|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Раздумка №104
|
|
Автор |
Buba67 () |
Публикувано | 16.01.17 13:40 |
|
Време е за нова "стая".
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
| |
|
Добър ден от мен. Пак заваля сняг в софийското поле.
Да е топло и уютно където и да сте.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
| |
|
И в Монтана заваля. Искам вече да е пролет!
| |
|
Привет и от мен! Може да вали сняг и е студено, но важното е в душите ни да е топло! Илияна, не знаех, че има хора от Монтана в клуба. Аз също съм в Монтана. Колко е малък светът...
Всеки изживян ден е една малка победа!
| |
|
Важното е на ушите да ни е топло!
~~~
С този късмет, тъкмо ще пуснат масова Тесла в движение и у нас ще бликне нефт.
Munyta
| |
|
Мамитка,когато си свободна,може да пием кафе, ако имаш възможност-от Монтана съм.
| |
|
Още много совалки до Пл. ми предстоят.За печат на
Телк - решението, за делото с колегите на Вальо Топлото , още кой знае какво.Дано се пооправи втемето ,че толкова трудно вървя ,идея си нямате.Повечето време си седя горе в апартамента като Рапунцел и излизам в мн.краен случай.
| |
|
Вчера успях да падна ,на хубавите плочки на площада (Лиди ги знае ).Те се пързалят даже при дъжд и са през една - една се пързаля ,другата - не.И тъкмо прескачах и броях - пързаля се ,не ср пързаля...и сбърках.За щастие без последствия.
| |
|
Става. Аз работя в Социално подпомагане. Ще се радвам да се запознаем. Хубав ден на всички!
Всеки изживян ден е една малка победа!
| |
|
И в ПЛОВДИВ Е СНЕЖНО И КРАСИВО.ДОБРЕ,ЧЕ СПРЯ ДА ВАЛИ,ПЪТЕЧКАТА ДО ЦЕНТРАЛНАТА УЛИЦА МИ Е ИЗЧИСТЕНА...ХВЪРЛЯМ ПО ПЪТЕКАТА ДЪРВЕНА ПЕПЕЛ И ДОСЕГА НЕ СЪМ СЕ ПЛЪЗНАЛА. А ДО КВАРТАЛНИЯ МАГАЗИН ХОДЯ С ЕДНИ ЧОРАПИ ВЪРХУ ОБУВКИТЕ,СМЕШНО Е НО ХИЧ НЕ МИ ПУКА - ВАЖНОТО Е ДА НЕ ПАДНА.
Живота е невероятен, до болка разностранен и до болка прекрасен!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|