Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:18 14.07.25 
Авто-мото
   >> Рали
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Единия хотел в Сливен!нови  
Автор D_R_l_V_E_R (рали фен)
Публикувано07.08.03 20:20

Така значи както казах ходех в хотел Сливен и разпитах как стоят нещата.Говорех с един човек и той ми каза че за:
1легло-18лева.
2легла-30лева.
Аз ще видя един друг хотел ама трябва да имам малко време и да прескоча.Но този хотел се намира точно над закрития парк.И според мен е най удобен за Вас.Естествено за тези които ще спят на хотел.А някой поиска и телефона аз го взех-044/27065.Това е телефона на управитела.Ако някои иска да му звънне за повече инфо.А като взема и от другия хотел малко инфо и за него ще пиша.

Тема Re: Единия хотел в Сливен!нови [re: D_R_l_V_E_R]  
Авторkemafa (Нерегистриран)
Публикувано07.08.03 20:38

Малко е скъпичко ,но сигурно има джакудзи в стаята .

Тема Re: Единия хотел в Сливен!нови [re: kemafa]  
Автор P.Solberg (Rally fen)
Публикувано08.08.03 00:07

Браво Драйвъре, имаш една бира от мен за старанието. Как ще е скъпо бре, на Боровец ме изръсиха 60 лева за два дни!

Тема Re: Единия хотел в Сливен!нови [re: P.Solberg]  
Автор DAMONМодератор (ралиджия)
Публикувано08.08.03 01:10

ААА 60 лева... Баси.
Повече от 10 лева не давам в никакъв случай!

Тема Re: Единия хотел в Сливен!нови [re: DAMON]  
Публикувано08.08.03 13:02

Както казах ще проверя на още едно място там би трябвало да е по евтино.Но пича ми каза че това са най евтините легла.Незнам колко са най скъпите.То има и един друг хотел Динамо но той е накрая на града.Имаме и хотел Империя на Лечков.Та ще видя и другия о ще пиша.А относно бирата ще те запаля само с една минерална вода.Щото не пия

АвторPaula (Нерегистриран)
Публикувано08.08.03 15:13

Predi 2-3 godini spahme v edna hija blizo do starta na planinsko Sliven.No dokolkoto znam povecheto sastezateli i mehanici spqt v hiji i minalata godina nqmashe mesta.Vsichko beshe rezervirano.Nqkoi ot vas nqma li info za hijite?
Dokolkoto znam cenite sa okolo 6-7 lv na leglo

Тема Re: Единия хотел в Сливен!нови [re: Paula]  
Публикувано08.08.03 22:00

Може,но за хижите незнам нищо по въпроса.Предполагам че другия хотел е по евтин а тези цени и аз незнам защо са така високи.Ако ви дойде нещо на ум кажете ще отида да проверя.

Редактирано от D_R_l_V_E_R на 08.08.03 22:15.

Автор DAMONМодератор (ралиджия)
Публикувано08.08.03 23:50

Ама Драйвере ти от Сливен ли беше бре!?
Ми кви хотели ще търсим бе!? Направо ще спим във вас... Като извадиш ракията, салатата и направо другата седмица ще ходим на Шумен..
Шегувам се бе, споко!...

Тема Re: Единия хотел в Сливен!нови [re: DAMON]  
Автор P.Solberg (Rally fen)
Публикувано09.08.03 00:03

Да, да много точно предложение. Да имаше състезание във Варна ще ви настаня у нас и гледай какво става.Но единственото ни го взеха.Какво да се прави. А Драйвъре, за Шатото дето е до лифта как стоят нещата.

Автор T_o_6_e (Невярващ)
Публикувано09.08.03 08:31

Що не пробвате из станциите в м. Карандила - едно легло там е 6лв. на вечер, хем и по-близо до трасето. Ако сте на палатки доли е безплатно

Errare humanum est.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.