Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:27 02.11.25 
Професионални
   >> Полиция
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Обама, страхлива мишко...нови  
Автор Ravegrave ()
Публикувано14.06.12 19:57

...ти би ли децата в София, ДУПЕдатска подлого?

Редактирано от Ravegrave на 14.06.12 21:59.

Тема Re: Обама, страхлива мишко... [re: Ravegrave]  
Автор Ravegrave ()
Публикувано14.06.12 22:03

Ден 2 - така наречената полиция ПРОДЪЛЖАВА да ни пази:

"Полицeйски палки заиграха на протест на еколозите"

Боже, какви неща се правят с НАШИТЕ данъци.

Тема Re: Обама, страхлива мишко...нови [re: Ravegrave]  
Автор barak_ubama (психо лекар)
Публикувано15.06.12 18:23

Клоун, що не попиташ тия хора който са били блокирани от тия незаконни протести а питаш мен. Но ще ти отговоря на друг въпрос: Да прилагам сила но не към деца и мирни граждани а към такива олигофрени като теб който са недоволни от това че са се родили и са в тежест на това общество. Мърльо като не ти харесва в България товари си дрипите и си изнасяй осрания задник от България. В тая държава запомни от мен че имаш не само права но и ЗАДЪЛЖЕНИЯ!!!

Тема Re: Обама, страхлива мишко... [re: barak_ubama]  
Автор Ravegrave ()
Публикувано15.06.12 22:53

Обамчо, ти ли ще ми говориш за задължения, бе разплут държавен хрантутнико. Къде бяхте, когато цар Киро дерибействаше? Посирате се от страх, когато видите повече от 2 мангала накуп и не смеете да има кажете нищо. Къде бяхте, когато Галевите тормозеха цял град и когато ви избягаха вързани и с присъда от вашите собствени ръце.
За твое сведение аз работя в центъра и страдам от блокажа на Цариградско, но аз и ВСИЧКИ мои колеги подкрепяме протеста!
Относно това, къде да се изнасям ти не бери грижа, мисли за следващото правителство и дали то ще харчи толкова бюджет за вас, колкото сегашното.

Не забравяй - утре ще е ваш ред да протестирате, и наш да плащаме данъци и да гласуваме, така че умната, да не отрежете клона, на който седите

Публикувано16.06.12 17:41

Чети добре бе СМЕШНИК:http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4894451 Не си ти човека който ще ми прави оценка на работата мърльо . Ревльовци като теб дал Господ , но важното е че почти никой съвестен гражданин не ви се връзва на изкривеното съзнание и гнусотията която бълвате. Охлюв ама от голите- ПЛУЖЕК

Тема Re: Обама, страхлива мишко...нови [re: barak_ubama]  
Автор Ravegrave ()
Публикувано16.06.12 21:29

Добре бе, жалък палячо, напрегни си мозъчните гънки (и двете) на макс и ми изтълкувай това:

"...Снощи около 23 ч. Чавдар Велев посетил "Пирогов" и се оплакал, че е жертва на побой. Дежурните лекари се усъмнили във версията на 30-годишния мъж и веднага уведомили полицията.

Пристигналите на място униформени служители установили, че именно Велев е нападнал оператора от Би Ти Ви и го задържали. При последвалите действия се оказало, че младият мъж е регистриран в полицията за грабеж..."

Криминален елемент, стар познайник, набива оператор със заети ръце, пък иска помощ в спешното, НЯКОЛКО ЧАСА ПО-КЪСНО. Нещо не ти ли се струва съмнително???

Ето още,кадри от протеста за Странджа от миналата година:

Минута 8:20 кърти мивки и лепи плочки. Тъпия шапкар трябва да вземе Пулицър за изказването си :) И тия са се клели да защитават Конституцията . И на тоя протест гледам същите мафиоти искат да свалят властта.

Обама, плужече, неставащо за нищо, не ми отговори защо пуснахте братя Галеви??????????????????????????????? Ти колко комисионн получи да ги пуснеш?

Публикувано17.06.12 04:54

Тъпа амебо, правиш ли разлика от МВР и съдебна власт/за идиоти като теб да обясня МВР и Министерство на правосъдието/ попитай тях за прословутите братя

. В 8:20 на клипа много точно и ясно се изразява колегата и съвсем културно приканва младите хора да освободят мястото където не е разрешен протест- кое му е нередното или нарушаването на конституцията или ти си от ония утрепки и провокатори който правят от мирните протести и стачки анархия и подстрекавате протестиращите към неподчинение и неспазване на законите в тая държава- ЖАЛЪК СИ ЦЪРВУЛКО МНОГО ЖАЛЪК ПО ЖАЛЪК ОТ ЦИГАНИТЕ В ГЕТОТО

Автор Ravegrave ()
Публикувано17.06.12 12:49

Аз за разлика от теб съм юрист и правя разлика и цървул ще викаш на баща ти, а с акъл и без да вземам рушвети изкарвам повече от цялото ти звено взето накуп. Цигани в гетото си виждал само на картинка - вие сте страхливи порове, работещи за едната пенсия и първа категория стаж там не влизате. Отиди някой път цивилен в свободното си време и потърси полицай в циганската махала, ще се изненадаш от това, което ще видиш :)
Това, което исках да ти кажа, и ти естествено не разбра (защото под фуражка акъл не вирее, както е добре известно), е че в случая имаме 100% провокация, за да се оклевети протеста.
Дори ти самия, колкото и да си тъп, си представител на закона и не е редно да твърдиш, че тия 3000 човека били криминални елементи. Като са такива, защо не са в ареста?

P.S. Чакам си отговор за братя Избегалеви! Ти облажи ли нещо или пак шефчетата взеха пък за редовите нищо?
P.S. Ти май само се представяш за полицай? Конституция се пише с главна буква!

Автор Ravegrave ()
Публикувано17.06.12 12:52

Чакай като съмпочнал да те храня самозван комплексар. М-во на Правосъдието и СЪДЕБНАТА ВЛАСТ нямат НИЩО общо. М-вото е част от МС, съответно от изпълнителната власт, не от съдебната система. Ти дори това ли не знаеш?
Блюстител на закона? Смешковец!
Проумей най-накрая, ти като полицай си СЛУЖИТЕЛ на обществото, в полицията не трябва да има хора, които се мислят за повече от редовите граждани. To serve and protect - намери какво е това и какво означава.

Тема Re: Долна пиявицонови [re: Ravegrave]  
Публикувано19.06.12 06:02

Охльо- бохльо сега вече разбирам защо мразиш институцията МВР и работещите в нея жалко адвокатче. Само за рушвети не ми говори защото такива като теб сте най -гнусната част от това общество и сте на първо място по смукане пиявицо безсрамна. Аз винаги съм работил за да бъда в полза на обществото за разлика от теб но на това общество което спазва законите и Конституцията а не на дръвници и престъпници. Но ти това не можеш да го разбереш защото си алчно долна твар която няма достойнство и морал защитавайки доказани убииц и изнасилвачи на деца и правейки всичко възможно да не получат заслужените си присъди. Гади ми се от такива като теб !!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.