Re: Шейкдаун-провалнови [re: Aвaтapчe]  
АвторRally (Нерегистриран)
Публикувано29.08.03 16:23

Da be toya Aoriol me kefi .Te cyalata grupa ot agitkata na Jasen sa taka ,vsi4ko drugo osven Jasen ne se priznava.

Тема Re: Шейкдаун-провалнови [re: Rally]  
Автор sla ()
Публикувано30.08.03 00:40

Какав шеикдаун???!!! Днес си карам из Пловдив и Герата ме мина с састезателното ЕВО. Той не трябва ли да е там...........

Тема Re: Шейкдаун-провалнови [re: sla]  
Автор Vladi (Фафлояд!)
Публикувано30.08.03 01:47

С решение на съдийската комисия, Гераджиев ще бъде допуснат до старт, ако до утре (б.а. днес), 6.00 часа колата му е минала на технически преглед.

Coming Back To Life (by Pink Floyd :-)

Тема Re: Шейкдаун-провал [re: Vladi]  
Публикувано31.08.03 20:15

Ами те повечето трябваше да карат ама само 5 беха тези които решиха да настройват.

АвторAURlOL (Нерегистриран)
Публикувано02.09.03 10:42

ami kazete koi drug da priznavam be mama mu stara ,ako se poiavi niakoi koito da moze na 30% ot nego vednaga se mu stana fen i za jasen niama da napisa i duma ,ama tva 4udo se razeda 1 na 1000 god .mozeli v 3 -to rally s wrc (1998) da se dvizis na ravno s ALEX FIORIO (svetoven sampion za 1987 ama nesi spomniam v koia grupa) a ima li smisal da se kazva 4e negovia ford bese po dobar.v sofia poznavam mnogo hora koito se interesuvat ot rally vsi4ki priznavat samo jasen ,dosega nesam vizdal fen na mitko iliev ,da ima negova flanelka ili nesto drugo , imam 4uvstvoto 4e toi e fen sam na sebe si.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.