Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:20 15.07.25 
Професионални
   >> Полиция
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Това са истинските мъже!нови  
Автор barak_ubama (психо лекар)
Публикувано10.07.09 20:00

http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=134891
А такива амеби като профи просто трябва да замълчат, защото психопати като него нямат право на изказване по темата а ако найстина искаш да кажеш нещо по случката иди я кажи на колегите или на семейството на раненият колега ама в очите не да се правиш на велик зад клавиатурата мишок такъв. Дай Боже да се оправи този доблестен човек защото такива истински мъже останаха твърде малко!

Редактирано от barak_ubama на 10.07.09 20:06.

Тема Мдаанови [re: barak_ubama]  
Автор Пpoфи (непознат )
Публикувано10.07.09 21:22

Разбирам емоционалната ти неустойчивост, но обикновенно анализа се прави с факти.
1. Получава се сигнал, че е осъществено проникване в жилище, нападение над хора, обездвижването им и кражба на луксозно МПС.
2. `Професионалната ни` полиция обаче, изпраща двамца с патрулка, все едно ще гонят вагабонти обрали черешата на съседа.
3. В същото време родните ни `тюлени, барети, червени шапчици` или както там се казват, най вероятно тръшкат на земята я протестиращи пенсионери, я 40-килограмови, свирепи служителки в офис.

Убеден съм, че пострадалия полицаи е част от 3-те процента свестни ченгета в МВР. Гадното е, че те най често са между пострадалите. Другите тулупи, дето са освободени от ОФП ще продължават да си дръглят макарите из патрулките.
Има нещо ужасно сбъркано в българското МВР.

Тема Re: Мдаанови [re: Пpoфи]  
Публикувано10.07.09 22:03

Задник мръсен ти найстина вече прекали. Чесно ти казвам че ако си ми насреща така ще ти надуя простата муцуна та дори после и да ме осъдят . Мърльо няма да се подиграваш със професионализма на хората които ти вардят осрания смрадлив задник - ЯСНО ЛИ ТИ Е ПЛЪХ ДОЛЕН а ако ще и да си с пет висши образования- само дето ти липсват първите седем години от живота. Помияр!!!!!!!!
Извинявам се на всеки друг който чете това мое мнение но тоя помияр не заслужава по любезни думи. Чудя се как може още да се раждат такива кретени по тая земя

Тема Re: Мдаанови [re: barak_ubama]  
Автор Пpoфи (непознат )
Публикувано10.07.09 22:32

Може и да се опиташ. Току виж съм се оказал като пумпал и съм ти измъкнал гръкляна преди 4-рите ти неврона осъзнаят какво става.
Тъп като павиан.

Тема Re: Мдаанови [re: Пpoфи]  
Публикувано10.07.09 22:34

ПОМИЯРРРРРРРРРРРРР
Можеш да ми измъкнеш само оная работа да и се порадваш педерас долен

Тема А, връзка с главния ?нови [re: Пpoфи]  
Автор Fire_wind (непознат )
Публикувано10.07.09 22:51

Ти като пишеш, въобще връзка с "главния" правиш ли ???

Кого ДРУГ да изпратят на сигнал за "проникване в жилище" ??? РУ МВР Своге има вичко на всичко 2 автопатрула ( т.е. 4 човека патрул) на дежурство, с които пази поверената му територия !

Или и ти - чул недочул, вярваш на ГЛУПОСТИТЕ на Миков, че в България имало 60 хилади "поуицаи" ???
И какво ? Мислиш, че във всеки град има дежурна по една рота от 100 човека, дето само цакат карти и чакат, да получат сигнал за "проникване в жилище и обездвижване на хора" ???

Изненадааааа ! В България НЯМА 60 хиляди полицаи, умник !!! Полицията е всичко на всичко между 25 и 30 хиляди, а униформения състав е около 15 хиляди. Около 15 хиляди са неуниформените служители, отговорни да разкриват извършените престъпления. Около 1600 (да, хиляда и шестстотин) са всички разследващи (дознатели).

И да, представи си - именно онези служители, като "двамцата с патрулката" реагират на ВСИЧКИ сигнали. От падналото на улицата пиянде, до сигнал за убийство, изнасилване или цигански погром, някъде си. Щото друг освен тях НЯМА.
Е, или може би според теб, да помолим крадците да се поспрат, да пийнат кафе и да изчакат, докато от София да пристигне СОБТ ???

Съвсем друг, е въпросът защо, българският полицай ИЗПИТВА СТРАХ да прилага сила ? Защо ИЗПИТВА СТРАХ да използва оръжието си ???
ЗАЩО ОРЪЖИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИЦАЙ Е НАПЪЛНЕНО СЪС "СТОП" ПАТРОНИ, ВМЕСТО С БОЙНИ ???

ЗАЩО ??? От какво ли ги е страх ?
Яяяя, да не би да го е страх, че ако използват оръжието си, ще ги осъдят на по 20 г. затвор, както осъдиха колегите от Благоевград, които си "позволиха" да приложат сила, срещу един боклук, който оказва съпротива при арест ???

ДЪРВЕН ФИЛОСОФ !

Тема Re: А, по кротко,а ?нови [re: Fire_wind]  
Автор Пpoфи (непознат )
Публикувано10.07.09 23:17

Такъв тон може да държиш на маймуните из РУ.
Нито давам разрешителни за оръжие, нито го контролирам в държавата.
Има инцидент. Сериозен. Или по българската полицейска логика вината е във всеки друг, само не и в самата полиция. Кое точно ви пречи да изработите план-решение за справяне с проблемите ?! Като всеки нормален гражданин знам за МВР това, което се публикува. А там се публикува само искане за заплати.
Фактите са, че нещо не е домислено при организацията на управленията. А е факт защото има прострелян човек. Тъпото е, че подобни случаи ще зачестяват. Престъпниците обедняват и това ги прави все по дръзки.

Не вярвам на малоумния министър на МВР, но практически друга информация няма !

И като завършек - какво, нещо против имаш че изразявам свободно мнението си в публичен форум ли ?! Ако пък толкова те дразни това какво ти пречи да станеш полицай в Северна Корея /примерно/. Там такива като мен са врагове на държавата.

Тема Re: А, връзка с главния ?нови [re: Fire_wind]  
Публикувано10.07.09 23:21

Приятелю остави го тоя БОКЛУК ДОЛНОПРОБЕН повечето хора в България имат доверие в системата но ето такива лайняри рушат това доверие. Че колегите ги стрелят като кучета и ги съдят като последните боклуци и въпреки това работят и служат на това общество -този олигофрен не може да го разбере щото като малък е паднал на главата си преди да му се затвори фонтанелата. Той се мисли за виш интелект но акъла му стига само да ходи до тоалентата. Мисл вече че е нежелан в тоя клуб защото отдавна премина границата на простащината. Мразя да се заяждам и мразя грубия тон но тоя "професор" ако ми падне в ръцете ще съжалява защо се е родил.

Тема Re: А, по кротко,а ?нови [re: Пpoфи]  
Публикувано10.07.09 23:24

Ти си цирей в това общество -плазмодий !

Тема Re: А, връзка с главния ?нови [re: barak_ubama]  
Автор Пpoфи (непознат )
Публикувано10.07.09 23:28

Кой точно си ти, че да решаваш кой-къде е желан или не ?! Промит мозък, лабилни емоции, слаб характер.
С какво точно се опитваш да ме плашиш плебей ?!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.