|
|
|
Тема
|
Каква е сумата за да останат децата ви сираци....
|
|
| Автор |
dimodimodimow (непознат ) |
| Публикувано | 26.03.12 20:15 |
|
|
За какви пари бихте си заложили живота,и благодарност само от потърпевшите който сте спасили,а всички други да ви псуват че им тежите на бюджета...Около 10 процента от хората са били спасявани от хора като мен.А за останалите бай бабо мечка да те не среща.....
| |
|
|
|
Приятелю това да го говориш на тия 4-5 олигофрена тук е безсмислено . Това са толкова ограничени и тъпи хора ,че все едно да спориш с магаре на поляна
| |
|
|
|
Според мен е по важното ,че тия момчета който сме на пътя като вас и нас и спасяваме човешки животи - трябва да се гордеем с това и да бъдем с високо вдигнати глави Тия утрепки тук който плюят по нас са нищожества на който мястото им е на Луната Аз лично се забавлявам с техните писанки и ми е много весело като почнат да се правят на мъже, а в действителност са жалки женчовци и са голяма работа зад клавиатурата
Редактирано от barak_ubama на 27.03.12 07:09.
| |
|
|
|
Заради заплатата ли стана полицай?
Ако е така, е много жалко. Полицай, пожарникар, военен, лекар, учител и т.н. се става по убеждение. Ако не те устройва има предостатъчно възможности за реализация в частния сектор.
| |
|
|
|
|