Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:35 03.11.25 
Професионални
   >> Полиция
*Кратък преглед

Тема Каква е сумата за да останат децата ви сираци....нови  
Автор dimodimodimow (непознат )
Публикувано26.03.12 20:15

За какви пари бихте си заложили живота,и благодарност само от потърпевшите който сте спасили,а всички други да ви псуват че им тежите на бюджета...Около 10 процента от хората са били спасявани от хора като мен.А за останалите бай бабо мечка да те не среща.....

Тема Re: Каква е сумата за да останат децата ви сираци....нови [re: dimodimodimow]  
Автор barak_ubama (психо лекар)
Публикувано27.03.12 07:01

Приятелю това да го говориш на тия 4-5 олигофрена тук е безсмислено . Това са толкова ограничени и тъпи хора ,че все едно да спориш с магаре на поляна

Тема Re: Каква е сумата за да останат децата ви сираци....нови [re: dimodimodimow]  
Автор barak_ubama (психо лекар)
Публикувано27.03.12 07:08

Според мен е по важното ,че тия момчета който сме на пътя като вас и нас и спасяваме човешки животи - трябва да се гордеем с това и да бъдем с високо вдигнати глави Тия утрепки тук който плюят по нас са нищожества на който мястото им е на Луната Аз лично се забавлявам с техните писанки и ми е много весело като почнат да се правят на мъже, а в действителност са жалки женчовци и са голяма работа зад клавиатурата

Редактирано от barak_ubama на 27.03.12 07:09.

Тема Re: Каква е сумата за да останат децата ви сираци.... [re: dimodimodimow]  
Автор Ravegrave ()
Публикувано01.04.12 17:07

Заради заплатата ли стана полицай?
Ако е така, е много жалко. Полицай, пожарникар, военен, лекар, учител и т.н. се става по убеждение. Ако не те устройва има предостатъчно възможности за реализация в частния сектор.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.