Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:27 21.08.26 
Професионални
   >> Полиция
*Кратък преглед

Тема Търся спешно тестовете за...нови  
Автор Pipito (mama na rumjnka)
Публикувано27.12.07 09:17

интелегентност.От къде мога да си ги закупя или изтегля от интернет.Благодаря

п.п.За брат ми са,които кандидатства за полицията!!!!

Тема Re: Търся спешно тестовете за...нови [re: Pipito]  
Автор coccinella (майка юнашка)
Публикувано27.12.07 10:17

последния раздел - тестове работа
обаче разбрах, не нямали много общо с реалния тест

Автор Tъй, тъй... (Шашав)
Публикувано27.12.07 20:47

От пл. "Славейков".

Автор Fire_wind (непознат )
Публикувано27.12.07 20:54

Тестове за интелигентност можеш да намериш във всяка книжарница. Т. нар. "психотест" за работа в МВР, обаче е по-различен. Един от елементите му наистина е тест за инелигентност. Но са включени и задачи, нетипични за тестовете за интелигентност, които проверяват когнитивните способности и концентрацията на вниманието в състояние на стрес.

Освен теста за интелигентност, е включен тест за определяне на психологически профил. Не можете да намерите тези тестове - секретни са. Този тест показва, до кокло психопрофила на кандидата е благоприятен за специфичната работа в МВР. Наблягам на това, че псиохотестът няма за цел да установява дали кандидата е"ненормален" или не.
Заключението "неблагориятен профил", показва, че психологическите качества на кандидата не са подходящи ЗА ТАЗИ РАБОТА, а не че кандидатът "не е в ред с главата".
Като "благоприятни" се определят кандидати със специфични комбинации (профили) от психологически показатели на качества, като възбудимост на ЦНС (интраверсия<->екстраверсия), психологическа устойчивост, запазване на работоспособност в условия на стрес и т.н. и т.н.

PS: И на края да добавя. Това е психоТЕСТ. Това не е изпит, за който човек може да "си научи". Или си подходящ или не. Не можеш да се подготвиш. Ако иска брат ви, не е виждал до сега IQ-тест да си вземе от книжарницата да види как изглежда, за да не е изненадан, но това няма да му помогне много.

Редактирано от Fire_wind на 27.12.07 21:00.

Тема Re: Търся спешно тестовете за... [re: Fire_wind]  
АвторMилициoнepa (Нерегистриран)
Публикувано31.12.07 16:59

Изглеждаш ми професионалист – психолог в МВР. Кажи ми нещо повече за реподбора. Има ли го още или ще се намери друг начин за уволнения. Оуууу чакай то не останаха полицай като гледам какви ми ги пращат.

Тема Re: Търся спешно тестовете за...нови [re: Mилициoнepa]  
Публикувано29.01.08 15:19

Привет,брат ми успешно мина теста за интелегентност,сега в петък му предстои психо теста!!!!

П.Па някой да знае ли после 6 -те месеца
в коя школа се карат!!!!!!!!!!!!!!

http://iskrenovi.hit.bg

Автор coccinella (майка юнашка)
Публикувано29.01.08 17:43

Май вече не са 6 месеца, а малко повече. В коя школа - зависи от кой град сте и за каква длъжност е кандидатствал.
И да добавя, че след психото има и интервю.

Редактирано от coccinella на 29.01.08 17:44.

Тема Re: Търся спешно тестовете за...нови [re: coccinella]  
Публикувано30.01.08 08:16

Той кандидатства за град Лом,,а аз живея в София ,та ми се искаше да е тука в С офия във школата!!!Кандидатства за полицай категория Е

http://iskrenovi.hit.bg

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.